Vojna akademija?

Evo koje sam papire dobio:
- Upitnik za bezbednosnu proveru ( tu ima svasta, podaci o kandidatu, ocu, majci, bratu, sestri, bracnom drugu :P, detetu...)
- Saglasnost za bezbednosnu proveru
- I neka kao "Prijava za prijem u Vojnu skolu" - receno mi je da ovo ne popunjavam jos... Verovatno zato sto u mom gradu jos nisu stigla dokumenta sa Vojne Akademije i jos uvek ne mogu da se prijavim. :/

U sredu idem opet do VO, pa javljam kako i sta... :)

Ja jos samo da izvadim potvrdu da nisam osudjivan, i prijavljujem se i ja. Kod mene se vec 8-orica prijavili, a ima sigurno jos toliko koje ja znam, tako da nisam bas siguran da je mala koankurencija... Za mali grad kao sto je Trstenik... :P Nekih 250 maturanata, u 2 srednje skole.... Videcemo ustvari, da ne pricamo unapred!

1.оверену фотокопију уверења о држављанству Републике Србије- OVO SAM IZVADIO U OPSTINI.
2.оверену фотокопију извода из матичне књиге рођених- OVO SAM ISTO IZVADIO U OPSTINI.
3.потврдe надлежних органа да се против њих не води кривични поступак или поступак због кривичног дела за које се гони по службеној дужности, односно да нису осуђивани за таква дела казном затвора у трајању дужем од шест месеци или казном малолетничког затвора- JEDAN DOKUMENT VADIS U SUD-U, A JEDAN U SUP-U
4.оверене фотокопије сведочанства свих разреда и фотокопију дипломе средње школе (за кандидате који су завршили четворогодишње школовање), односно, сведочанства завршених разреда и оверен препис оцена са полугодишта четвртог разреда (за кандидате којима је школовање у току)- OVO IZ SKOLE.
5.изјаву да нису ожењени-удате, односно да не живе у ванбрачној заједници и да немају деце, коју попуњавају у територијалном органу Регионалног центра МО приликом конкурисања- OVO KOD MATICARA.

eto to bi bilo to :D
nadam se da sam pomogao malo :)

meni je covek iz VO kojem sam predavao dokumenta rekao da odem kod maticara to da izvadim, jer tvoja rec ne znaci nista, ti mozes da kazes da nisi u bracnoj zajednici, a da u stvari jesi.
a maticar ne moze da laze za tebe.

meni je zastavnik iz vo izdiktirao sta treba da pise i dao sam mu odmah, do zavisi od vo do vo...

Back