Vojna akademija?

pa nije bas da pricam napamet znam sebe...veruj mi da ja nemam izbora ili akademija ili ostajem na srednjoj...love za neki drugi fax nemam a i nista me drugo nezanima sem vojske to zelim od malena. Kakvo god da je tamo stanje ja cu biti zadovoljan
vreme će pokazati dečače. podržavam rešenost za školovanje, ali ne treba se postavljati toliko bezrezervno nekritički. po pravilu najgori su oni što su iz beograda i okoline, što imaju milijardu drugih izbora a ipak su tu. na kraju krajeva ne treba svako ni da ide na fakultet.
ja verujem da ćeš ti dati sve od sebe jer ćeš znati zašto si tamo, a da ćeš biti zadovoljan nećeš. upravo zbog okoline.

pa jeste u pravu si i moj cale isto kaze skoro i istim recima :) ali neznam sta da ti kazem....eto ja sebe vidim samo u tom poslu ni u cemu drugom evo 4 godine se vec mucim u srednjoj ekonomskoj ucim neke gluposti koje mi u zivotu nece trebati i koje me, sto je najbitnije NEZANIMAJU!!! jedino sto me je eto drzalo u srednjoj je to da cu jednog dana kad je zavrsim upisati vojnu i osvetlati porodici obraz bez obzira kako tamo bude bilo lose ja verujem da cu izdrzati...treniram vec 7 godina kajak i ajde moze se reci da sam dobro upoznat sa psiho fizickim torturama jer sam imao za trenera debila :)

ajde ko ima tu zbirku nek se javi,da nam posalje na mail..
sig ,sta se tacno radi na tom prvom pregledu,pred prijemni?
posto zbog one operacije,nisam jos uvek 100 posto zdrav(fali mi jos nekih 10stepeni da bi cucnuo do kraja),ali planiram da do moja,budem skroz zdrav..pa da li ce to da mi gledaju na tom prvom pregledu ili sta vec..
i jos jedno pitanje,da li uopst da kazem da sam imao operaciju?
i jos nesto,mnogo mi ubada oci,bez ljutnje..knez pise se NE ZANIMAJU,a ne NEZANIMAJU..<3
pozdrav za sve

ajde ko ima tu zbirku nek se javi,da nam posalje na mail..
sig ,sta se tacno radi na tom prvom pregledu,pred prijemni?
posto zbog one operacije,nisam jos uvek 100 posto zdrav(fali mi jos nekih 10stepeni da bi cucnuo do kraja),ali planiram da do moja,budem skroz zdrav..pa da li ce to da mi gledaju na tom prvom pregledu ili sta vec..
i jos jedno pitanje,da li uopst da kazem da sam imao operaciju?
i jos nesto,mnogo mi ubada oci,bez ljutnje..knez pise se NE ZANIMAJU,a ne NEZANIMAJU..<3
pozdrav za sve
visina, težina, pritisak

Bio danas, zavrsio sve... Mislim sva dokumenta skupio, i otisao da predam. Kad, u Vojnom odseku mi kazu da i dalje cekaju da stigne prijava za Akademiju iz Beograda... Kazu kao: "To ide postom, pa dok stigne...", rekli su mi da dodjem u sredu, sto cu i uraditi. Videcemo... Dali su mi neke papire da popunim, nekih 5 papira pa da odnesem u sredu. :)

Bio danas, zavrsio sve... Mislim sva dokumenta skupio, i otisao da predam. Kad, u Vojnom odseku mi kazu da i dalje cekaju da stigne prijava za Akademiju iz Beograda... Kazu kao: "To ide postom, pa dok stigne...", rekli su mi da dodjem u sredu, sto cu i uraditi. Videcemo... Dali su mi neke papire da popunim, nekih 5 papira pa da odnesem u sredu. :)
koje bre papire , nisam upucen u tako nesto ......... ;)

Back