Vojna akademija?

koje si ti godiste? jel te promenila vojna vise nego sto si mslio da ce?
ne bi voleo da postanem, kao onaj lik iz andjela 3, da naredjujes da si namrgodjen i ti fazoni..
pa mora za drustvo ponekad da se nadje vremena..:)

koje si ti godiste? jel te promenila vojna vise nego sto si mslio da ce?
ne bi voleo da postanem, kao onaj lik iz andjela 3, da naredjujes da si namrgodjen i ti fazoni..
pa mora za drustvo ponekad da se nadje vremena..:)
to je vojna tajna.
to dal me promenila ili ne, bi morao da pitas moje prijatelje. ja ne mislim da sam ja nesto promenjen, ja sam se lud i rodio :lol:

pa nadje se vremena za drustvo naravno - ali budi spreman na odricanje

i pobednik je Dorian Green
nagrada: jedan smajli :kpozdrav:

Prilozi

• 3.png
    3.png
    78,9 KB · Pregleda: 21
Eeeeee ja sam ti bila isti slucaj... ;) Isto volim vojsku i isto nisam imala podrsku moje majke, ali je ona shvatila da to volim pa mi je rekla "ako zelis idi na VA, ali nemoj posle mesec dana da trazis da se vratis" :p A onda sam shvatila sta mi je sve vreme Dorian Green pricao :D i u pravu su ti sto ti kazu da danas vojska nije ono sto je nekad bila ;) :cool:

Lepa Janjo, ja te zenim cim zavrsim VA i ubedicu te da smo mi oficiri bolji nego oni pre :P :)

Hvala na odgovoru.Treba mi jos jedan savet od vas.Roditelji me upotpunosti NE podrzavaju da se upisem na VA,kazu da nije perspektivno, a majka pre svega ne zeli da imam ikakve veze sa vojskom. A ja volim vojsku,tako da sam u velikoj dilemi sta da radim?

Многи се суочавају са истим проблемом, а ја се често питам због чега им је потребна подршка родитеља? Обично онај ко нас финансира, тај и контролише, али пошто војска решава егистенцијалне потребе, скоро да је могуће ''одметнути се'' у кадете. Исто тако, неће мама рмбачити уместо тебе, ни полагати пријемни и испите, тако да ти некаква нарочита подршка није потребна.

Многи се суочавају са истим проблемом, а ја се често питам због чега им је потребна подршка родитеља? Обично онај ко нас финансира, тај и контролише, али пошто војска решава егистенцијалне потребе, скоро да је могуће ''одметнути се'' у кадете. Исто тако, неће мама рмбачити уместо тебе, ни полагати пријемни и испите, тако да ти некаква нарочита подршка није потребна.

svidja mi se ovo "odmetnuti se" u kadete :D
inace koliko sam nacuo, 135. klasa tj vi koji dolazite za 2 meseca (tek) , cete imati promociju samih sebe, kao promocija novih kadeta jelte.

to je inace jos jedna od stvari po kojima se laboratorijsko-belomiševska, eksperimentalno-kunićko-zamorska 134. klasa razlikuje - 133. je imala promociju, imace je i 135. ali 134. nije imala.

Back