Vojna akademija?

Ма теби је било лакше за 2400, ја сам био у 11. , па смо чекали до 6 да трчимо. а још смо се изморили.

Скок у даљ је непрофесионално одрађен. Постојало је још 1000 опција, и песак код терена, али не, они су морали испреед улаза у спортски центар да нас ставе, где је бетон (још је било и песка, па су људи падали и клизали се )

За спринт нам нико није рекао резултате, нити смо сазнали колико смо бодова освојили на физичком тесту укупно. Хмммм, на шта ми ово мирише...

Moja grupa je takodje poslednja bila na 2400m, bas smo se izmorili dok smo stigli na red,a to je bilo oko 18h... Slazem se za skok u dalj, i sama sam se prva 2 puta okliznula, sreca pa sam 3.skok dobro uradila... Ni nama na 60m nisu rekli rezultate...

momci sutra u 9 ujutro otprilike rezultati moguce je da izadju i veceras na stranici akademije. Neka nam je Bog na pomoci !!!

meni su malo pre rekli da je tamo opste rasulo...nenormalno je koliko rade veze.....celu noc ce se nocas sastavljati liste, tako da ne znam sta da vam kazem.....ili ce biti veceras ili tek u petak, tako sam ja dobio informaciju.....inace nama u ovom pozivu sto smo dobili pise pod 2. da se javimo 13 og u vojni odsek radi datuma kada da idemo dalje.....ja ne znam sta da radim? moracu sutra ici u vojni odesk da im se javim, iako ne izadju liste......razmislite malo o ovome.....

meni su malo pre rekli da je tamo opste rasulo...nenormalno je koliko rade veze.....celu noc ce se nocas sastavljati liste, tako da ne znam sta da vam kazem.....ili ce biti veceras ili tek u petak, tako sam ja dobio informaciju.....inace nama u ovom pozivu sto smo dobili pise pod 2. da se javimo 13 og u vojni odsek radi datuma kada da idemo dalje.....ja ne znam sta da radim? moracu sutra ici u vojni odesk da im se javim, iako ne izadju liste......razmislite malo o ovome.....

Il' ce biti sutra il' malo sutra ;)

eheheheh... dobrodosli u nas Sistem odbrane :)
neka vas nista od toga ne cudi, one koji prodju cekaju i mnogo gore stvari u to budite sigurni ;)
p.s. zasto niko od vas zapravo nije Pitao koliko mu je vreme itd? nije taj profesor fizickog nacelnik generalstaba, on je tu zbog tebe i nema sta da krije. ako odbija da kaze, odma napravis frku.
ljudi naucite da se borite za sebe, to vam je savet generalno u zivotu. ne ocekujte da ce neko samoinicijativno da sprovodi pravila koja idu u vasu korist. ako se sami za sebe i svoje interese ne borite, nece niko drugi budite sigurni.

neka vas nista od toga ne cudi, one koji prodju cekaju i mnogo gore stvari u to budite sigurni ;)
p.s. zasto niko od vas zapravo nije Pitao koliko mu je vreme itd? nije taj profesor fizickog nacelnik generalstaba, on je tu zbog tebe i nema sta da krije. ako odbija da kaze, odma napravis frku.
ljudi naucite da se borite za sebe, to vam je savet generalno u zivotu. ne ocekujte da ce neko samoinicijativno da sprovodi pravila koja idu u vasu korist. ako se sami za sebe i svoje interese ne borite, nece niko drugi budite sigurni.

:klap::klap:

Zato sam ja svaki cas zapitkivala za svoje vreme i uvek mi je rekao :D
Sig, sa koliko bodova su prosle godine upisivali VA, jel ima neka donja granica :p

ovaj sig,neki pametan čo'ek...:)

Back