botr
Iskusan
- Poruka
- 6.163

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сви ми имамо креатин у телу, шта вам је ? Неко мање ,неко више. Ко једе месо, јаја и пије млеко, има доста нормално. Ако неком треба више креатина, он узима онај упаковани у праху за билдере. Само ти даје додатну снагу и то је све.
Не могу да праве проблем на лекарском око креатина кад га сви имају . Толико о томе
Kreatin je otpadni produkt, koji se stvara prilikom prerade primarne i sekundarne mokrace, i izbacuje se kroz mokracu, da je koristan ne bi se izbacivao, jedna od posledica njegovog konzumiranja u duzem periodu je otkazivanje bubrega! Inace u atletici je zabranjen!
Da li ste vi normalni? Niste vi jos svesni koliko je to stetno, pogotovo za bubrege....kao prvo kad pijes ta srannnja, moras da popijes minimum 5 l vode na dan....i to sve izbacujes kroz mokracu, te stetne materije.....inaces pissas SIVO!!!!! i hoces da dozvolis sebi da u 20 godina ti otkazu bubrezi? i jos nesto, od njega se sav naduvas, i izgledas badza, a iznutra si supalj....toliko.....
Slazem se da je stetan za bubrege,zato osobe koje nisu zdrave ne treba to da koriste,ali kreatin se nalazi u hrani,hrana koliko ja znam nije stetnakreatin nije u svim zemljama zabranjen,dok se u nekim smatra dopingom.a ima ga u mesu i ribi...poenta je da je sve sto se uzima u kolicinama vecim od propisanih STETNO
...aleksandar je vecim delom u pravu,on vezuje vodu za sebe i zato ljudi izgledajukao "badze"
,dok ne prestaju da ga koriste,a onda se "ispumpaju"
![]()
Људи, одакле вама ове информације? Из "Зоне сумрака" или "Трећег ока"?![]()
Људи, одакле вама ове информације? Из "Зоне сумрака" или "Трећег ока"?![]()
Kreatin je otpadni produkt, koji se stvara prilikom prerade primarne i sekundarne mokrace, i izbacuje se kroz mokracu, da je koristan ne bi se izbacivao, jedna od posledica njegovog konzumiranja u duzem periodu je otkazivanje bubrega! Inace u atletici je zabranjen!
Ботр, брале одакле ти то да је креатин (аминокиселина) отпадни продукт ?
http://www.exyu-fitness.com/forum/index.php?topic=353.msg15818
Ево, па сами просудите.
Свеједно, кркајте месо, јаја, млеко, јогурт....
Ajde bre batalite vise taj kreatin....pijte sta ocete.....predjimo na VA......
Tacno tako, ko zeli da se raspravlja o kreatinu nek otvori novu temu![]()
Пре физичког теста, узмите мало шећера и пустите металику да вас ојача...
Ma kakva metalika, samo Panjabi Mc - Jogi...i samo cepaj xD
pa ako cete vec nesto tako, bolje pustite Mars na Drinu, ne idete na koncert, nego na akademiju![]()
pa ako cete vec nesto tako, bolje pustite Mars na Drinu, ne idete na koncert, nego na akademiju![]()
Ma ja cu da pustim Semsu Suljakovic, sto me pitas kako zivim ja......i samo rokaj........
Ti si izgoreo po glave sve![]()
A sta se to tebe smatra?![]()