UnitedEnemy
Početnik
- Poruka
- 45
Da li neko zna odgovor na pitanje.....Da li se i drugi put meri tezina i visina kada se ode u BG na pregled. Merili su me vec jednom na opstem lekarskom....Da li se to opet radi na onom glavnom pregledu???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko zna odgovor na pitanje.....Da li se i drugi put meri tezina i visina kada se ode u BG na pregled. Merili su me vec jednom na opstem lekarskom....Da li se to opet radi na onom glavnom pregledu???
Verovatno...ali mozda i ne.....mada pregledi su najzajjjebaniji.....mozes da padnes ako si mrsav, takodje mozes i ako si tezakali ako imas vezu na pregledu, onda se ne plasi, sem ako imas ne do Bog neku bolest, tipa sum na srcu i tako to.....
da se primaju najbolji mi sad ovde ne bi raspravljali o vezama![]()
Mislis da neko ko udje na vezu ima nameru da poboljsa matematiku,ja mislim da ne... tako je uvek bilo i bice,mi nemamo razlog da raspravljamo o tomemoj otac je bio vojno lice,pa ne trazim vezu.nikakve veze ne opravdavam,jednostavno ko vise zasluzuje treba da upise!
slabo ste vi to skakali ondaK.
A koliko treba skociti u odnosu na visinu?
MA tu ti visina uopste ne znaci....ja imam komsiju 1.70 cm visok i skoci 2.70.....nema tu pravila........
Sum na srcu je vise mana nego bolest ali obaraju zbog toga. Ja razumem da neko ima vezu na samoj akademiji pa da ti poboljsaju rezultat ilidodaju koji bod na matematici posto se to moze popraviti vezbom, ali veza na lekarskomsvasta. Pa valjda se tamo primaju najbolji i oni koji su najsposobniji i najzdraviji.
![]()
Sta je on?brus li
skok u dalj je najvise stvar konstitucije i genetike, on se vezbom ne moze nesto bitno povecati.
a prirodno je da visi ljudi mogu vise da preskoce samim tim zato sto imaju duze noge pa sa vece visine polaze i vise vremena zbog toga provedu u vazduhu samim tim dalje i odu.
a rekao sam da je malo zato sto ja sa 175 skocim 2,40 a pritom ja nisam nesto spektakularan na tom podrucju. a vi koji ste visi od mene biste to trebali da isto mozete pod pretpostavkom da niste ni vi spektakularni.
Ja sa 190 skako dva puta 2.65, medjutim okliznem se oba puta pri doskoku, i onda sam odlucio da ne rizikujem vec da skocim bilo koliko samo da ne padnem, i skocim 2.4, na to ne moze mnogo da se utice, mozes da vezbas tehniku i da radis neke vezbe snage i najvise ces povecati 10-15 cm, sve zavisi kakvi su ti misici, "beli" iili "crni".
Дај нам неку технику бура.
Ја се спустим у чучањ и полако се нагињем, машем рукама, клатим се и скочим са ногама што више напред. То је нека техника, ако неко зна бољу, нека каже. А ја скачем око 2,30 мада сваки пут кад скачем, скачем бар 5 цм. више. Пре пар месеци сам скочио 2, 10 без неке технике и ево сад није лоше, па се надам барем 2, 40 до 2,50.