Vojna akademija?

Pa od,mogli su da stave do kada to traje...***!Nema nista od toga,mislim da je ovo mnooooogo lose :rtfm:

Ljudi ovo je namestaljka samo......uletece oni koji su dobri djaci i koji imaju jaku vezu.....zamislite samo ovo

Други део селекције почиње 17. маја 2010. године и кандидати ће бити редом позивани, по јединственој ранг листи, на прегледе код клиничког психолога и на систематске прегледе - све док се не попуни број од 240 кандидата који задовољавају све критеријуме.

То значи да се на проверу здравствених способности неће позивати сви кандидати који су прошли први део селекције већ потребан број по ранг листи док се не дође до 240 кандидата који задовољавају све критеријуме, који ће бити примљени у Војну академију.

Sutra idem u vojni odsek da mi sve objasne...javljam sta su rekli,mada sumnjam da oni znaju vise od nas :)

Ne znam sta ti nije jasno- 8.,9. ili 10. polazes matu i fizicko,a posle ako budes u prvih 240 na rang listi nemas frke, zvace te 17.maja ili kasnije na pregled :) E sad za ove sto ne budu u prvih 240 izvesno je da li ce biti pozvani, ali kontam da ce bar prvih 300 na rang listi biti pozvano na dalje preglede :)

samo sto ce im ovo malo duze trajati. jer onda ce tako zivkati kako ko otpadne od prvih 240 a hoce sigurno barem 50 komada. misim to tako moze da se oteze sve dok ne napabirce 240...
ali ostaje tu mnogo mesta za muljanje. mnogo...

samo sto ce im ovo malo duze trajati. jer onda ce tako zivkati kako ko otpadne od prvih 240 a hoce sigurno barem 50 komada. misim to tako moze da se oteze sve dok ne napabirce 240...
ali ostaje tu mnogo mesta za muljanje. mnogo...

To je ono o cemu ja brinem.mesta za muljanje je mnogo,ali bas...sve i svasta ce da prime,ali sami su tako odabrali...i ranije je bilo muljanja,ali ovo sad je bas,bas...necu da razmisljam mnogo o tome,videcemo sta ce biti... :confused:

Pa otkud znam, ja cu 100% otici u minus na tim proverama :dash:
Ja mislim da nemam sanse :sad2:

Uradi za 2 bar,sa jedinicom ni ne prolazis fizicko... I 2 ce ti biti dosta ako dobro uradis matu...

A sto se tice muljanja- nece sigurno biti ni vise ni manje nego prosle godine, ako neko hoce da mulja naci ce nacin kako god... U principu je isto, ne znam sta se toliko traumirate oko ovoga, ako neko nije sposoban zdravstveno ili psihicki on nece proci i eto,nebitno da li ce prvo raditi te provere ili ce prvo raditi matu i fizicko... U svakom slucaju sve mora da se prodje, samo je njima ovako verovatno lakse jer se nece toliko zamajavati sa svima :)

Buduci akademci

Maj nama stize polako
Svi znamo da nece biti bas lako
Ipak tamo je konkurisao svako
Moje srce 10-og lupace jako

Mnogi se dugo za to spremaju
Zele da VA upisu pa mira nemaju
Nikada oni ni ne dremaju
Fizicko i matis dobro pripremaju

A ima o ovakvih k’o sto sam ja
Ne mogu da uradim ni skleka dva
Al ipak verujem u neku srecu
Zato se ja predati necu

Idemo na prijemni pa sta bude
Pa i da ne prodjemo sve je za ljude
Nece zbog toga nama da sude
Ipak ce svi maksimalno da se trude

Ja vama svima zelim srecu
I neka prodju najbolji
A ako ne prodjem plakati necu
Jer sve ce biti po Bozjoj volji

SRECNO SVIMA!!!!!!!!!! :heart:

Uradi za 2 bar,sa jedinicom ni ne prolazis fizicko... I 2 ce ti biti dosta ako dobro uradis matu...

A sto se tice muljanja- nece sigurno biti ni vise ni manje nego prosle godine, ako neko hoce da mulja naci ce nacin kako god... U principu je isto, ne znam sta se toliko traumirate oko ovoga, ako neko nije sposoban zdravstveno ili psihicki on nece proci i eto,nebitno da li ce prvo raditi te provere ili ce prvo raditi matu i fizicko... U svakom slucaju sve mora da se prodje, samo je njima ovako verovatno lakse jer se nece toliko zamajavati sa svima :)

Ma u pravu je Aleksandar, mnogo sam kilava. :( Ima da odem u minus :hahaha:

Buduci akademci

Maj nama stize polako

Nikada oni ni ne dremaju

Zato se ja predati necu

I neka prodju najbolji

Hvala,takodje :klap:

Buduci akademci

Maj nama stize polako

Nikada oni ni ne dremaju

Zato se ja predati necu

I neka prodju najbolji

***, al si sastavila, odusevio sam se majke mi......svaka cast......:worth::worth::heart:....inace rekao sam ti da vezbas, a ti neces :P

Back