Vojna akademija?

realno ko je okinuo godinu u SREDNJOJ skoli,
nema sta da trazi na fakultetu, pogotovo na VA.

Neću da branim okidače,ali nema to veze,možda mu je falilo discipline koju će steći na VA,onaj ko upiše VA mora da bude rex da je ne završi,ili da prsne u toku školovanja,nema treće... Oću da kažem da je lakše završiti VA nego civilni fax,bar po meni,otkud znam...

Преувеличавате значај конкуренције! Пре ће бити да је онако како је друг Сиријус рекао у оном посту: ''Свима је дупе зинуло''... То кажем на основу свог искуства.

Блек Џоне, одустајеш од ВА, хоћеш у моје воде?

Neću da branim okidače,ali nema to veze,možda mu je falilo discipline koju će steći na VA,onaj ko upiše VA mora da bude rex da je ne završi,ili da prsne u toku školovanja,nema treće... Oću da kažem da je lakše završiti VA nego civilni fax,bar po meni,otkud znam...

zavisi koji smer na VA upises... upisi elektro pa je dovoljno da budes normalan covek i ne zavrsis, isto ko i na civilnom elektro. jedan ispit na elektrotehnici ne moze da se poredi sa 3 ispita na pesadiji.

zato ako npr upises pesadiju...:whistling:

Преувеличавате значај конкуренције! Пре ће бити да је онако како је друг Сиријус рекао у оном посту: ''Свима је дупе зинуло''... То кажем на основу свог искуства.

Po vama ispade da je od 2000 ljudi svima "dupe zinulo"......varate se.......

zavisi koji smer na VA upises... upisi elektro pa je dovoljno da budes normalan covek i ne zavrsis, isto ko i na civilnom elektro. jedan ispit na elektrotehnici ne moze da se poredi sa 3 ispita na pesadiji.

zato ako npr upises pesadiju...:whistling:

TAKO JE! zato ja upisujem pešadiju... :najvećimogućikezikada
al mislim da je nešto kao da se bira smer tek posle 2. godine,do tad je svima sve isto... Jel se varam? :)

znaci ispade da je pesadija laksa od eleketro smera??a koi je bolji??...
"ispade" ?? :)
sinko, nije za poredjenje ali ni blizu.
jeste i jedno i drugo je "vojna akademija", ali veruj mi da nije ni priblizno iste tezine...mozes shvatiti o cemu pricam tek kada dodjes ovde.

@ozbiljni genije
varas se. prve 2 godine su iste ali u okviru modula. sto znaci mi elektronci medjusobno imamo prve 2 godine iste, a u trecoj se delimo na telekomunikacije, radariste...
a u startu se razlikuju predmeti na pesadiji od nas, kao i od hemicara, masinaca itd...

haha pa naravno da je pešadija lakša od elektro smera,ustvari pešadija je najlakša... a koja je bolja,zavisi od tačke gledišta,šta te interesuje,šta voliš,otkud ja znam,ja idem u teslu,i ne sviđa mi se baš nešto elektronika,zato gađam na pešadiju,tamo ti je veća koncentracija na fizičko,veštine,sposobnosti i tako to,dok je kod elektro smera učenje,rad za kompom,itd,zna to sig malo detaljnije,gleaj malo ross kemp in afghanistan,biće ti jasnije... ;)

"ispade" ?? :)
sinko, nije za poredjenje ali ni blizu.
jeste i jedno i drugo je "vojna akademija", ali veruj mi da nije ni priblizno iste tezine...mozes shvatiti o cemu pricam tek kada dodjes ovde.

@ozbiljni genije
varas se. prve 2 godine su iste ali u okviru modula. sto znaci mi elektronci medjusobno imamo prve 2 godine iste, a u trecoj se delimo na telekomunikacije, radariste...
a u startu se razlikuju predmeti na pesadiji od nas, kao i od hemicara, masinaca itd...

aha,aha,aha shvatam shvatam,ok,hvala ti potpis tri stotine pedeset... :mrgreen:

pa *** nekom je tezi fizicki rad,a nekom psihicki..tako da...kad zavrsis sta konkretno mozes da radis?a sta sa pesadijom...posto se dvoumim izmedju KPA i VA...i ako nesto ima da kaze za KPA nek kaze...pozz

Твоје воде? Мора да сам пропустио нешто.:think: Можда ћу да покушам филологију је Haupt Uni-jу, а можда и нећу.

Back