Dorian Green
Primećen član
- Poruka
- 536
Sve dok ovi sa govornice ne sidju medj narod sve ovo ce biti ovako. Zato panto polako ako te prijavim ovima sa podforuma Rusija da si ovde gotov si

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cime garantujes da nece biti u aprilu...?!
Ne mogu se izvoditi zakljucci na osnovu ogromnog iskustva od celih godinu dana... ili manje![]()
Sig kako reaguju devojke kada se pojavis u radnoj uniformi ( svecanoj ) sada moras da imas vecu prodju ipak elita je elita. Mislim da ta uniforma svima dobro stoji i da nema devojke koja ne pogleda za uniformom![]()
ne garantujem nego dosad nije bilo tako, i meni su govorili da je bilo u maju pa nadalje. tako je i prosle god bilo, valjda ce i ove. isti broj ljudi se prima, videcemo.
ne vredi traziti previse logike u vojsci, takav argument je lako oboriv- to je empirijski zakljucak
moram priznati da padaju ko pokosene, a meni uniforma stvarno odlicno stoji
iako to malo koja zapravo i prizna, vidi se da ne moze da odvoji pogled. a 90% njih misli da si krenuo na neki maskenbal, posto ne znaju da takva uniforma postoji. misle da si maznuo dedinu.
jedared kada sam bio kuci, prolazim pored jednog kafica/restorana onako fensi otmenog gde dolaze ovi ugladjeni mafijasi, i konobarice unutra su u nekim crnim suknjama i kosuljama belim, onako sve picnute... i prolazim ja, sljasti grb sa sapke, i konobarica jedna drmne laktom ovu drugu, i ona se okrene i ono bas me skenirala... i kada sam se vracao, isao istim putem, ja lepo izvadio bele rukavice iz dzepa, prolazim, ona me skonta, kez od uveta do uveta, ja je pozdravim, ona se sva onako istopila- a sanker pizdi jer je on sa njom pricao tad hahaha
da nisam upravo tada isao na bus za nazad u bg, uso bi unutra
posle je vise nisam video...
nisi ti mene razumeo pantelija - ono sto sam rekao je da u Vojsci, logika nije ni potreban ni dovoljan uslov da bi se nesto dogodilo. a to je zakljucak na osnovu dosadasnjih mojih i tudjih iskustava. pricali su mi o tome, ali nisam verovao dok i sam nisam videoNije empirija iskustvo od jednog pokusaja... znas li koliko puta treba nesto da se ponovi da bi postalo pravilo...![]()
Znam te price... nema j.bacha bez opasacha... Zato 75% potorucnika i ozeni konobaricu, tetkicu, kuvaricu... Tacno je da se ribe loze na uniformu... isto koliko i ja na uniformu med. sestre... ali sta posle...
Te bele rukavice ti i nisu bas trebale... nego ne rece nam... gde ti je bila transportna vreca u tom momentu...![]()
nisi ti mene razumeo pantelija - ono sto sam rekao je da u Vojsci, logika nije ni potreban ni dovoljan uslov da bi se nesto dogodilo. a to je zakljucak na osnovu dosadasnjih mojih i tudjih iskustava. pricali su mi o tome, ali nisam verovao dok i sam nisam video
T.vreca je bila kod kuce spakovana i spremna za polazak. bio sam na zadatkui isao sam kuci po torbu i na stan'cu. al ne vidim kakve to veze ima s pricom...
moram priznati da padaju ko pokosene, a meni uniforma stvarno odlicno stoji
iako to malo koja zapravo i prizna, vidi se da ne moze da odvoji pogled. a 90% njih misli da si krenuo na neki maskenbal, posto ne znaju da takva uniforma postoji. misle da si maznuo dedinu.
jedared kada sam bio kuci, prolazim pored jednog kafica/restorana onako fensi otmenog gde dolaze ovi ugladjeni mafijasi, i konobarice unutra su u nekim crnim suknjama i kosuljama belim, onako sve picnute... i prolazim ja, sljasti grb sa sapke, i konobarica jedna drmne laktom ovu drugu, i ona se okrene i ono bas me skenirala... i kada sam se vracao, isao istim putem, ja lepo izvadio bele rukavice iz dzepa, prolazim, ona me skonta, kez od uveta do uveta, ja je pozdravim, ona se sva onako istopila- a sanker pizdi jer je on sa njom pricao tad hahaha
da nisam upravo tada isao na bus za nazad u bg, uso bi unutra
posle je vise nisam video...
Sig jel joj nesto curilo niz nogavicuovi mladji neka ne citaju ovo.
ima plavo vece jedared godisnje.Sig jel ima jos onih zurki VA na trgu u onoj sali. Tamo je bilo ludnica 500 momaka i devojaka pa ko prezivi. One sve fine, a znas kako zovu te zurke kazu koja tamo ne navata nesto nikada u zivotu nece![]()
Sig jel joj nesto curilo niz nogavicuovi mladji neka ne citaju ovo.