Vojna akademija?

E, pa bas nisam znao za konkurs. A za ostalo doooobro znam kao i iskustva sa VA. Kako to da su ga ukinuli. Bas cudno.
Visok sam oko 180 e sad tezina:)
oko 65kg........malo, zar ne?

Jel ima konkurs na sajtu VA?
da, malo. 65kg kao 65kg jeste dovoljno, e sad u odnosu na visinu to je dosta malo, ne znam sta bi oni rekli na to.
nista imas jos koji mesec do lekarskog, goji se :)

Nemojte da se lozite oko lekarskih pregleda... Ko ima dve ruke i dve noge prolazi ih... Bolje ucite matematiku jer se ona boduje, a redovno kandidati dolaze nespremni... trecina ima nula bodova... Psihotestovi su bitni, ali tu nema spremanja...

U sustini najbitnije je kolika ce biti konkurencija... ako je mali broj kandidata svaki pajser(ka) ce moci da upise VA...

Sta planirate da upisete ako ne uspete VA???

Nemojte da se lozite oko lekarskih pregleda... Ko ima dve ruke i dve noge prolazi ih... Bolje ucite matematiku jer se ona boduje, a redovno kandidati dolaze nespremni... trecina ima nula bodova... Psihotestovi su bitni, ali tu nema spremanja...

U sustini najbitnije je kolika ce biti konkurencija... ako je mali broj kandidata svaki pajser(ka) ce moci da upise VA...

Sta planirate da upisete ako ne uspete VA???

Odred Dzedaja!

Ja sve ove momke bi pohvalio za patriotizam po meni:per: Ja kada sam upisivao nisam gledao na pare, bolje i ovde da se interesuju nego da se bodu nozevima. Pitanje za siga sta mislis kojim ces poslom da se bavis, elektro ili nesto drugo za sta ti ono bese. Radarac j amislim da je i koliko ima radara i sta bi bila tvoja uloga na radaru? Imam ja dosta intersantnih prica koje sam upijao i ucio o tehnici i desavanjima u predhodnim ratovima. Nisam toliko obrazovan u politickom smislu vise covek od tehnike.

Ja sve ove momke bi pohvalio za patriotizam po meni:per: Ja kada sam upisivao nisam gledao na pare, bolje i ovde da se interesuju nego da se bodu nozevima. Pitanje za siga sta mislis kojim ces poslom da se bavis, elektro ili nesto drugo za sta ti ono bese. Radarac j amislim da je i koliko ima radara i sta bi bila tvoja uloga na radaru? Imam ja dosta intersantnih prica koje sam upijao i ucio o tehnici i desavanjima u predhodnim ratovima. Nisam toliko obrazovan u politickom smislu vise covek od tehnike.
ne znam, nama su obecavali da necemo sedeti po kojekakvim kancelarijama u buducnosti vec da cemo biti u trupi prakticno. ja sam elektronac (zasad jos nemam nista odredjenije) i ne znam kojim poslom cu se baviti. ja mislim najverovatnije pesadijskim poslom, kontam da su manje sanse da mi uleti neki strucan poso.

Razmisli malo ti elektronac da se bavis pesadijom uzmes vod ili cetu i napred, a sta ce pesadinac? Jel malo glupo da diplomirani inzenjer elektrotehnike ide sa vojskom par godina umesto da se usavrsava zaboravio bi sve, pa bolje da onda ni ne zavrsavas to nego pravo da pesadiju.

VA je leglo neznanja u kome dobra deca pate i propadaju, a sljam dobija svoju priliku... Kako sada stvari stoje...

Svoje dete nikada ne bih poslao tamo... Priznajem da je sada malo bolje... ali niko ne pokusava da ispravi greske nanete Akademiji u proslosti... Zidamo sistem na trulom temelju... Zna se od cega se pravi pita, a od cega nikako... Ako neko hoce da baci par godina zivota, da nauci beskorisne stvari i dobije cir na zelucu... Welcome to MA :)

Kakvih tamo bolesnika ima... Ova nasa tema mi je kao Gornja Trepca... atomska banja... :)

A sto se civilnog faxa tice... Dobri djaci se skoluju o trosku drzave...

U ozbiljnim zemljama je vojna akademija stavr prestiza, a kod nas na nju idu oni koji nemaju pare za nesto drugo... u Francuskoj je dilema San Sir ili Filozofija na Sorboni... a kod nas VA ili radnik u kladionici Mozzart :P

Back