Vojna akademija?

NE POMAZES MI :D ma nmg se spreme za dva i po meseca tih tvojih 10000 xD

Pazi ovo. Spremaš se od novembra, što znači da imas najmanje 35 poena iz mat (msm naravno da će da bude više, ovo je samo primer :D ). Odlična si, recimo vukovac, dakle imaš 40-ak poena. Imaš još 3 meseca da razviješ kondiciju, snagu itd i da uzmeš 10-ak poena na fizičkom. Sabereš to, ti imas sigurnih 85 poena i samim tim više od 90% prijavljenih "kadeta", osigurala si poziv na lekarski tj sve je na tebi. Htedoh reći, može da se prijavi i pola Srbije, to ne utiče na tebe. :D
Motivacija :ok:

Ljudi evo dosao sam i do pitanja iz matematike koja su bila ove godine na VA 138. klasi
http://www.matf.bg.ac.rs/p/files/10-Teorija-1B.pdf

hah ovo mu dodje cela prva godina na pmfu i prvi semestar druge :D

Pazi ovo. Spremaš se od novembra, što znači da imas najmanje 35 poena iz mat (msm naravno da će da bude više, ovo je samo primer :D ). Odlična si, recimo vukovac, dakle imaš 40-ak poena. Imaš još 3 meseca da razviješ kondiciju, snagu itd i da uzmeš 10-ak poena na fizičkom. Sabereš to, ti imas sigurnih 85 poena i samim tim više od 90% prijavljenih "kadeta", osigurala si poziv na lekarski tj sve je na tebi. Htedoh reći, može da se prijavi i pola Srbije, to ne utiče na tebe. :D
Motivacija :ok:

Ma znam ja to :D al i dalje sam tremaros xD msm, covek bi rekao da sam nenormalna, pre sam nastupala i nista, al ovo me tako drma...:D

hah ovo mu dodje cela prva godina na pmfu i prvi semestar druge :D
Da mi to spremimo preko raspusta, sto je sigurno, sigurno je xD

Back