GichiGichiGu
Zainteresovan član
- Poruka
- 349
Ja se nadam da će ove godine biti iste težine prijemni kao prošle. Ja sam odlučila VEI informacioni sistemi. Ti? I da, piše se "lista želja" pre prijemnog 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se nadam da će ove godine biti iste težine prijemni kao prošle. Ja sam odlučila VEI informacioni sistemi. Ti? I da, piše se "lista želja" pre prijemnog![]()
99% na Muo - Inžinjerija. Ali daleko je prijmeni, možda se predomislim.![]()
Pozdrav ljudi, ja sam iz Crne Gore, i namjeravam da ove godine da konkurisem na VA. Jel znate gde mogu da nabavim te zbirke iz matematike koje su najkorisinije? Pozz![]()
Ako bude inzinjerije![]()
Da, imamJel znas kako ide taj sajt da pogledam to, ako ti nije muka?
![]()
a jel moze tako da se nadje i fonova zbirka? ja sam trazio al nema teorije da je nadjem na netu
Meni je profesorka rekla da mi na prvom mestu bude vojna zbirka. Da svake prestupne godine uzimaju najviše zadataka odatle. A spremala dosta njih za VA.![]()
Meni je profesorka rekla da mi na prvom mestu bude vojna zbirka. Da svake prestupne godine uzimaju najviše zadataka odatle. A spremala dosta njih za VA.![]()
Što je ne bi bilo?
Najmanje ove godine ce biti za MuO, videces i sam, pitanje koji ce biti smer, najvise 2 smera ce biti. Uostalom cekaj 15, pa vidi konkurs![]()
Biće pešadija milijardu posto.![]()
Pa po svakoj logici, trebalo bi. Sto bih najvise i voleo. Jos malo pa konkursZa 2 nedelje
![]()
Jao cuti![]()
Vec trema?haha, au koji fazon, 15 subota, izadje konkurs, sutra uvece 16. u nedelju prva epizoda 2. sezone va. Haha, i jos ce na najavi da napisu da je otvoren konkurs, i onda ce njih 10.000 da se prijavi. haha
![]()
NE POMAZES MIma nmg se spreme za dva i po meseca tih tvojih 10000 xD
Ljudi evo dosao sam i do pitanja iz matematike koja su bila ove godine na VA 138. klasi
http://www.matf.bg.ac.rs/p/files/10-Teorija-1B.pdf
Da mi to spremimo preko raspusta, sto je sigurno, sigurno je xDPazi ovo. Spremaš se od novembra, što znači da imas najmanje 35 poena iz mat (msm naravno da će da bude više, ovo je samo primer). Odlična si, recimo vukovac, dakle imaš 40-ak poena. Imaš još 3 meseca da razviješ kondiciju, snagu itd i da uzmeš 10-ak poena na fizičkom. Sabereš to, ti imas sigurnih 85 poena i samim tim više od 90% prijavljenih "kadeta", osigurala si poziv na lekarski tj sve je na tebi. Htedoh reći, može da se prijavi i pola Srbije, to ne utiče na tebe.
![]()
Motivacija
Ma znam ja toal i dalje sam tremaros xD msm, covek bi rekao da sam nenormalna, pre sam nastupala i nista, al ovo me tako drma...
hah ovo mu dodje cela prva godina na pmfu i prvi semestar druge![]()