Vojislav Šešelj

Janković i Jeremić međusobno vode borbu za primat unutar izrazito prozapadne opcije. Obojica su instrument NATO I EU, a meni nijedan od njih nikada ne može biti konkurencija! Drugo mesto na predsedničkim izborima neko od njih dvojice može osvojiti samo ako ja umrem pre izbora. To im je jedina šansa! Meni je drugo mesto apsolutno zagarantovano. U perspektivi, prema rezultatima dubinskog istraživanja javnog mnenja, imam dobre šanse i da pobedim u drugom krugu - poručuje Šešelj.

Janković i Jeremić međusobno vode borbu za primat unutar izrazito prozapadne opcije. Obojica su instrument NATO I EU, a meni nijedan od njih nikada ne može biti konkurencija! Drugo mesto na predsedničkim izborima neko od njih dvojice može osvojiti samo ako ja umrem pre izbora. To im je jedina šansa! Meni je drugo mesto apsolutno zagarantovano. U perspektivi, prema rezultatima dubinskog istraživanja javnog mnenja, imam dobre šanse i da pobedim u drugom krugu - poručuje Šešelj.

Tako nekako ....

Nisu izbori nego referendum .....

E, ništa lepše
nego kad se žuti i braonkasti zgomilaju ....

240_F_66122213_sc3sq3tbgqYsrBLGbtXgqLhPZE5YV3OD.jpg

Ebga, SMRDE DO BOLA,
ali naši su ...

Jesu ???

Ma nisu ....

Smrde na EUROKLOAKU !!!!!

Mozda na prvi mah izgleda smesno ali Voislav bi trebao da napise i izda pravno delo iz njegove oblasti prava.
Mislim da bi mu jos jedan doktorat dobro dosao na temu Prava osudjenika u zatvorima.
Nije sala, on ima iskustva, a koliko citam nas zakon , tamo pored navodnih pravne zastite , nema kome zatvorenik da se realno pozali . Ne postoji u tim ustanovama "Zastitnik osudjenika. "
........................................................................................................................................................................................
U zakonu stoji da osudjenik ma pravo zastite na svoj integritet .
"
Član 6

Krivična sankcija se izvršava na način kojim se jemči poštovanje dostojanstva lica prema kome se ona izvršava.

Zabranjeni su i kažnjivi postupci kojima se lice prema kome se izvršava krivična sankcija podvrgava bilo kakvom obliku mučenja, nečovečnog ili ponižavajućeg kažnjavanja ili postupanja, zlostavljanja ili eksperimentisanja.

Kažnjiva je prinuda prema licu prema kome se izvršava krivična sankcija, ako je nesrazmerna potrebama njenog izvršenja."

Ali evo clana o pasivnom otporu , pa ispalo bi ako se nekom prohte da moras da stojis ceo dan na nogama , nema veze da li neko ima reumu :

"Pod pasivnim otporom podrazumeva se svako suprotstavljanje osuđenog zakonitim službenim merama, radnjama i nalozima službenog ili ovlašćenog lica koje se vrši oglušivanjem ili zauzimanjem klečećeg, sedećeg, ležećeg ili sličnog položaja. "

Jedno eticko pitanje :
A sta ako na primer tamo nadlezni radnik ili drugi osudjenik sprovodi takve nasilne ili druge nedozvoljene radnje prema nekom "trecem" osudjeniku .a da za te radnje predstavljaju krivicno ili prekrsajno delo van zatvorske ili pritvorske ustanove.
Tamo ispada da su neka lica zasticena od zakonskog gonjenja jer je u radnom odnosu u zatvoru kao privilegovani osudjenik. .

1715496910078.png

VUKANOVIĆ IZVRIJEĐAO RATNOG ZLOČINCA: „Udbaško laprdalo i smeće, lažni crveni vojvoda Vojislav Šešelj je…“

-Nadam se da će Marić i Služba organizovati neki duel uživo sa Šešeljem na Happyju i u Beogradu, da ukrstimo koplja i ogolimo mračne strukture iz jazbina, poručio je Vukanović.

photo_1653049898103_1.jpg

Prije 1h

-Kako sam i najavio, udbaško laprdalo i smeće, lažni crveni vojvoda Vojislav Šešelj objavio je o meni knjigu sa naslovom „Praznoglavi uškopljeni jarac Nebojša Vukanović“, koja se uklapa u njegov literalni opus i u kojoj je, sa timom saradnika, analizirao moje tekstove i javne nastupe.

Sve je uradio po nalogu Dodika i Službe, sa ciljem da me nekako pokušaju diskreditovati. Velika je čast da Šešelj i Služba sa Banjice do detalja analiziraju svaki moj korak i rad Liste za pravdu i red, jer smo ojačali, ugrožavamo njihove interese jer nismo dio nikakvih struktura niti pod kontrolom bilo kog centra moći, a sloboda koje proosimo i kojoj težimo, za njih je najveća opasnost, poručio je zastupnik u Narodnoj skupštini RS-a Nebojša Vukanović.

-Šešelj je potrošena i tužna ličnost iz naše skorije prošlosti, koji bi možda i imao neku pozitivnu ocjenu da se povukao iz javnosti kad se vratio iz Haga a ovako je postao sluga vlasti, zadužena za prljave poslove, medijske ispade i targetiranje svih koje Služba smatra opasnim neprijateljima. On je u suštini nebitan, važno je ogoliti naručioce iz sjenke, koji ga huškaju.

Nadam se da će Marić i Služba organizovati neki duel uživo sa Šešeljom na Happyju i u Beogradu, da ukrstimo koplja i ogolimo mračne strukture iz jazbina, koje nas 3 decenije guraju u ponor, jer su upravo obe i lažni udbaški nacioanlizam uzrok naših poraza i teške situacije u kojoj se nalazimo.

Velika mi je čast što se Služba digla na noge i pisala veliko pismo i knjigu, što znači da ih opasno ugrožavamo i da smo ojačali u narodu, što ih nervira i plaši, zaključio je Vukanović.

Back