Vojislav Seselj

Kome smeta presuda

• Ukupno glasova
    67
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Št te buni Dule? :)

Pa cela garnitura koja je učestvovala u vlasti nakon 1991. je CRVENA!

Jedino Milošević nije bio crven!

Priznaj sebi istinu, manje če da te boli. :)

Није тачно. Шешељ је био прогањан и робијао је у комунистичком систему.

А ово за Милошевића- брате мислим да је смешно. Па на митинзима Слобиног СПС-а су се носиле слике Лењина, Стаљина, Мао Це Тунга, итд, док су се на митинзима Воје Шешеља носиле српске заставе, иконе Светог Саве, слике Карађорђа, Чича Драже, итд.

Довољно да се ту види ко је ,,црвен" а ко не.

Није тачно. Шешељ је био прогањан и робијао је у комунистичком систему.

А ово за Милошевића- брате мислим да је смешно. Па на митинзима Слобиног СПС-а су се носиле слике Лењина, Стаљина, Мао Це Тунга, итд, док су се на митинзима Воје Шешеља носиле српске заставе, иконе Светог Саве, слике Карађорђа, Чича Драже, итд.

Довољно да се ту види ко је ,,црвен" а ко не.
A ko nije bio proganjan? A šta ja da kažem, kog proganjaju i dan danas, ceo moj život?

Šešelj je NAJCRVENIJI od svih do sada! Za njim Drašković.

To neznači da ga mrzim, čovek je prošao kroz život onako kako je morao, i smatram da zaslužuje poštovanje, ali bez preterivanja, kako večina želi i prezentuje...

To što je Narod nosio slike nekih, nije odraz Slobe ka Narodu, već je Narod odraz stanja u zemlji i same politike...

PS

Ko je imao po KP partijskom zadatku da kontroliše Slobu i sedi mu za vrat?:per:

Poslednja izmena:
A ko nije bio proganjan? A šta ja da kažem, kog proganjaju i dan danas, ceo moj život?

Šešelj je NAJCRVENIJI od svih do sada! Za njim Drašković.

:

И сад замисли да те неко прогласи ,,комунистом" а био си прогањан у комунистичком систему? Како би ти било? Да ли би сматрао да је то поштено?

Али, остаје моје питање да ли је комуниста онај коме је лично Војвода Ђујић дао титулу четничког војводе, да ли је комуниста онај који се дичио Светим Савом, српском тробојком, Карађорђем, Чича Дражом, Обилићем итд, да ли је комуниста онај ко је био на првим линијама фронта, организовао добровољце да бране српски народ, или је комуниста онај који се китио Титом, Марском, Лењином, Мао Це Тунгом, петокрком итд., или је комуниста онај који је продао и издао Србе у Крајини, а Србима на Дрини завео санкције, или је комуниста онај који је тајно слао помоћ руским комунистичким пучистима, који је маштао о обнови СССР-а и коме је жена била тврдокорна марксисткиња и црвена вештица којој је интерес њене проклете комунистичке идеологије и марксов капитал био важнији од рођеног народа?

Дакле на та питања одговори.

А ово да су сви тобоже били против Слобе не пије воду. Много је нерално то. Слоба је хтео да буде нови Тито и то се обило о главу и њему и српском народу. Да смо, уместо Слобе, на челу Србије имали неког попут Радована Караџића- много би боље било за читав српски народ.

И сад замисли да те неко прогласи ,,комунистом" а био си прогањан у комунистичком систему? Како би ти било? Да ли би сматрао да је то поштено?

Али, остаје моје питање да ли је комуниста онај коме је лично Војвода Ђујић дао титулу четничког војводе, да ли је комуниста онај који се дичио Светим Савом, српском тробојком, Карађорђем, Чича Дражом, Обилићем итд, да ли је комуниста онај ко је био на првим линијама фронта, организовао добровољце да бране српски народ, или је комуниста онај који се китио Титом, Марском, Лењином, Мао Це Тунгом, петокрком итд., или је комуниста онај који је продао и издао Србе у Крајини, а Србима на Дрини завео санкције, или је комуниста онај који је тајно слао помоћ руским комунистичким пучистима, који је маштао о обнови СССР-а и коме је жена била тврдокорна марксисткиња и црвена вештица којој је интерес њене проклете комунистичке идеологије и марксов капитал био важнији од рођеног народа?

Дакле на та питања одговори.

А ово да су сви тобоже били против Слобе не пије воду. Много је нерално то. Слоба је хтео да буде нови Тито и то се обило о главу и њему и српском народу. Да смо, уместо Слобе, на челу Србије имали неког попут Радована Караџића- много би боље било за читав српски народ.
Onda je onda, a sad je sad. Nemešaj vremenske periode. :)

Vojvoda Đujić se pokajao što je dao Šešelju titulu Četničkog Vojvode, greška u koracima. Nije ni Vojvoda Đujić znao o čemu se radi. Nije znao ko je Milošević :)

Šešelj je pogazio Pravoslavlje, na više načina, i odstupio od vere. Zamerio se Svetosavlju. I još mnogo toga.

Osnovne greške Šešelja su, izlazak iz Monarhije i pristupanju IDEALIZMA - republikanstvo, zaklinjanje u Pravoslavnim Hramovima, sprovođenje ideološke politike i eliminacija svojih članova, konkretnije, eliminacija patriota Srbije.

Zbog nerazumevanja situacije i uloge ličnosti u nekom prošlom periodu, nemožeš razumeti da Soba nije bio komunista, naprotiv, komunisti su ga mrzeli.

Četništvo ima jako velike tajne, za koje i oni koji jesu deo Četništva, neznaju sve, niti smeju da znaju. :)

PS

Nemislim da je Šešelj komunista, netvrdim, ali je svojim delima dokazo da im je služio.

Poslednja izmena:
Ne pratim sudbinu Šešelja, ali me interesuje koje su njegove sadašnje opcije za izlazak iz kazamata. Ne može čovek da sedi u zatvoru doveka bez presude. Problem sa većem je njihov problem a ne njegov. Zanimaju me pravne mogućnosti koje on ima na raspolaganju.

Ne pratim sudbinu Šešelja, ali me interesuje koje su njegove sadašnje opcije za izlazak iz kazamata. Ne može čovek da sedi u zatvoru doveka bez presude. Problem sa većem je njihov problem a ne njegov. Zanimaju me pravne mogućnosti koje on ima na raspolaganju.

Да је барем осуђен па да лежи у затвору. Он би морао по свим правилима да се брани са слободе. По готово што није ухапшен као криминалац.

Eee vidis da moze :mrgreen: , i dobro mu ide.

To je sumrak haškog pravosuđa. Šešelj je zabetonirao svoje mesto u istoriji. Latini su i Isusa razapeli pa ga sada slave. Nije ovo beznačajno poređenje.

Да је барем осуђен па да лежи у затвору. Он би морао по свим правилима да се брани са слободе. По готово што није ухапшен као криминалац.

Baš pročitah izjavu Tome File, kaže bezizlazna situacija za tribunal. Našli su se u situaciji koju nemaju opisanu u statutu. Ne znaju šta da rade.

Baš pročitah izjavu Tome File, kaže bezizlazna situacija za tribunal. Našli su se u situaciji koju nemaju opisanu u statutu. Ne znaju šta da rade.

Увек остаје опција бескрајног развлачења процеса и одлагања пресуде. Није да српска јавност много мари.. власт још мање.

Nece ga pustiti zivog, ili ako prezivi, dok su mu puleni na vlasti ovde. Povratak Sekija bi znacio siguran pad vlade, jer taj ima materijala da Vucka i Tomu zakopa negde do centra zemlje.A ova dvojica su tu da odrade posao za iste gazde, za one koji drze taj cirkus od politickog suda.

To može da uradi i sam Šešelj i radikalna stranka

Sigurna sam da Šešelju nije potrebno podsećanje
jer sama činjenica da ih je načeo nečim što nisu predvideli,
a radi se o osnovnom institutu procesnog prava ..
dovoljno je ..

E sad što oni nemaju ni stida ni srama,
i što ovde elite smatraju da i mi treba da živimo
po sistemu vrednosti bez stida i srama je druga stvar.

Isto bi bilo i sa UN,
nemoj da sumnjaš.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back