Vojislav Seselj

Kome smeta presuda

• Ukupno glasova
    67
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naknadna pamet... Jel su trebali da urade sve ovo sto su ove godine, da bi bilo jasno sta su? Jel 2012. bila dovoljna? Ili 2008.? Jel ima nekog ovde da je mogao da pretpostavi da upravljanje strankom na daljinu (2003-2008) nije bas dobar projekat? Jel to sve nije Seselju moglo da padne na pamet? Ili ga uopste nije briga, posto ce onda bude mali Tito, dozivotni sef svoje stranke, pa posle njega potop?

увек постоје ризици и шта онда--кад онај вечито у сенци добије понуду да се прода добија али дугге стазе губи и.

Nije mi jasno saopstenje SNS-a. Kako to Seselj moze "okaljati SNS i Predsednika Nikolica"? Koliko sam ja video klip sa sudjenja on je samo postavio logicno pitanje i izneo neke cinjenice koje su nama opste poznate ali mozda sudijama nisu. Stvarno ne razumem u cemu je problem?

Nije mi jasno saopstenje SNS-a. Kako to Seselj moze "okaljati SNS i Predsednika Nikolica"? Koliko sam ja video klip sa sudjenja on je samo postavio logicno pitanje i izneo neke cinjenice koje su nama opste poznate ali mozda sudijama nisu. Stvarno ne razumem u cemu je problem?

Kad ti Englezi peru biografiju, to je bolje ciscenje nego sa arielom :aha2:
Nemoral na 101 nacin.

Lider radikala Vojislav Šešelj juče je na suđenju Radovanu Karadžiću u Hagu kazao da je sa sadašnjim predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem “sve zajedno radio” tokom ratova u Hrvatskoj i BiH.

Bivši saborci: Šešelj i Nikolić | Foto: AP

- Ako sam ja umešan u ratne zločine, onda je Tomislav Nikolić moj direktan saučesnik - izjavio je Šešelj.

On je za potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića rekao da je bio “dobrovoljac SRS-a kod Slavka Aleksića na jevrejskom groblju” u Sarajevu i da je zatim radio na TV „Pale“.

http://www.alo.rs/vesti/politika/nikolic-je-moj-saucesnik/21532

Hahahahah ima li kraja Šešeljovoj bedi!? :)))))))))))))))))))))))))

Па зар није истина да су Николић и Вучић били Шешељеви "саучесници", тј. заменик председника и генерални секретар Српске радикалне странке деведесетих година? Или сада тврдите да Николић и Вучић никада нису били чланови Српске радикалне странке и да се никада нису залагали за стварање Велике Србије?

Дакле, ако је Шешељ крив за некакве измишљене ратне злочине онда су и Николић и Вучић криви.

еботе овај снссизам постаде веће болештина од демокрације,
ПА СА КИМ ЈЕ РАДИЈО, КО ГА ЈЕ ИСПРАТИЈО И КОМЕ ЈЕ СТРАНКУ ОСТАВИЈО АКО НЕ КУМУ ВУЛИЧЕВИЋУ?

Него Сале, можеш ли нам објаснити како је могуће да бивши заменик председника Српске радикалне странке Томислав Николић и бивши генерални секретар Српске радикалне странке Александар Вучић буду не само на слободи, него на власти, и то уз подршку Запада, а да истовремено њихов бивши шеф десет година лежи у притвору Хашког трибунала?

Наравно да не може. Јер је Николић, док је био члан Српске радикалне странке, тада био човек. А у септембру 2008. године је одлучио да постане марионета. А марионете нико не може "окаљати". Јер су оне без образа, не знају шта су част и поштење, не знају шта значи бити човек.

Poslednja izmena:
еботе овај снссизам постаде веће болештина од демокрације,
ПА СА КИМ ЈЕ РАДИЈО, КО ГА ЈЕ ИСПРАТИЈО И КОМЕ ЈЕ СТРАНКУ ОСТАВИЈО АКО НЕ КУМУ ВУЛИЧЕВИЋУ?

то си ти нешто погрешио диплома је од вајкада еуропејац-знам "чоека":hahaha1::hahaha1::hahaha1:

Па зар није истина да су Николић и Вучић били Шешељеви "саучесници", тј. заменик председника и генерални секретар Српске радикалне странке деведесетих година? Или сада тврдите да Николић и Вучић никада нису били чланови Српске радикалне странке и да се никада нису залагали за стварање Велике Србије?

Дакле, ако је Шешељ крив за некакве измишљене ратне злочине онда су и Николић и Вучић криви.

Bas tako.

Nikolic i Vucic su bili seseljevi glavni ljudi i zamenici 90tih tako da ako je on kriv za nesto krivi su i oni.

Lider radikala Vojislav Šešelj juče je na suđenju Radovanu Karadžiću u Hagu kazao da je sa sadašnjim predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem “sve zajedno radio” tokom ratova u Hrvatskoj i BiH.

Bivši saborci: Šešelj i Nikolić | Foto: AP

- Ako sam ja umešan u ratne zločine, onda je Tomislav Nikolić moj direktan saučesnik - izjavio je Šešelj.

On je za potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića rekao da je bio “dobrovoljac SRS-a kod Slavka Aleksića na jevrejskom groblju” u Sarajevu i da je zatim radio na TV „Pale“.

http://www.alo.rs/vesti/politika/nikolic-je-moj-saucesnik/21532

Hahahahah ima li kraja Šešeljovoj bedi!? :)))))))))))))))))))))))))

AKO JE ISTINA - BEDU TREBA PODELITI :aha2:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=06&dd=11&nav_category=11&nav_id=721854

"Šešelj neće okaljati SNS"

Izvor: Tanjug Beograd -- Funkcioner SNS Nebojša Stefanović kaže da "maliciozne izjave" Vojislava Šešelja neće naneti štetu lideru SNS Aleksandru Vučiću i predsedniku Tomislavu Nikoliću

Stefanović kaže da će njihova popularnost nastaviti da raste uprkos naporima DS.
"Ne bih se previše ni bavio Sseseljom, ali ovde je još tužnije što mediji pod kontrolom Demokratske stranke koriste svaku priliku pa čak i Šešelja, o kome su govorili sve najgore samo da bi pokušali da nanesu neku štetu Nikoliću i Vučiću", rekao je Stefanović Tanjugu.
Stefanović, koji je predsednik srpskog parlamenta, primetio je da "reakcija Šešelja sada podseća na nekog tužnog cinkaroša".

"U svakom slučaju, ovakva vrsta užasnih malicioznih izjava ne može da promeni raspoloženje građana Srbije i mislim da bez obzira na sve napore DS nastaviće da raste popularnost i Nikolića i Vučića", rekao je Sefanović.

Šešelj, haški optuženik i lider SRS kome se sudi za ratne zločine je juče na suđenju Radovanu Karadžiću rekao, kako su preneli pojedini mediji, da je s Nikolićem "sve zajedno radio" tokom ratova u BIH i Hrvatskoj a da je Vučić bio dobrovoljac te stranke u Sarajevu

СНС'овци окаљали сте ви себе толико да вас ни Дунав не може оптрати!

Не разумем реакцију овог Стефановића - све што је рекао Шешељ је истина.....то су чињенице.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back