Vojislav Seselj

Kome smeta presuda

• Ukupno glasova
    67
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
SNS i poštenje :hahaha::hahaha:.........a tek vođe im :rotf::rotf:
Šešelj ima svoj lični i politički stav koga istom žestinom zastupa kako na slobodi , tako i sada u zatvoru !!!!
KOJI Srpski političar (ili oficir) nije do sada(od ”89-e) promenio lični ili politički stav ?????????????????????
OVU činjenicu beskičmenjaci (puna ih Srbija) ne mogu (nemaju taj kapacitet) da shvate i to su isti oni koji doslovno jedu gohvna(ne rade i nemaju novac) u zadnjih 13 godina , a stalno im krivac za njihovo stanje Šešelj !!!!
Džoni Štulić je u jednoj svojoj pesmi rekao , "gluperde , lutaju daleko.........daleko" i to bi bilo to !!!!

Kakve veze sad ima Toma Diploma i penthaus njegovog sina sa ovim? :neutral:
Niko nije kriv Šešelju što mu je sin prvenac postao propalica i kockar kojem kerovi šetaju bubrege prilikom racije...On je svoje penthause prokockao :aha2:

http://www.smedia.rs/vesti/vest/479...-Nikola-Seselj-kockar-sa-velikim-ulozima.html

- - - - - - - - - -

Haha, kakvo rezonovanje.Znači, guslanje i nadgornjavanje ko je više nepošten!?
Ej, Srbine, ne ko je čestit i pošten.Ti bi izgleda da ovde razglabamo i da se natežemo ko je od njih manje lopuža??
srbin_se_krsti.gif

Po meni sve je to bagra! ;) Čast izuzecima, ako ih uopšte ima...
Ово хаха, капирам да би требао да буде смех? Ти си, Соколе мој, почео са сликама базена и натезањем. Чему то? A кад си већ почео, онда да знаш да солитер у Батајници не вреди колико пентхаус на Дедињу. Опрости што нисам нашао боље поређење с обзиром да у Батајници нема солитера. Нема ниједан парк. Ниједан спортски терен. Нема ничега.

Poslednja izmena:
SNS i poštenje :hahaha::hahaha:.........a tek vođe im :rotf::rotf:
Šešelj ima svoj lični i politički stav koga istom žestinom zastupa kako na slobodi , tako i sada u zatvoru !!!!
KOJI Srpski političar (ili oficir) nije do sada(od ”89-e) promenio lični ili politički stav ?????????????????????
OVU činjenicu beskičmenjaci (puna ih Srbija) ne mogu (nemaju taj kapacitet) da shvate i to su isti oni koji doslovno jedu gohvna(ne rade i nemaju novac) u zadnjih 13 godina , a stalno im krivac za njihovo stanje Šešelj !!!!
Džoni Štulić je u jednoj svojoj pesmi rekao , "gluperde , lutaju daleko.........daleko" i to bi bilo to !!!!

бескичмењаштво ти је владајућа идеологија данас у србији-што већа љига то боље-образ част тога данас нема

....da je seselj toliko pametan ko sto mislite da jeste, ne bi mu se desilo da ga zaebe seljak iz sumadije...

pa ljakse ga nije ni zahebao, jedino je zahebao sebe :lol: pazi, da godinama pricam jedno, da satro zelim da umrem za neke svoje ideale, pa jos da se napravim pametna krenem i u strajk gladju i da na sve to pljunem u momentu kad mi se ponudi da nabijem guzu u fotelju? pa pre bih kao voja, zahebavala sudije po haskom kazamatu :lol:

....da je seselj toliko pametan ko sto mislite da jeste, ne bi mu se desilo da ga zaebe seljak iz sumadije...

љаксић из бајчетине се за то усудио 7-8 година после шекијевог одласка у хаг до тада је био мали од палубе-гулио кромпир,праопалубу,зашивао гаће...;)

...kako god, taj seljo je predsednik srbije, a seki guli u hagu ni kriv ni duzan...i jos pise neke smesne knjige koje ne citaju ni njegovi najblizi..ajd, naslovi su smesni...

taj sto guli tamo, podhebava celu strukturu haskog suda. zahebava i tuzioce, sudije, svedoke i svi pízde jer mu ne mogu nista. sem kazni za nepostovanje. e ja mu se divim zbog toga :lol: i zbog jos nekih stvari :lol:
precedniku se divim zbog pecata i diplome, zbog stanova na dedinju, divim mu se zbog strajka gladju i stiropora i tako :lol:

...kako god, taj seljo je predsednik srbije, a seki guli u hagu ni kriv ni duzan...i jos pise neke smesne knjige koje ne citaju ni njegovi najblizi..ajd, naslovi su smesni...

таквим љигама на крају преседне председниковање -онај који га је финансирао(чемерика)има да га одбаци као стару крпу;)

taj sto guli tamo, podhebava celu strukturu haskog suda. zahebava i tuzioce, sudije, svedoke i svi pízde jer mu ne mogu nista. sem kazni za nepostovanje. e ja mu se divim zbog toga :lol: i zbog jos nekih stvari :lol:
precedniku se divim zbog pecata i diplome, zbog stanova na dedinju, divim mu se zbog strajka gladju i stiropora i tako :lol:

...eto, bas na lep nacin iskazujes kako ti je tesko...kad te neko predje, nije lako...toma je sposoban politicar, a seselj nikakav...i kad pogledas s neke druge strane, seselj ih zahebava pa se vrati u celiju , a ovi odu lepo kuci, na pecanje, u kafanu...a toma na dedinju...bas ih je seselj sve presisao...a stranka mu...e, to je tek prica...

- - - - - - - - - -

Ух, пече те савест?

...to mi ne treba za ovakvu konverzaciju...

Окаљали сте се, напредњаци, за сва времена. Бог вам неће помоћи. :evil:

Naknadna pamet... Jel su trebali da urade sve ovo sto su ove godine, da bi bilo jasno sta su? Jel 2012. bila dovoljna? Ili 2008.? Jel ima nekog ovde da je mogao da pretpostavi da upravljanje strankom na daljinu (2003-2008) nije bas dobar projekat? Jel to sve nije Seselju moglo da padne na pamet? Ili ga uopste nije briga, posto ce onda bude mali Tito, dozivotni sef svoje stranke, pa posle njega potop?

...eto, bas na lep nacin iskazujes kako ti je tesko...kad te neko predje, nije lako...toma je sposoban politicar, a seselj nikakav...i kad pogledas s neke druge strane, seselj ih zahebava pa se vrati u celiju , a ovi odu lepo kuci, na pecanje, u kafanu...a toma na dedinju...bas ih je seselj sve presisao...a stranka mu...e, to je tek prica...

nit mi je tesko, nit me neko presao. sa druge strane ni toma nije prosao pored sposobnog politicara :lol:

Tomislav-Nikolic.jpg

nit mi je tesko, nit me neko presao. sa druge strane ni toma nije prosao pored sposobnog politicara :lol:

Tomislav-Nikolic.jpg

...sto, vis kako se covek lepo izlezava, ovi ga slikuju , narod ga izabere na 5 god, on lepo deli ordenje...i seselju je jedan spremio...odlikovace ga kao najplodnijeg haskog knjizevnika...kad se vrati, uclanice ga u sns, a ti i tihi ce te preuzeti srs kao poslednji radikali...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back