Vojislav Seselj

Kome smeta presuda

• Ukupno glasova
    67
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za mene je razocaravajuce sto su tadasnji ridikali posle ovoga usli u vlast sa Milosevicem.

Наравно да је за ђинђићеве напредњаке разочаравајуће што смо ушли у власт са Милошевићем. И Шешељ је знао да сте били разочарани. Али...

... знам шта би се десило да Милошевић падне са власти а да ви дођете на власт - то би била највећа трагедија за Србију.

Шешељ је био у праву. Трагедију, марионете - Ђинђића, Коштуницу, Тадића, Дачића, Николића, Вучића - гледамо ево скоро 13 година.

a Seselj je usrecio Srbiju svaka mu cast.. gde god su on i njegovi radikalni patrioti branili Srbe, tamo Srba vise nema

on licno osim sto je drzao zapaljive govore i slikao se u uniformi, nije nista uradio da bi ga ja smatrao herojem kao sto ga smatraju radikalni fanatici

bas zbog toga sto je potpuno nebitan u tom smislu treba da bude oslobodjen iz Haga sto pre

ako nekome treba da odgovara, to je narod Srbije kojeg je njegova ideologija skupo kostala

vojvoda Djujic se pokajao sto mu je dodelio titulu cetnickog vojvode... sta onda reci?

a Seselj je usrecio Srbiju svaka mu cast.. gde god su on i njegovi radikalni patrioti branili Srbe, tamo Srba vise nema

on licno osim sto je drzao zapaljive govore i slikao se u uniformi, nije nista uradio da bi ga ja smatrao herojem kao sto ga smatraju radikalni fanatici

bas zbog toga sto je potpuno nebitan u tom smislu treba da bude oslobodjen iz Haga sto pre

ako nekome treba da odgovara, to je narod Srbije kojeg je njegova ideologija skupo kostala

vojvoda Djujic se pokajao sto mu je dodelio titulu cetnickog vojvode... sta onda reci?

Да да да. Стара мантра са У92.

kakav U92... svaki normalan covek ce reci da je Seselj posteno zaebao Srbe
Tačno. A tek će da se odvija šema, a i počinje donekle, koja je odrađena od ranije a sprovodi se i sprovodiće je aktuelna vlast neznajući za podmetačinu osim pojedinih...

Najcrnje je to što policija nezna kome služi. Kao i večina sudija nezna kome i zašto sudi.

Poslednja izmena:
Запевајмо браћо то ми је жеља
у част славног војводе, Воје Шешеља
Запевајмо браћо,сложно сви у глас
јер Војислав Шешељ ,Србима је спас!!!

ШЕШЕЉ ДОЛАЗИ!-СРБИЈА ЧЕКА ЈУНАКА,СРБИЈА ЧЕКА СПАСИОЦА,СРБИЈА ЧЕКА ШЕШЕЉА!

Prilozi

• 935031_614361415250273_1725512578_n.jpg
    935031_614361415250273_1725512578_n.jpg
    29,9 KB · Pregleda: 3
pa SRS jos samo sluzi da se narod i sprda sa njima... sta drugo i misliti i o stranci i ljudima poput Krasica, Todorovica, Jovanovicke, Radete, Pop Lazicke? izvinjavam se ostalim cirkuzantima koje sam zaboravio da spomenem

stranka ciji clanovi se polivaju vodom, gadjaju cipelama, psuju i kunu ko vracare u skupstini, a predsednik stranke iz zatvora druge zemlje kandiduje svoju zenu za predsednika drzave

pa SRS jos samo sluzi da se narod i sprda sa njima... sta drugo i misliti i o stranci i ljudima poput Krasica, Todorovica, Jovanovicke, Radete, Pop Lazicke? izvinjavam se ostalim cirkuzantima koje sam zaboravio da spomenem

stranka ciji clanovi se polivaju vodom, gadjaju cipelama, psuju i kunu ko vracare u skupstini, a predsednik stranke iz zatvora druge zemlje kandiduje svoju zenu za predsednika drzave

Понављаш се кажи нешто ново.

kakva država,
takvi i kandidati

ovo jos nisam napisao, ovo je prvi put i jel tako da sam u pravu?

Ви као наши противници се само понављате, тако да ми сви звучите исто. Али то је ваша интелиганција, ту се види ко је ко. Војислав Шешељ је је као и сви Срби изузетно интелигантан геније у рангу Николе Тесле, његов речник и вокабулар је као океан у односу на вас који само понављате мантре које су вам невешто написале стране обавештајне службе које су све заједно имбецилне у однусу на просечног Србина посебно каква је Војислав Шешељ.

Seselj je stara eks ********* sumnjivog porekla sa isto tako stetnim kumovima... i kao takav smesan mi je kad on pokusava da ispadne veliki Srbin ili kada njegovi stranacki ortaci odredjuju ko je dobar a ko los Srbin

Seselj je stara eks ********* sumnjivog porekla sa isto tako stetnim kumovima... i kao takav smesan mi je kad on pokusava da ispadne veliki Srbin ili kada njegovi stranacki ortaci odredjuju ko je dobar a ko los Srbin

Опет нека манта из страних обавештајних служби. Е да су нам противници бар мало интелигентнији било би нам занимљвивији барем за неко квалитеније вербално шибање.

Опет нека манта из страних обавештајних служби. Е да су нам противници бар мало интелигентнији било би нам занимљвивији барем за неко квалитеније вербално шибање.

a ti sebe kao fana Kristijana Golubovica, koji nepismeno citira njegove citate smatras inteligentnim? :lol:

ti si samo jos jedan dokaz koliko je nisko pao srpski nacionalizam u proteklih 20 godina

nekada ga je propagirala najveca srpska elita i najveci srpski umovi... danas samo nepismena i neobrazovana susa sa jadnim i povrsinskim razmisljanjem

- - - - - - - - - -

danas jedini srpski nacionalisti koji nesto vrede su u DSSu

a ti sebe kao fana Kristijana Golubovica, koji nepismeno citira njegove citate smatras inteligentnim? :lol:

ti si samo jos jedan dokaz koliko je nisko pao srpski nacionalizam u proteklih 20 godina

nekada ga je propagirala najveca srpska elita i najveci srpski umovi... danas samo nepismena i neobrazovana susa sa jadnim i povrsinskim razmisljanjem

- - - - - - - - - -

danas jedini srpski nacionalisti koji nesto vrede su u DSSu

Па и тај Кристија је интелигентнији од тебе, а посебно због онога што је преживео заслужује поштовање. Моја прича је слична његовој само што ја згрћем лове паметнијим средствима.

- - - - - - - - - -

ДСС су плаћеници и највећи лажови на нашој политичкој сцени. Треба само видети колико су Срба испоручили Хагу, колико су шиптарских терориста пустили из затвора.

na osnovu cega si zakljucio da je inteligentniji? ja za razliku od njega nisam dozvolio sebi da moram bilo sta da prezivljavam ili da sam u situaciji da se plasim za svoj zivot ili slobodu

takvi krimosi mogu da budu idoli samo manje uspesnijim krimosima i napaljenim tinejdzerima koji mastaju da poebu sto vise zenski i da imaju sto skuplja kola i sat

normalnom i postenom coveku se takav lik gadi, a velike Srbende kao ti mu odavaju postovanje :lol:

na osnovu cega si zakljucio da je inteligentniji? ja za razliku od njega nisam dozvolio sebi da moram bilo sta da prezivljavam ili da sam u situaciji da se plasim za svoj zivot ili slobodu

takvi krimosi mogu da budu idoli samo manje uspesnijim krimosima i napaljenim tinejdzerima koji mastaju da poebu sto vise zenski i da imaju sto skuplja kola i sat

normalnom i postenom coveku se takav lik gadi, a velike Srbende kao ti mu odavaju postovanje :lol:

А Срби су по теби иначе непоштени?

samo oni kojima je Kristijan idol, a takvih je hvala Bogu malo... i meni je bio idol kad sam imao 17 godina

Нема клинца коме он није идол. Ја као верник не смем да имам идоле, али јесам његов фан на неки начин јер су нам животне приче сличне.

СЛОБОДА ШЕШЕЉУ!

Sud: Šešelj već komunicira sa timom

Hag -- Predsednik Haškog suda Teodor Meron odbacio zahtev Vojislava Šešelja da mu se ponovo uspostavi privilegovana komunikacija sa pravnim timom, jer ona već postoji.

1642497751521f0eebf292b449160046_368x245.jpg

Šešelj je 26. avgusta podneo zahtev da se ponovo uspostavi njegova privilegovana komunikacija putem telefona sa pravnim savetnicima Dejanom Mirovićem i Milanom Terzićem u skladu sa odlukom zamenika sekretara suda da se obustavi praćenje njegove privilegovane komunikacije.

U obrazloženju odluke, sudija Meron je naveo da je administracija pritvorske jedinice u Hagu prestala da nadzire Šešeljevu privilegovanu komunikaciju sa pravnim savetnicima 19. avgusta.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=09&dd=13&nav_category=64&nav_id=753305

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back