Vojislav Seselj 4 godine u pritvoru

Stepski vuk:
-Alo, molimvas druga Vojislava, Vojislava Šešelja!
-Da , ja sam, izvolite!
-Tito, Maršal Tito pored telefona, čestitam druže najmladji ste doktor nauka u našoj državi!
-Hvala MAJSTORE!

Vojislav Seselj je brzo doktorirao zahvaljujuci svom clanstvu u Komunistickoj partiji i zahvaljujuci prokomunistickim temama koje su mu bile radovi za magistraturu i doktorat.

Medju intelektualcima Seselj se time zauvek degradirao, pa je i u vremenima najzesce disidenske borbe on dozivljavan u disidentskim krugovima kao jos jedan odskolovani komunista.

A to da je spustio Titu za bravarski zanat su ciste nebuloze.

verehovski:
Vojislav Seselj je brzo doktorirao zahvaljujuci svom clanstvu u Komunistickoj partiji i zahvaljujuci prokomunistickim temama koje su mu bile radovi za magistraturu i doktorat.

Medju intelektualcima Seselj se time zauvek degradirao, pa je i u vremenima najzesce disidenske borbe on dozivljavan u disidentskim krugovima kao jos jedan odskolovani komunista.

A to da je spustio Titu za bravarski zanat su ciste nebuloze.

Pokušali smo ovo da izvučemo od korisnika koji neskriveno simpatiše ovu osobu, ali uprkos što je prozivala ostale stranke za komunističku prošlost njihovih lidera, uz geslo jednom komunista - uvek komunista, ovaj podatak nismo mogli da izvučemo uprkos što sam to činio veoma metodično. :mrgreen:

I još nešto:
upravo sam zaključio da je MEDJUNARODNI SUD PRIJATELJ SRBIJE I SRPSKOG NARODA:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3829069&postcount=20
:mrgreen:

Govoriti kako je Šešelj u Hrtkovcima počinio samo verbalni delikt je teška zamena teza. Terati nekoga da se seli, protivno njegovoj želji, kao i ono telefonsko maltretiranje građana nesrpske nacionalnosti, što je bila prilično raširena zabava devedesetih je zločin. Niko njega nije gonio zbog toga što je Miru Marković nazvao crvenom vešticom. Ovde se radi o igranju ljudskim sudbinama i svako ko tome ne pridaje značaj neka zamisli kako bi njemu bilo da mu neko takav pokuca na vrata. Lično bih voleo da se suđenje za to delo desilo ovde, ali pošto ovde niko nije imao petlju da to pokrene, onda nažalost mora u Hagu.

Back