Die Cinderella
Zainteresovan član
- Poruka
- 435
Mikowiny:Pokojni premijer dr Zoran Djindjic je na stakama za par nedelja prepesacio vise nego ovaj metuzalem za sve ove godine.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mikowiny:Pokojni premijer dr Zoran Djindjic je na stakama za par nedelja prepesacio vise nego ovaj metuzalem za sve ove godine.
Sram te bilo!!!!no_problem:хахаахах ... ма тешко ... штакави је свуда ишао аудијем, па и кад није био штакави
no_problem:хахаахах ... ма тешко ... штакави је свуда ишао аудијем, па и кад није био штакави
На страну шта ја стварно мислим о Његовој ексцеленцији гдину Премијеру Србије, али је он своју историјску улогу МАЕСТРАЛНО ОДИГРАО! Угурао је све вас у причу о власти и напио вас осећањем моћи. А у пијанству човек најбоље покаже своје лице! Ви ваше, без трунке либљења показујете, јадни, верујући да је, онако ружно, прљаво, рошаво... најлепше и једино лице Србије! Као нарциси! А довољно је да се неки радикал само малим каменчићем баци на воду у којој се огледате, и... ОДЕ САНАК ПУСТИ, О "НЕВОЂЕНОЈ ЛЕПОТИ ЛИЦА ВАШЕГ"! А г. Премијер, онако необавештен, још није сазнао да сте уз помоћ мафије, и заједно са њом нагрнули на врата власти која је он одшкринуо! Прегазише га мангупи и лупежи и надјачаше галамом "ми смо највећи! Ми смо најјачи! Ми смо победили! Ми смо једине ДЕМОКРАТЕ"! Ми смо, ми смо..... ма ми смо ОНО, ЗНАШ! Он ће се најудобније и осећати када се врати на СВОЈУ ЦИФРУ! АЛИ, ШТА ЋЕ ТЕ ВИ УРАДИТИ БЕЗ ЊЕГА када вас седмоглава радикалска аждаја сатера у ћошак? НЕКА ВАМ ЈЕ БОГ У ПОМОЋИ! Али, за вас помоћи нема!Kohen:Kojeg to, priznatog fakulteta ima Kostunjavi diplomu, a nemaju neki drugi??????????
Npr. pok. Djindjic , verovatno je bio po tvome nepismen i neskolovan.............
Kostunaica se nije odvojio od DSa sredinom devedesetih, vec pocetkom..........i sve vreme do 5, oktobra imao je izmedju 2 - 5 % glasova............to mu je mera........na to se polako i vraca........
Die Cinderella:Sram te bilo!!!!
paola:На страну шта ја стварно мислим о Његовој ексцеленцији гдину Премијеру Србије, али је он своју историјску улогу МАЕСТРАЛНО ОДИГРАО! Угурао је све вас у причу о власти и напио вас осећањем моћи. А у пијанству човек најбоље покаже своје лице! Ви ваше, без трунке либљења показујете, јадни, верујући да је, онако ружно, прљаво, рошаво... најлепше и једино лице Србије! Као нарциси! А довољно је да се неки радикал само малим каменчићем баци на воду у којој се огледате, и... ОДЕ САНАК ПУСТИ, О "НЕВОЂЕНОЈ ЛЕПОТИ ЛИЦА ВАШЕГ"! А г. Премијер, онако необавештен, још није сазнао да сте уз помоћ мафије, и заједно са њом нагрнули на врата власти која је он одшкринуо! Прегазише га мангупи и лупежи и надјачаше галамом "ми смо највећи! Ми смо најјачи! Ми смо победили! Ми смо једине ДЕМОКРАТЕ"! Ми смо, ми смо..... ма ми смо ОНО, ЗНАШ! Он ће се најудобније и осећати када се врати на СВОЈУ ЦИФРУ! АЛИ, ШТА ЋЕ ТЕ ВИ УРАДИТИ БЕЗ ЊЕГА када вас седмоглава радикалска аждаја сатера у ћошак? НЕКА ВАМ ЈЕ БОГ У ПОМОЋИ! Али, за вас помоћи нема!
Ма они у својој опијености и аутизму ништа не виде! А већ је касно и да виде. Змија је пришла жаби и она се скаменила! Чрка крај!Arhangel NS:Е, видиш...Слажем се. Прибојавам се таквог сценарија, али то овим либералима тешко можеш објаснити. Кад и ако сруше ову владу, дочекаће их радикалска аждаја, али тада ће већ бити касно...
paola:Ма они у својој опијености и аутизму ништа не виде! А већ је касно и да виде. Змија је пришла жаби и она се скаменила! Чрка крај!
no_problem:хахаахах ... ма тешко ... штакави је свуда ишао аудијем, па и кад није био штакави