VODOLIJE- u drugim ocima?

Bas sam nesto kontala, i skontala da se cesto s ljudima ponasam onako kako se oni ponasaju prema meni. I inace sam podlozna tome da, ne bukvalno imitiram, vec postajem ogledalo onima s kojima budem.
Valjda je zbog toga tesko pogoditi da je neko vodolija, jer je sklona transformisanju. Cesto to radim iz zabave. Mozda i zbog toga ljudi vole da provode vreme s nama, jer misle da licimo na njih. Eto, cisto sam to htela da spomenem.
I jos nesto, ne znam da li je tako kod ostalih vodolija, ali lakse mi je nesto precutati ili slagati nego reci istinu i povrediti nekoga. Licno smatram da ako nesto nije neophodno, nije ni potrebno. To npr. smatram svojom manom, sto cu radije biti fina i ljubazna da izbegnem svadju, nego sasuti nekom sve u lice.

igrutin1:
Tacno je da vodolije vole slobodu, ja svoju ne dam ni za zivu glavu, ali me je tome naucila druga vodolija sa kojom sam bila u vezi neke 3-4 godine. Sto je taj bio ljubomoran i smarao je strasno. A to, kao, vodolije ne rade. E, aj sad?

Muske vodolije nisu iste kao zenske vodolije! Hvala Bogu! I cesce su oni ljubomoni i kvare prosek znaku :? . Bivsi decko moje sestre (vodolija) bio je toliko ljubomoran da ona nije smela da nosi mini suknju. Paradoks je bio u tome sto je ona Skorpija i ona bi trebalo da bude ta koja je ljubomorna.

Moja najbolja drugarica i ja smo vodolije i tri dana je razlika izmedju nas dve. Ali ona je vodolija-strelac/jarac, a ja vodolija-vaga. Mi se totalno razlikujemo.
Svaka Vodolija je vodolija za sebe! :wink: To nas cini jedinstvenim!

Svi moji bliski prijatelji su vodolije! Mislim da su iskreni i da nisu ograniceni tako da mi je sa njima uvek zabavno! I ja sam vodolija! Istina je da smo ponekad hladni i distancirani, al to se samo tako cini ... svi mi imamo mane ... sto se tice zabavljanja sa jednom vodolijom iskustva su razna ... ali svakako je necete zaboraviti ;)

Back