Pan Horus
Zainteresovan član
- Poruka
- 321
I moja je. I Vodolija, i opičena....al ne na simpatično pomaknut način. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim ono vrlo je tesko na bliskom istoku u Betlehemu( u prevodu " kuca hljeba" pa je Betlehem u stvari mjesto na nebu, veze se za znak Djevice( snop psenice) i slovo M, prvo slovo Isusove " majke) odrediti godisnje doba , posto tamo nema hladnih zima, vlada citave godine jedna u odnosu na nas ugodnija klima.Ali sustina je u tome da se citavo krscanstvo bazira na analizi zivota posljednjeg solarnog Mesije Isusa, ciji datum rodjenja ( Bozic i jedan i drugi) je 100% astronomski, sto znaci da su drevni ljudi koji su zivjeli stotinama hiljada godina prije starog Rima upravo u zimskom solsticiju vidjeli " spasenje, pa se tada zapravo i desava pobjeda svjetla nad mrakom.Muhamed Ali je imao Mars u Biku, nije cudna njegova bliskost sa njima, na Islam je presao jer je medju americkim crncima okupljenih oko Elijaha Muhameda( mislim da se grupa zvala " nacija Islama") vladalo misljenje da je Islam crnacka religija, pa kada su otisli na hadz u Meku i kad su vidjeli bijelce nisu mogli da vjerujuOpšte interpretacije na osnovu astronomskih karakteristika su jednostavno nevažne ako bi hteli tumačiti Hristovo rođenje. Pa i kada su se vodili nagoveštajima preko zvezda i konstalacija u opisivanju njegovog rođenja, preračunavanjima se opet dolazilo do dva perioda u godini: ranoprolećni period, i sredina leta, tačnije polovina avgusta. No, i to nisu 100% validni podaci, jer su vairjable nedorečene.
Simbolika Hrista i njegovog učenja nema samo premisu asketizma, to je tek jedna vrlina, pa bi se zato više za jarčevsku bit vezalo pravoslavlje kao religijska denominacija, i skitovi. Punoća hrišćanstva i njene poruke nadilazi onu smisao koju u optimalnom može proslediti Jarac.
Pa dobro, Prisli je bio pop ikona, slično kao i Džekson i opšta produkovana ekstatična pomama za njim, Kao što je i Maradona imao snažnu harizmu, pa je gledan kao Bog, i izazivao opšti delirijum. Verovatno najživopisniji mafijaški lik, Strelac, Pablo Eskobar, još uvek fascinira svet. Snimaju se serije o njemu, jedna za drugom, rade se filmovi, čovek i dan danas ima kult u JA, a i šire.
Muhamed Ali je isto faca, obožavao sve Bikove, prijateljovao i bio uz Malkoma X-a, divio se njegovim idolima - SRRu i Luisu, ime uzeo od islamskog proroka, Bika, Muhameda.
Znam šta želiš poentirati i istaći, istina je da Jarci mogu ostaviti jak uticaj, ali i drugi imaju katkad snažniju, katkad slabiju, ili jednako prezentnost. Zavisi samo iz kog ugla ćeš gledati na stvari.
Vjerovatno u osnovnom trisu ( Sunce, Ac , Mjesec) nemas nista u vatri ili u zraku.Mnogo sam se druzio sa Vodolijama u zivotu, pravi drugovi, bez zadnjih misli, trojnog morala, ali ako hoces sa njima negdje moras biti spreman i na druzenje sa njihovim brojnim poluprijateljima.Ja kao Jarac ili sam sa nekim pravi drug ili zdravo za zdravo, necu imati interes za druzenje sa osobama sa kojima nemam slicna interesovanja, Vodolijama uglavnom svi " dobri" i zanimljiviJa se nikako ne "kontam" sa tim zračnim znacima!Ni u kom smislu i pogledu. Sa vodenim i zemljanim da, možda sa nekim vagama eventualno,Vodolije i Blizanci nikako.
Imam Mars u Lavu. Šta to znači?Vjerovatno u osnovnom trisu ( Sunce, Ac , Mjesec) nemas nista u vatri ili u zraku.Mnogo sam se druzio sa Vodolijama u zivotu, pravi drugovi, bez zadnjih misli, trojnog morala, ali ako hoces sa njima negdje moras biti spreman i na druzenje sa njihovim brojnim poluprijateljima.Ja kao Jarac ili sam sa nekim pravi drug ili zdravo za zdravo, necu imati interes za druzenje sa osobama sa kojima nemam slicna interesovanja, Vodolijama uglavnom svi " dobri" i zanimljivi( Uran, nemanje osjecaja za " vrijednost, hijerarhiju, jbg 11 kuca)
Osnovni tris odredjuje nas duh ili svijest(sunce), karakter, identitet( ascedent) i dusevnost , nas podsvjesno reaktivni odnos prema svijetu ( Mjesec) Polozaj Marsa pokazuje sa kakvom energijom raspolazemo, koliko smo borci, na koji nacin trosimo sebe fizicki, ali sa Marsom na odredjeni nacin i umno.Mars u Lavu kao fixnom znaku koji je plus u triplicitetu moze da pokaze istrajnu volju, ima taj " talenat" da zna sebe da nametne drugima, da ima sklonost ka provodu, luksuzu, zabavi, da je jako zaljubljiv itd.U stvari taj Mars pokazuje muskarce kakvi ti odgovaraju.Sa takvim Marsom moras imati nekih dubljih veza sa Vodolijama koje se nalaze preko puta( So 180 Mo) je vrlo cest partnerski odnos ( familijarni, prijateljski, ljubavni )Imam Mars u Lavu. Šta to znači?
Ok,puno hvala!Osnovni tris odredjuje nas duh ili svijest(sunce), karakter, identitet( ascedent) i dusevnost , nas podsvjesno reaktivni odnos prema svijetu ( Mjesec) Polozaj Marsa pokazuje sa kakvom energijom raspolazemo, koliko smo borci, na koji nacin trosimo sebe fizicki, ali sa Marsom na odredjeni nacin i umno.Mars u Lavu kao fixnom znaku koji je plus u triplicitetu moze da pokaze istrajnu volju, ima taj " talenat" da zna sebe da nametne drugima, da ima sklonost ka provodu, luksuzu, zabavi, da je jako zaljubljiv itd.U stvari taj Mars pokazuje muskarce kakvi ti odgovaraju.Sa takvim Marsom moras imati nekih dubljih veza sa Vodolijama koje se nalaze preko puta( So 180 Mo) je vrlo cest partnerski odnos ( familijarni, prijateljski, ljubavni )
Ako imam tu diktatorsku kartu,onda je bolje da u tome ne uspem.To je karta direktora, Mars u Lavu vladar asc na MC-u.
Ili bar nekog ko stremi ka tome, uspesnost zavisi od ostatka karte i aspekata.
Mislila je na direktorsku a ne diktatorsku poziciju, mada i direktor moze biti svojevrsni diktator u firmiAko imam tu diktatorsku kartu,onda je bolje da u tome ne uspem.
Kraljevi, bar oni iz proslosti, aristokrate i to su najcesce dobijali taj polozaj rodjenjem.Vladar Ac na Mcu je najcesci kod aristokrata, kraljeva, princeva itd , u svakom slucaju neka autoritativna pozicija.( moze i direktor) Nego se vodih samo Marsom u Lavu, nisam analizirao kartu.
Meni je Mars u Lavu u 9-oj kući.Kraljevi, bar oni iz proslosti, aristokrate i to su najcesce dobijali taj polozaj rodjenjem.
Sto je 4ta kuca.
Ovaj koji je sam od sebe napravio "kralja" u modernom smislu, je 10ta kuca.
Pa,to nije onda tako loše! Mada,mislim da sam ja daleko od toga. Bar za sada.Mislila je na direktorsku a ne diktatorsku poziciju, mada i direktor moze biti svojevrsni diktator u firmi![]()
SAmim tim sto su djeca Rojalista dobijali titule rodjenjem, sto su samim rodjenjem postajali autoriteti( bez muke ikakve) onda je logicno da je najvecem broju njih vladar ascedenta u 10 polju.Kraljevi, bar oni iz proslosti, aristokrate i to su najcesce dobijali taj polozaj rodjenjem.
Sto je 4ta kuca.
Ovaj koji je sam od sebe napravio "kralja" u modernom smislu, je 10ta kuca.
Nemam u suncu,podznaku i mesecu ništa od zračnih i vatrenih znakova.U pravu si.Vjerovatno u osnovnom trisu ( Sunce, Ac , Mjesec) nemas nista u vatri ili u zraku.Mnogo sam se druzio sa Vodolijama u zivotu, pravi drugovi, bez zadnjih misli, trojnog morala, ali ako hoces sa njima negdje moras biti spreman i na druzenje sa njihovim brojnim poluprijateljima.Ja kao Jarac ili sam sa nekim pravi drug ili zdravo za zdravo, necu imati interes za druzenje sa osobama sa kojima nemam slicna interesovanja, Vodolijama uglavnom svi " dobri" i zanimljivi( Uran, nemanje osjecaja za " vrijednost, hijerarhiju, jbg 11 kuca)

Pitajte i na temi Astrologije "sve što niste znali, a hteli bi da pitate". Pa, gde vam prvo odgovore. Meni su tako odgovorili.Moze nesto o meni da se napise? Nemam pojma ni sta znaci mesec ni sunce u natalnoj karti, ali znam da sam Vodolija/Jarac sa mesecom u Skorpiji.![]()
Hvala lepoPitajte i na temi Astrologije "sve što niste znali, a hteli bi da pitate". Pa, gde vam prvo odgovore. Meni su tako odgovorili.

Nema na čemu.Hvala lepo![]()
Glupo mi kažem, majka mi je i volim je! Ali nekad mi se čini da je stvarno luda i nerealna. Ali ima smisla za lepo,modu... i tako te stvari.Ja se privatno ne družim s vodolijama, nemam ni jednog prijatelja vodoliju, niti mi je neko od bivših partnera bio vodolija. Samo eto, majka.Ali su jako humane žene. Mojoj kevi šta god da neko potraži...pomoć,novac voli da pomaže ljudima.Ali ući joj u glavu(tipa šta misli i razmišlja), nema teorije.Totalno je nepredvidljiva, danas jedno, sutra važi drugo... i tako to.
Istina je, crnobeli svet ili svet izmedju intuicije i duhovnosti tako da je materijalni svet samo film, dok je zivot nematerijalan i bezvremen. Ko ih ne prihvata misli da su ludi, ko ih prihvata zna da su ljudi.Kod Vodolija mnogih sam primjetio zapanjujucu crtu tvrdoglavosti te posebno dogmaticne religijske iskljucivosti , sto se kosi sa demokraticnom crtom njihove opisane astro simbolicke prirode.Materija im nista ne predstavlja, vise nego humani, ali karmicki i nemaju problema sa novcem( kao ni ostali zracni) pa im to i nije problem.