VODOLIJA

Да, има неке водњикаве, буљаве очи. Као нека жаба. Мислим да му је то до аспеката Mo0Ju и Mo90Ur.
Одличан је био у Суспирији и урнебесан у Ригету.

A možda je i od ćaleta i keve... :mrgreen:
od komšije Marti Feldmana:D

- - - - - - - - - -

gettyimages-541024619.jpg

Udo Kir je moj omiljeni lik sa onim urokljivim očima
Vaga

Bas sam nedavno gledao neki film s njim i glumio je prilicno antipaticnog lika. On je u mladosti bio zapravo lijep,ova mu se istaknuta vaga (sklad) ogledala i fizicki..i onda je ta ljepota za čas izbljedila ...i sad bas razmisljam koliko priroda nije fer prema nama (zivim bicima u njoj) ...mislim stvarno...

prije :
flslb1.jpg

tumblr_pms06rT21z1srf7wl_640.jpg

2006-12-04_124739_udo_kier_3.jpg

posle:

2018_02_20_10067_1964_Udo_Kier_IMG_x900.jpg

Dobro,kapiram da svrhu ljepote vremenom,iskustvom i zreloscu u materijalnom smislu logicno trebamo nadilaziti, težeći,orijentišući se duhovnoj bezvremenoj ljepoti (egzaltacija venere u ribama) te da vrijeme, prolaznost i starenje unutar materije (jarac) su neminovne i vrlo realne posljedice svega onog sto mi (živa bića na zemlji) u okviru materijalnih resursa koji su nam u prvobitnom obliku pruzeni,dati, svojom energijom,aktivnošću trosimo,modeliramo,koristimo (egzaltacija marsa u jarcu) dok ih u konacnici trajno ne iscrpimo ..te tako jelte trosimo i ono sto je nekada bilo u okviru tih prvobitnih resursa odraz savrsenog materijalnog sklada, svježine,nesitrosenog kvaliteta itd.Medjutim, ne znaci i da sve to nije nimalo fer...i da je i dalje nemilosrdno...Zastrasujuca je svaka pomisao o starenju i prolaznosti...it hurts

Tz2b.gif

detail

...

prodati dusu djavolu-skupa opcija, postati vampir -skupa opcija...rjesenja savremene medicine -jefitna i providna opcija.....Fontana mladosti .....pa tooo!

shocked.gif

vcA7hnd.gif

giphy.gif

Agi ,ti kao veliki ucitelj i high priestess sigurno znas nesto o tome!..Sad se sjetih i da posjedujes tajnu venerine (mladalaštvo) pozicije u prvoj kuci (fizicka pojava) i njenog vladara saturna u ribama(beskonacno trajanje) ..
agi zna tajnu!

tenor.gif

Mozes li mene poslati na misiju trazenja izvora mladosti....please please,please

Obzirom da si svog sina halena mezimca obdarila mudrošću i čistotom uma,velikim znanjem,ljepotom rijeci i tajnama prirode...a svog najtaletnovanijeg ucenika solomna snagom , vjestinom ratništva,ritualnoj magiji, sposobnoscu manipulacije energijama..ukljucujuci levitaciju i telekinezu (not fair)... mogu li ja biti onaj kome ces otkriti tajne planetice u tvom prvom polju i njenom vladaru in pisces -u vremenu trajno očuvano materijalno stanje jedinke u onom obliku koji je u prirodi zapravo fizicki nemoguće zadrzati kroz vrijeme?

1465480937-7fa0f414395dc4bc7a58d6009510a525.gif

You have my soul...je tako da ce biti dovoljno za deal?

^^ XD

Obožavam te:heart:
Evo sada ću
tumblr_n5uz7hbl9w1sa2nzuo1_r1_400.gif

Malo mesečevog tena ( bela sam ko smrt)
tumblr_nar0caelQn1tan5dpo1_500.gif

Pa malo Zlatnog preseka zbog sklada
AnimatedImperfectGuppy-small.gif

Malo svete geometrije zbog harmonije sa univerzumom

image_862409182217052206546.gif

Malo solarne vatre
QualifiedFeminineDragon-small.gif

I jedan ljubac:kiss:

- - - - - - - - - -

A sve to naravno u periodu vladavine Vodolije zbog genijalnosti i originalnosti, u jednog petka u satu Venere

SO MOTE IT BE!!!!

- - - - - - - - - -

A oko cene....pa dogovorićemo se...ne treba duša, nisam ja od tih a ne znam ni sa svojom šta ću
P.S. Mnogo više volim čokoladu;)

Za one Vodolije koje ne mrzi da čitaju

Ove su osobine intuitivne, okorjeli idealisti, natprosječno inteligentne, urođene težnje za znanjem i istraživanjem, lišene svake predrasude i često ekscentrična ponašanja. Njihov se način razmišljanja obično kosi sa sredinom, jer Vodenjak uvijek korača daleko ispred svog vremena: to su osobe koje osvjetljavaju put drugima jer im je pogled uprt u budućnost. Druga značenja osobina Vodenjaka je humanost, a osnovna im je težnja da učine dobro ne samo za sebe i svoju sredinu nego i za čovječanstvo. Vodenjakova čuvstva su suptilna, a izvanredna sposobnost da zadru u nepoznato i ovladaju mističnim tajnama bez napora razvija neobičnu vrstu intuicije koja ih vodi najpreciznijim predviđanjima. Ljudi su za Vodenjaka otvorene knjige. Oni bez riječi razumiju nečiju duboku želju koje ni osoba sama gotovo nije svjesna.
Osim izražene humanosti, osobine rođenih u ovome znaku su kreativnost, suosjećajnost, a ponajviše nezavisnost i ljubav prema slobodi. Vodenjaci se ne ulagaju moćnima, nemaju smisla za hijerarhiju, a zagovornici su načela da je svatko biće za sebe, i da individualnost treba poštovati iznad svega. Najbolje se osjećaju u društvu jednakih. Buntovne prirode, Vodenjak instiktivno osjeća strujanje događaja i dobro zna da su se stari običaji nadišli te da ljudima treba drastična promjena. Oni u sebi obuhvaćaju sve osobine čovjeka ere Vodenjaka koja nailazi iza 2000. godine a čiji se utjecaj već sada osjeća u sve liberalnijem ponašanju omladine, ili primjerice u rastućoj težnji svjetskom miru i blagostanju. Vodenjak je koristan u bilo kojoj djelatnosti, pa se ističe na području svekolikog istraživanja i informatike, kao i u politici, društvenim djelatnostima ili umjetnosti.
Vodenjak je dokraja otvorenih pogleda kad je riječ o napretku u svijetu, ali osobno djeluje suprotno, zatvara se i postaje neočekivano konzervativan. Ako se i zalaže za apsolutnu i seksualnu slobodu, on će je sam rijetko upražnjavati, pa time očituje tipičnu
Vodenjakovu kontradiktornost. On dobro shvaća poštenu igru i pravila sporta kao da ih je sam izmislio, a ista pravila prenosi u osobne odnose.
Kad je zdravlje u pitanju, valja istaknuti da Vodenjaci inkliniraju bolestima krvotoka i živčanog sustava. Budući spavanje drže gubljenjem vremena, često su iscrpljeni.

Niži tip: nemarna i zaboravna osoba, raspikuća i boem, u krajnjoj liniji klošar, narkoman.
Viši tip: genij ili pronalazač, misionar koji se posvetio boljitku čovječanstva, narodni vođa.

MUŠKARAC VODOLIJA

Briljantan i svestrano nadaren, ležerna nastupa, muškarac Vodenjak ima uspjeha na svakom planu pa i na ljubavnoj fronti.
Vlastitu osebujnu i odlučnu prirodu spaja s nevjerojatnom nježnošću i sposobnošću da voli. Život svoje partnerice pretvara u beskonačno putovanje u zemlju čuda, gdje je svaka dosada isključena. On je najtopliji ljubavnik Zodijaka a istodobno drug za šalu i razonodu. Umijećem da zavlada ženom i svim njezinim čulima nadmašuje sve druge muškarce. Za razliku od žene Vodenjaka, on je neočekivano ljubomoran i sumnjičav, a kad se opredijeli za ženu, zahtijeva bezuvjetnu odanost.
U međuvremenu žene su mu samo jedno iskustvo ili eksperiment više. Najviše će ga privući tajanstvena i neuhvatljiva žena koja će dugo biti u stanju golicati njegovu radoznalost, te će ga redovito privlačiti žene koje je teže osvojiti.
Voli mijenjati žene, ali ne varajući ih pritom. Dok je s jednom on joj dokraja pripada. Kad se napokon odluči na brak, muškarac Vodenjak postaje izuzetno vjeran, maštovit i ljubazan partner koji daje sve od sebe i pruža ženi osjećaj da je ona u središtu njegova svijeta.
Prilagodljiv, dinamičan, nikad umoran ni pesimist, on gotovo dirljivo brine o svojoj obitelji, velikodušno obdarujući ljubavlju ženu i djecu, kao uostalom i prijatelje te ljude s kojima živi. Budući su altruizam i humanost istaknute crte njegova karaktera, unatoč ljubomori vrlo je sklon oprostiti ženi koja ga je prevarila.
U ljubavi nezasitan i neumoran, astrolozi tvrde da bi hladne žene trebalo poslati na "liječenje" muškarcu Vodenjaku.

ŽENA VODOLIJA

Tipična podanica Urana, u ljubavi je nesvakidašnja kao i u svemu drugome. Ona sanja drugačije snove nego ostali ljudi, i prati udaljene bubnjeve koje nitko ne čuje. Žena Vodenjak pripada svima i nikome. Koliko god njezina ljubav bila snažna i strastvena, uvijek nešto ispred vremena, i dok se ostali spotiču o detalje, sposobna je zahvaliti sliku u cijelosti.
Tipična žena Vodenjak je rijetko ljubomorna i neće nikada provjeravati niti sumnjičiti svoga partnera. Njezina sposobnost da analizira i prodre u dubinu najskrivenije duše, odavno je već predvidjela sve moguće poteze partnera, pa i prijevaru.
Tajanstvo i senzualnost što ih nosi u sebi snažno privlače osobe suprotnog spola, ali samo ju izuzetno jaka ličnost muškarca uspijeva zaludjeti, premda je ona prilagodljiva pa se slaže s gotovo svim znakovima u Zodijaku. Voli razumom više nego instiktom, pa će do raskida u vezi prije doći zbog neslaganja na erotskom planu.
Ona je kontradiktorna. Koliko god bila požrtvovna i stabilna, sklona je fantazijama, pa se može očekivati da odjednom odluči krenuti meditirati na vrh kakve planine ili pridružiti se nekoj političkoj stranci.
U braku kao i u svim gradacijama ljudskih odnosa, žena Vodenjak je izuzetno poštena, što ju čini vjernim i pouzdanim partnerom. U stanju je od svog muža izvući i isticati ono najbolje, pa je partnerov uspjeh često njezina zasluga.
Maštovita i blaga, vječna prijateljica, žena izuzetna intelektualnog raspona, ona je gotovo idealan partner za svakog muškarca. Žena Urana zna da je svijet prepun čuda koje tek treba vidjeti, te je život s njome čudesno putovanje.

izvor

Naravno da će se svaka vodolija složiti sa ovim tekstom gore - ko ne voli da ga hvale na sva usta u tri toma? :lol:
volite i da kontrašite i da se nadmudrujete
umete i po neki eksces da napravite
Znam priču o 5 prijatelja Vodolija ( dvojicu lično poznajem) kako idu u provod zajedno
Dok su stigli do kluba, dvojica su se potukla, jedan pao u nesvest od alkohola, a druga dvojica otišli na potpuno različita mesta
Kako vas. ne voleti? :heart: :heart: :heart:

volite i da kontrašite i da se nadmudrujete
umete i po neki eksces da napravite
Znam priču o 5 prijatelja Vodolija ( dvojicu lično poznajem) kako idu u provod zajedno
Dok su stigli do kluba, dvojica su se potukla, jedan pao u nesvest od alkohola, a druga dvojica otišli na potpuno različita mesta
Kako vas. ne voleti? :heart: :heart: :heart:
Kad se bre to vodolije tuku? Pa nas na leba možeš mazati! :lol:

To su bili garant neki nekompatibilni podznaci. :mrgreen:

Back