VODOLIJA

Zamisli kad ljudi ne bi imali vizije - ne bi bilo ni prosperiteta, zamisli kad ne bi bilo pogleda u buducnost - ne bi imao cemu da se nadas i zbog cega da zivis. Skretanje paznje na sebe ne radimo namerno, samo se trudimo da zivimo iskreno a iskrenost sama po sebi iziskuje paznju drugih.

Zamisli kad ljudi ne bi imali vizije - ne bi bilo ni prosperiteta, zamisli kad ne bi bilo pogleda u buducnost - ne bi imao cemu da se nadas i zbog cega da zivis. Skretanje paznje na sebe ne radimo namerno, samo se trudimo da zivimo iskreno a iskrenost sama po sebi iziskuje paznju drugih.

Vizija nema veze sa horoskopom, Tesla je bio rak koliko se secam...vizionarstvo nije rezervisano za vodolije i ne kontam zasto se uvek vezuje za njih, takodje i prijateljstvo- Joko Ono je bila vodolija.
Iskrenost zavisi od osobe, a ne od horoskopa.
Malo mi je bezveze sto se svi hvataju za pozitivne osobine jer osoba treba da bude kompletna i da puno radi na sebi da bi mogla da bude okarakterisana kao vizionar. Koliko ima ljudi koji za svoje bubice nalaze izgovor u horoskopu?
Da je Dior razmisljao kao vecina vodolija koje sam upoznala ''sad sam ja kreativna i ekscentricna vodolija, sve mi boje lepo stoje'' nikad ne bi napravio New Look.

Volim vodolije.
Jedan od najboljih znakova.
Iskreni,pravi dobri prijatelji.Dobro,jesu malo ekscentricni,u svom svetu...ali imaju divno srce,vizionari...ma sve naj:heart::heart:
Ono sto obozavam kod vodolija je da nemaju zlobe u sebi.Znaju biti pomalo luckaste i nekada deluje sujetne ali sve je to slatko-NISU ZLE.Za razliku od npr skorpije koja nosi skrivenu zlobu,osvetu i tamu u sebi.
Ma zivele vodolije-sa vama je svet lepsi:heart::heart::heart:

Drug i ja vodolije delimo na renesansne (Tijana Dapcevic, Maja Volk, Danica Maksimovic) i humaniste (Opra, Elen). Renesansne su darovite i svestrane, mračne unutra a spolja širokog osmeha.
Vodolije humanisti zele da pomognu ali samo dok nema fizickog kontakta ;)
U svakom slucaju zanimljiv znak koji cesto lici na horoskopskog brata- blizanca ;D

Jel kupio ko novog Martija, i kakav je?
Nema novog jos, ko sto mi ti rece - zadnji bio Homunkulus! A sto se tice nastavka Poslednje stanice uzas, on postoji, objavio ga je neki manje poznat izdavac, ali nema direktne veze sa njim - prilicno je nebulozan, dao mu ga Scalavi bas, a Castelli se nije mnogo mesao.Zove se Kraj sveta. Meni se licno ne dopada ali to je stvar ukusa, mnogo je nebulozan - skupio ludi SCLAVI RAZNE SVOJE LIKOVE I NAPRAVIO PAPAZJANIJU, no mozda se nekom i dopadne - kupila sam ga u Darkvoodu.

I'm an old fashiened guy
LMS-Marti%20Misterija1.jpg

Sve imam na papiru - oci bi mi ispale od piljenja u ekran a nista ne moze da zameni zadovoljstvo( jos od ranog detinjstva) da se zavalim, citam strip (a i knjige) i grickam, da ne kazem jedem. Te lose navike da ne volim da jedem a da ne citam ne mogu da se oslobodim

Sve imam na papiru - oci bi mi ispale od piljenja u ekran a nista ne moze da zameni zadovoljstvo( jos od ranog detinjstva) da se zavalim, citam strip (a i knjige) i grickam, da ne kazem jedem. Te lose navike da ne volim da jedem a da ne citam ne mogu da se oslobodim
Imam i ja skoro sve iz 90.-tih nešto sam i prodao ali većina mojih drugova je bacila...Pa im sad žao...

Samo jedan savet za one koje su sa muskim vodolijama...budite spremne na sve,ludi su :) Nikad vam nece biti dosadno,ali lako mozete i da ih izgubite...nemojte im uzimati slobodu,mislim da im je to bitnije nego bilo kom drugom znaku.... :))

Samo jedan savet za one koje su sa muskim vodolijama...budite spremne na sve,ludi su :) Nikad vam nece biti dosadno,ali lako mozete i da ih izgubite...nemojte im uzimati slobodu,mislim da im je to bitnije nego bilo kom drugom znaku.... :))

To isto vazi i za zenske vodolije .
Potreban im je osecaj slobode ............ nemoze im se uzeti sloboda jer cete ih izgubiti ........... lakse ih je lepim pripitomiti :)

Poslednja izmena:

Back