Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
Ne znam to moras sama da otkrijes.A ljudi rodjeni u znaku blizanaca to je strasno koja je to dvolicnost.[/QUOTE]
Kao što sam naziv kaže..to su dve osobe u jednoj..Mogu i ovako i onako..
.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam to moras sama da otkrijes.A ljudi rodjeni u znaku blizanaca to je strasno koja je to dvolicnost.[/QUOTE]
Kao što sam naziv kaže..to su dve osobe u jednoj..Mogu i ovako i onako..
.
pa kad sam i ja dobila nagon da te ili izbegavam ili provociram, mislim da mi je jasno krozJa takvog bisera jos nisam sreo. I mislim da takav medju njima ne postoji.
Daleko bilo kakav prijatelj.Imao sam ja jednu skolsku drugaricu iz osnovne skole koja je u horoskopu bila blizanac.Kako je meni ona isla nevidjeno na zivce pa to je strasno i nikada nismo postali prijatelji.Mada smo kasnije upisali i istu srednju skolu i sto kaze gotovo 12 godina bili u istom sosu ali nikad se nismo prijateljski zblizili.Ali opasno pamtim jednu zimu mislim da je to negde 95 ili 96 kada je okupila sve svoje drugarice da se grudvaju protiv mene samog!Al su zato ipak one jele taj sneg a ne ja iako ih je bilo 8.E tako nauci k*** pameti da nisi ti neko ko bi njoj da bude igracka i jeftina zabava.Znaci toliko o tome sto se tice prijateljstva.
Kakav mi je to prijatelj kad nezans sta ti misli??????![]()

pa kad sam i ja dobila nagon da te ili izbegavam ili provociram, mislim da mi je jasno kroz
šta je i ona prolazila kad je tebe upoznala![]()

Nazalost, ima prepreka koje mogu da sprece i najvecu ljubav i to je ono sto ostavlja najdublje rane koje nikad do kraja ne zacele, ni sa kim.

DIDI, ziva li si?![]()

Ziva, naravno. Kako si ti, gde si uopste?!?!?
Gde ste svi?![]()
Stvarno, gde su ostali? kraj godine, poslovi, papiri...računi....biće bolje u januaru
hm....ko prezivi januar, pricace....
jel ima neki dobar godisnji horoskop? sta nam se predvidja i pishe?

Ja slusala kod Lune Lu neku gospodju koja je pricala kako nam je ova godina najboljaaaaa..... na svetu :-) Ne, stvarno, dolazi nase vreme ;-)

Pozdrav svima ! Nije me bilo dugo..ali opet sam tu. Da li ste nekad drage vodolije imale osecaj da ste se "zaigrale" ? !
Upoznala sam sjajnog decka, ovan , u pocetku potpuno ravnodusan za sve.I naravno, meni djavo nije dao mira pa sam pocela da "osvajam" iz pozadine teritoriju. Polako se situacija promenila ali tako da sada on mene juri i hoce brak 8( glb! I sta sad? Naravno,meni su sve reci na b- brak , burma , buket ... najgora nocna mora. Ne mogu da kazem da mi ne odgovara i da me ne privlaci. Samo ja bih onako da lelujam tu,tako..pa da nekako bude . A ne tako - odmah , sad , i juce je bilo kasno... Neki savet?!
Pricali tako i za 97-mu, kao, ulazimo u eru Vodolije...bice sve super, super.....ja jedva ostadoh ziva i to jos u prvom tromesecju....
Ajd, daj Boze, da je ovo tacno..jednom i meni da krene..na bolje...![]()
Ja ne znam, jel ovaj Saturn beše mučio sve Vodolije, aman meni napravio haos...
I da stvar bude još gora, ja u podznaku Vaga, pa Vi vidite....
Kažu da cemo biti dobro sa zdravljem, malo lošija cirkulacija, glavobolje, problemi sa vidom, ali u globalu ok. Slobodne Vodolije kazu imace mogucnost da upoznaju divnu osobu koja ce im "zavrteti" mislli a zauzete ce da "upadnu" u neke rasprave, svadjice, pa je neophodno razumevanje. Posao ce da bude bolji do druge polovine godine. Ajde da vidimo i ovu godinicu, kakva ce da bude. Nadam se da ce neko olaksanje da "strefi" i nas Vodoljijice 
Znam, sećam se tog članka, te daleke 1997. godinice, beše u "Politici", kao biće superiška godina, era Vodolijica, ne pamtim goru godinu od te, takodje.![]()
Kazu da nam "zapravo" tobože tek daleke nam sada još 2013. dolazi kraj mukama za malene Vodolije.Ja ne znam, jel ovaj Saturn beše mučio sve Vodolije, aman meni napravio haos...
I da stvar bude još gora, ja u podznaku Vaga, pa Vi vidite....
Kažu da cemo biti dobro sa zdravljem, malo lošija cirkulacija, glavobolje, problemi sa vidom, ali u globalu ok. Slobodne Vodolije kazu imace mogucnost da upoznaju divnu osobu koja ce im "zavrteti" mislli a zauzete ce da "upadnu" u neke rasprave, svadjice, pa je neophodno razumevanje. Posao ce da bude bolji do druge polovine godine. Ajde da vidimo i ovu godinicu, kakva ce da bude. Nadam se da ce neko olaksanje da "strefi" i nas Vodoljijice
![]()
... i srećan vam rođendan