Vođa "Obraza" najpoželjniji među gejevima

Ja sam mislio da njega samo keva može da voli i to pred gostima...:lol:

Mada, kad bolje porazmislim, našli su se....Jedni bez drugih ne mogu... Suprotnosti se privlače.

:ok: :ok: :ok: То је поента, од чега би да нема Обтаза и Националног строја живели Чанак, Наташа Кандић и србомрсци.

Него ми још није јасно, јел се педери пале на овог нацисту мислићи да им дугу вацибатину или га зајебавају...

Zato smo mi sa krste tu da ti pomognemo u zivotu oko pravilnog rasudjivanja, ponekad i da te upalimo na gurku :mrgreen:

Хвала ти...

Неко ти звони на врата
crazy_doctor.jpg

Eeee svaka cast, vi hrvati ste ozbiljno shvatili, prvo mora da vam udje pre nego sto udjete, tj. vas prime...o EU pricam, naravno ;) :twisted:

nemam šta da diskutujem sa forumašima koji il vređaju il daju argumente tipa rekla-lazala...
takođe neka me zaobilaze i 8alawci...

nemam vremena za takve ....

samo oni koji mogu onom mojem postu da daju PRAVI kontraargument DOLAZE u OBZIR za diskusiju

dosta mi je više nadripatriJotizma nekih 0ileja na ovom forumu a nisu u 1000 postova ni jednu pametnu sročili

:bye:

Fridrih Niče? :eek:

Je li to onaj judeo-masonski propagandist???
Ne znam šta si hteo s ovim:mrgreen:Valjda da ispadneš zanimljiv:lol:
U profilu imam Kafkin koan...Jevreji su dali dosta toga vrednog ovom svetu,ali to ne znači da ću da klečim pred njima i njihovom svetskom strahovladom...Prihvatiti ih kao stvarnost da,ali ne videti šta rade i ćutati odlučno NE.Sad što je ovde većina ljudi na kolenima što vuče korene još iz turskog ropstva uz dodatno usavršavanje u komunizmu,je problem mnogih koji ovde šire politiku ''vezanih očiju'':neutral:

Back