zike
Elita
- Poruka
- 21.673
Jos ako krenu i stare delije, pa djedovi, pa babe mmmmmmmmmmmmmmm babe...![]()

Lud si skroz

Ide bona

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos ako krenu i stare delije, pa djedovi, pa babe mmmmmmmmmmmmmmm babe...![]()
Рогановићи се предали полицији
Душко и Владо Рогановић из Херцег Новог и њихов пријатељ Дражен Чађеновић, предали су се полицији. Рогановићи су осумњичени да су учествовали у убиству вође навијача "Црвене звезде" из Београда Марка Веснића (27).
igalo1.jpg
Браћа од стричева Душко и Владо Рогановић из Херцег Новог и њихов пријатељ Дражен Чађеновић, предали су се полицији, која их сумњичи да су учествовали у убиству вође навијача "Црвене звезде" из Београда Марка Веснића (27), преносе подгорички медији.
Веснић је убијен у ватреном обрачуну недалеко од парка у центру Игала, а у обрачуну је лакше повређен његов пријатељ Иван Марковић, звани Ћили (29).
Медији наводе да се обрачун догодио због нерашчишћених рачуна између Веснића и његових пријатеља са браћом Рогановић.
Веснић је годинама био вођа "делија". Радио је и у обезбеђењу бизнисмена, директора фирми и спортских клубова.
Dobice po tri godine zatvora, a izace za godinu !
Crnogorci, verovatno već prave guslarske pesme o Roganovićima i ovom trećem kao junacima bez straha i mane i "junačkom delu" koje su učinili.
jel ima nekih novosti i novih prica po gradu iz HN o ovom dogadjaju?
tesko da je to istina prijatelju.... to je mozda verzija ubica koji vec imaju debeo dosije
ubijeni nije imao dosije verovatno, da je imao siguran sam da bi novine i to napisale
a i vec smo utvrdili da novine nisu uvek tacne
ima novih prica kad moj drug krene u grad obavezno mu kazu cuvaj se roganovica
Vi ne znate o kakvoj bagri (Roganovicima) se radi.
Evo prvo su mi njegov drug, pa onda njegova sestra pretili !
Ljudi iznad zakona !Знам ја добро ко су они
Ljudi iznad zakona !
Samo da kazem da je pre tri dana u noci izmedju nedelje i ponedeljka nekoliko automobila bilo osteceno u HN, a zna se od koga i ja im zahvaljujem .
Dodjite nam DELIJE ponovo.
Trebamo vas !
Ljudi iznad zakona !
Samo da kazem da je pre tri dana u noci izmedju nedelje i ponedeljka nekoliko automobila bilo osteceno u HN, a zna se od koga i ja im zahvaljujem .
Trebamo vas !
Ако је то провокације,немој да провицираш,и ја сам из ЦГ па не провоцирам Делије
Ако је то провокације,немој да провицираш,и ја сам из ЦГ па не провоцирам Делије
Ljudi iznad zakona !
Trebamo vas !
Niko ne spori da je to bagra, uostalom, imao sam priliku da upoznam Dusana, dok je trenirao karate, otac mu je tad bio u rukovodstu kluba gdje je Dusan trenirao.
Ali ni Buca nije bio cvecka, a i bio je cesce vidjan u beogradskom lokalu koji drze Roganovici.
Mafijaski obracun, nije nista drugo.
A jos jedna stvar. Prijetili ti, a pljujes po njima na forumu![]()
Zahvaljujes im sto divljaju i lome po HN-u?
Momak, idi lijeci se. A i ko zna da li je to istina.
Ali ni Buca nije bio cvecka, a i bio je cesce vidjan u beogradskom lokalu koji drze Roganovici.
Mafijaski obracun, nije nista drugo.