Vođa Delija upucan u Igalu

Рогановићи се предали полицији

Душко и Владо Рогановић из Херцег Новог и њихов пријатељ Дражен Чађеновић, предали су се полицији. Рогановићи су осумњичени да су учествовали у убиству вође навијача "Црвене звезде" из Београда Марка Веснића (27).
igalo1.jpg

Браћа од стричева Душко и Владо Рогановић из Херцег Новог и њихов пријатељ Дражен Чађеновић, предали су се полицији, која их сумњичи да су учествовали у убиству вође навијача "Црвене звезде" из Београда Марка Веснића (27), преносе подгорички медији.

Веснић је убијен у ватреном обрачуну недалеко од парка у центру Игала, а у обрачуну је лакше повређен његов пријатељ Иван Марковић, звани Ћили (29).

Медији наводе да се обрачун догодио због нерашчишћених рачуна између Веснића и његових пријатеља са браћом Рогановић.

Веснић је годинама био вођа "делија". Радио је и у обезбеђењу бизнисмена, директора фирми и спортских клубова.

Рогановићи се предали полицији

Душко и Владо Рогановић из Херцег Новог и њихов пријатељ Дражен Чађеновић, предали су се полицији. Рогановићи су осумњичени да су учествовали у убиству вође навијача "Црвене звезде" из Београда Марка Веснића (27).
igalo1.jpg

Браћа од стричева Душко и Владо Рогановић из Херцег Новог и њихов пријатељ Дражен Чађеновић, предали су се полицији, која их сумњичи да су учествовали у убиству вође навијача "Црвене звезде" из Београда Марка Веснића (27), преносе подгорички медији.

Веснић је убијен у ватреном обрачуну недалеко од парка у центру Игала, а у обрачуну је лакше повређен његов пријатељ Иван Марковић, звани Ћили (29).

Медији наводе да се обрачун догодио због нерашчишћених рачуна између Веснића и његових пријатеља са браћом Рогановић.

Веснић је годинама био вођа "делија". Радио је и у обезбеђењу бизнисмена, директора фирми и спортских клубова.

Dobice po tri godine zatvora, a izace za godinu !

tesko da je to istina prijatelju.... to je mozda verzija ubica koji vec imaju debeo dosije
ubijeni nije imao dosije verovatno, da je imao siguran sam da bi novine i to napisale
a i vec smo utvrdili da novine nisu uvek tacne

Tu se slazem. Novine, posebno "Dan" koji je to iznio je jedno obicno senzacionalisticko smece koje podilazi najnizim porivima njeghovih maloumnih citalaca.
Ali ko ce ga znat... ubice su bili krimosi to se zna. A da li je i on? :think: Moguce

Vi ne znate o kakvoj bagri (Roganovicima) se radi.
Evo prvo su mi njegov drug, pa onda njegova sestra pretili !

Pa kad su u bg iznad zakona,mosh misliti tamo........

Ljudi iznad zakona !
Samo da kazem da je pre tri dana u noci izmedju nedelje i ponedeljka nekoliko automobila bilo osteceno u HN, a zna se od koga i ja im zahvaljujem .
Dodjite nam DELIJE ponovo.
Trebamo vas !

A sad nas trebate,a ono onomad :mrgreen::think:

Jel ti lepo rece da se ne dolai i ne lomi,sta sad oces koji kuratz :think::dontunderstand:

Ако је то провокације,немој да провицираш,и ја сам из ЦГ па не провоцирам Делије

Tebe stalno neko provocira........:roll:

:mrgreen:

Vi ne znate o kakvoj bagri (Roganovicima) se radi.
Evo prvo su mi njegov drug, pa onda njegova sestra pretili !

Niko ne spori da je to bagra, uostalom, imao sam priliku da upoznam Dusana, dok je trenirao karate, otac mu je tad bio u rukovodstu kluba gdje je Dusan trenirao.

Ali ni Buca nije bio cvecka, a i bio je cesce vidjan u beogradskom lokalu koji drze Roganovici.

Mafijaski obracun, nije nista drugo.

A jos jedna stvar. Prijetili ti, a pljujes po njima na forumu :think:

Niko ne spori da je to bagra, uostalom, imao sam priliku da upoznam Dusana, dok je trenirao karate, otac mu je tad bio u rukovodstu kluba gdje je Dusan trenirao.

Ali ni Buca nije bio cvecka, a i bio je cesce vidjan u beogradskom lokalu koji drze Roganovici.

A jos jedna stvar. Prijetili ti, a pljujes po njima na forumu :think:

Moze mi se da pljujem jer su krivi !
Svako ko njih podrzava ili opravdava je na strani kriminala !

nije bio cvecka ali nije bio ni mafijas
da jeste onda bi i on imao pistolj to vece

kazes mafijaski obracun a covek dosao sa porodicom na more i vodio decu na krstenje... valjda je logicno da kad mafijasi idu da se obracunavaju ostavljaju porodicu kod kuce zar ne

kako se zove njihov lokal u bg?

Back