VODITELJKA DEA ĐURĐEVIĆ TEŠKO POVREĐENA!

Meni je nebitan isto kao i gica rodjak mu sto srpski nije u stanju ni da srice bar na nivou novopridoslog Kineza u blokovima, a ja ga lebom ranim sa sve mu onom debelom Grkinjom i poremecenim potomstvom.
A Šekspir, Teodor Drajzer, Džon Kenedi, Džordž Vašington su ti verovatno bitni?

No, na stranu ko je i šta je danas čukununuk ovog kneza, taj knez je vladao ovom državom i nešto pozitivno uradio u njoj. Mi trebamo da naučimo da cenimo svoju istoriju.

- - - - - - - - - -

Ti si bila na licu mesta i videla si drugačije od svih svedoka koji su dali izjave?
Čekaj, zar i tvoji nisu tako došli iz neke pripizdine, neke Like ili tako nešto i ušli u neku kuću na Dedinju? Ako se dobro sećam, to si pisala, ali možda i grešim.

- - - - - - - - - -

Ja sam razumeo, a i po fotografijama mi se čini, da je to bilo na kružnom toku ispred njenog posla, a ne nekoj raskrsnici.
Loše si razumeo. Nije u pitanju kružni tok, nego je Rebecca lepo objasnila gde se to sve odigralo. Što se svedoka tiče i izjava svedoka koje prenose raznorazni mediji, ko zna šta je tu i koliko tačno.
Činjenica je da su tog dana u Beogradu sve ulice bile klizave, a ako je ovde i pukla neka cev onda je ova bila još klizavija.

Loše si razumeo. Nije u pitanju kružni tok, nego je Rebecca lepo objasnila gde se to sve odigralo. Što se svedoka tiče i izjava svedoka koje prenose raznorazni mediji, ko zna šta je tu i koliko tačno.
Činjenica je da su tog dana u Beogradu sve ulice bile klizave, a ako je ovde i pukla neka cev onda je ova bila još klizavija.

Mislio sam da je baš u kružnom toku to bilo. Ali ako je na toj velikoj raskrsnici, preko puta ambasade Pakistana, onda je tu puno trotoara, sa svake strane ulice. I uz bolnicu i uz ostrvo koje deli trake, a sama raskrsnic aima nekoliko pešačkih ostrva. Tako je i javljenjo, d aje sve bilo klizavo, ali je to bilo veoma rano, valjda prvi autobusi koji su krenuli i niko nije znao za tu cev, tj. zaleđenu baru. Ovde nije to problem, niko normalan ne bi stajao na ulici, već sujeta i mržnja ove uspešne naslednice okupiranih kuća koja mrzi bilo šta srpsko, tradicionalno, pravoslavno ili ne daj Bože monarhističko. Takvi u nekom boljem sistemu od onog SFRJ ne bi nikad mogli ništa više od ove mržnje.

Back