Rasejani Prorok
Buduća legenda
- Poruka
- 30.233

I dok je po Americi svaki restoran brye hrane u obaveyi da natakne obaveštenje o štetnosti finalnog produkta,
dotle se u Srbiji restorani brze hrane tretiraju kao STATUSNI SIMBOL.
Nemojte molim vas samo ono - "propaganda konkurencije protiv profita" jer em nisam konkurencija em Amerika ima veću dobit nego sama Srbija pa opet lepi ovaj natpis na svaki objekat.
Bolje da se oglase ovi što su potpisivali uslove koji restorani brze hrane smeju kad da se otvore, koliko su para uzeli?
U Rusiji su recimo svi restorani brze hrane ukrug a klupe za sedenje su zajedničke pa ko šta voli... Mc, KFC, BK...
Za decu iz Beograda je statusni simbol a za decu iz unutrašnjosti je smisao ekskurzije poseta McDonaldsu.
Recimo ako pada kiša deca se ne mogu odvesti na Kalemegdan da vide gologuzog Pobednika a i sramota da deca vide
Bolje da jedu ono što se ne vidi, što organizam ne izbacuje, što se taloži, što pravi pometnju u procesu obrade materija i uzrokuje ko zna kakve procese.
I dalje sam za to da su roditeljske batine zdravije kad dete pretrči na crveno, pobegne iz škole, sakrije keca ili traži McDonalds smeće.
Plus ovi naši slepci naplaćuju kečap i majonez plus nema besplatne ladne CocaCole kao u Americi ili Rusiji npr.
lično sam probao dva puta u životu taj čudni proizvod i to prvi put iz znatiželje kada se pevalo "hamburger, čizburger kečap i pomfrit mi imamo McDonalds a nema ga Split". Probao sam im osnovni proizvod i duže sam objašnjavao da želim samo jednu pljeskavicu nego što sam je jeo... ko da sam dužan da uzmem ostale gluposti... a drugi put, dve decenije kasnije, sam bio obmanut da se Super Mario igračka dobija besplatno uz Happy Meal... a zapravo se naplaćivala 80 dinara
A kada sam saznao da igračka košta 200 bez da išta jedeš, onda sam plaćao samo igračke. Mada kutija od Happy Meal-a u nintendo stilu dobro dodje za skladištenje svih 10 igrački.