Вода

Ljiljo! :super:

- - - - - - - - - -

RPgC97R.jpg

Poslednja izmena:
:cvet:
ma, to iz voza, znas ono truc-truc, pa oko 15.30h, dan-dva pre no sto sam promasila tajming za Prugu
pa, sve se skupilo: i nezgodno nebo, i vetar kroz prozor i brzina voza i ja tek kao nesto znam da uslikam... :malav:
i tako drz' - ne daj, eto, ispade nesto, a moglo je i bolje :lol:

nego, sad cu da ti ihcem na ono tvoje upside down u Linijama! :lol:

:cvet:
ma, to iz voza, znas ono truc-truc, pa oko 15.30h, dan-dva pre no sto sam promasila tajming za Prugu
pa, sve se skupilo: i nezgodno nebo, i vetar kroz prozor i brzina voza i ja tek kao nesto znam da uslikam... :malav:
i tako drz' - ne daj, eto, ispade nesto, a moglo je i bolje :lol:

nego, sad cu da ti ihcem na ono tvoje upside down u Linijama! :lol:

A vidim da si se do pola izbacila kroz prozor :D
Podsetilo me na jednu moju scenu gde sam izvirila kroz prozor pa umalo bila povredjena radi fotkanja :lol:

A linije, ihcala sam i ja zbog sladoleda sto mi ispao dok ja opalim fotku :d ne moz' sve :D

A vidim da si se do pola izbacila kroz prozor :D
Podsetilo me na jednu moju scenu gde sam izvirila kroz prozor pa umalo bila povredjena radi fotkanja :lol:

A linije, ihcala sam i ja zbog sladoleda sto mi ispao dok ja opalim fotku :d ne moz' sve :D

e, tako sam se ja pomahnitala, da slikam tunel - ulazak i ono u tunelu, u sred mraka :lol:

Gledam ove vaše fotke i divim se. Ja n'umem da slikam noću...sve izađe vrljavo :lol:
msm, ovaj post je trebao da bude na onoj noćnoj temi, ali videh ovde fotku frankey pa ispisah misao ovde....umor, šta ćeš :aha:

Poslednja izmena:

Back