Voda

• Začetnik teme Začetnik teme klika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
31-1.jpg

dva jezerceta...prelivaju se jedno u drugo

divna fotka (:
tako je chudna....
i ovo nebo shto se ogleda u vodi...
i ta jezera....
divnoo divnnoo:D
dobro doshao ;)

Hvala! Svako ko je video (posto sam je i odstampao) obavezno je okrenuo...svi misle da treba da stoji obrnuto...:) Evo jos jedne:
Slajs.jpg

steta sto je slikana sa telefonom...tad nisam imao fotoaparat :(

e pa da znash da se i meni uchinilo kao da to treba da ide ka tom uglu...da se uliva....
zanimljivo je sa obe strane , hehe (:
vidi se da je telefon..ova druga....ima dosta noise-a...

Kad vec spominjete komentarisanje fotki, evo ja bih volela da prokomentarisete fotografiju iznad.. Svaka kritika ce mi dobro doci, a posebno ona 'negativna' jer cu tako da ispravim greske.. Dakle slobodno se otvorite, ja se sigurno, 100% necu uvrediti.. :)

... eto,... sta da vam kazem,... takav dan, takvo svetlo, takvo mesto, takav fot-aparat,... i ja sam bio ,,takav,,...
... volim isti motiv nekoliko puta u godini da snimim,... kad bude bila serija fotografija mislim da ce zanimljivija biti, a uz malo srece i poboljsanja masine (citaj: nikako da nadjem hiljadarku /evrica/, jer ima hiljadu stvari koje se isprece) bice i biser-fotografija tog mesta, detalja,... verujem...

Kad vec spominjete komentarisanje fotki, evo ja bih volela da prokomentarisete fotografiju iznad.. Svaka kritika ce mi dobro doci, a posebno ona 'negativna' jer cu tako da ispravim greske.. Dakle slobodno se otvorite, ja se sigurno, 100% necu uvrediti.. :)

Evo, sedim i gledam je...već 5 min i pokušavam da nađem neku manu i pored loše volje ne mogu...sa mog skromnog stanovišta poznavanja fotografije, sve je na svom mestu, jedino što i pored tečenja vode, fali joj neka dramatika ili već šta...

Evo, sedim i gledam je...već 5 min i pokušavam da nađem neku manu i pored loše volje ne mogu...sa mog skromnog stanovišta poznavanja fotografije, sve je na svom mestu, jedino što i pored tečenja vode, fali joj neka dramatika ili već šta...

Da, u pravu si.. Malo je mozda 'dosadna'.. Ali ipak, svidja mi se kada je voda 'uhvacena u trenutku'.. Tako je vidimo 'drugim ocima', kako stoji dok teche, sto u prirodi ne moze.. No, vecina fotografija sa vodom je upravo takva, tako da ti je komentar skroz na mestu.. Hvala ;)

PS iskreno, mislila sam da ce biti mnooogo vise negativnih kritika koje se odnose na tehnicku stranu..

... a ovo je sa ciriske STREET PARADE,... tehno-parti na koji dodje milion posetilaca,
... i ONE SE STVARNO ,,TUSIRAJU,,... ludnica je sta sve ima da se vidi i dozivi od zabave,...

Back