Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Hm, primećujem da je ovih dana voda prepuna hlora... i ima neki čudan slatkasti ukus... i bljutava je skroz... mislim na ovu našu običnu... česmovaču...
Tripujem ili je to još neko primetio...?
Znate li da vodovod radi proveru na svakih,pola sata otprilike.A za one iz flase ne postoji ustaljena procedura kad i kako se voda proverava.Ili bar nije izneseno.
Sto ne znaci da ne pijem i jednu i drugu
najvažniji je suvi ostatak, tj. ono što ostane kad sama voda ispari....najbolje su vode čiji je broj mikrograma/litru najmanji...da ne pričam da ne smeju da sadrža sulfatne jone i tako to.....daklem, u ''česmovači'' taj suvi ostatak se meri miligramima, što je 1000 puta više od mikrograma.
Lepo popijes Cilit Bang na svakih par meseci i odvodi k'o novi!
Pre nekih desetak godina isli mi na neku basket turneju po Francuskoj... bilo tamo jos nekih ekipa iz vascele nam mile Evrope... i svi dobijemo prijateljski savet da izbegavamo vodu sa cesme, i da pijemo iskljucivo flasiranu koju su nam obezbedili... ali, govedo k'o govedo, mi nagrnemo odma' posle treninga pod cesmu... i tako nekoliko dana... i kazemo to onda kad je jedan Amer zavrsio u bolnici zbog trovanja jer je popio samo jednom... a ljudi zinuli k'o da nismo sa ove planete...
Pa ti vidi na sta se nas organizam navikao...