Voće i povrće

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.822
Koje voće i povrće ne volite da jedete ?

I koje jedete iako ga bas ne volite ali je pogodno za zdravlje pa eto ipak jedete

Koje ste voleli ali kroz godine više ne volite ?

Bonus pitanje za muškarce

Ako nešto ne volite a partnerka to ipak pripremi da li pravite sendvič dok ona npr jede punjene paprike ?

IMG_6180.jpeg

Ja ovo ne volim baš ali nekad ipak napravim salatu

Pogledajte prilog 1742732
Uf, ni ja ne volim komorač, mada sam kupovala za ceđenje.
Ne volim ni ceđene stabljike celera, artičoku, rebarbaru,

Brokoli ne volim ali povremeno spremam.

Volim skoro svo povrće; krompir, grašak, boraniju, tikvice, blitvu, spanać, kupus, batat, koren ilist peršuna, koren celera, šargarepu, plavi patlidžan, šampinjone i bukovače, paradajz, krastavce, lubenice i dinje.

Voće obožavam bez izuzetka.
Sviđa mi se marakuja i liči, retko kada ima da se kupi ovde.

Voce volim svako ali u Nemackoj nije osobito slatko. Povrce je ovde fenomenalno, paprika i paradajz konacno imaju ukus.
Ne volim kelerabu, da, ali moze salata. Ne volim belu sparglu, to mi je kao kuvan krompir.

Nema tu torture pravi se ručak za dva dana pa zamrzava i ako nekome ne odgovara odmrzava ono što voli. Nije valjda da ne znaš kako moderne žene danas kuvaju?!??

Imaš dve tehnike da vikendom skuvaš 3-4 ručka za 7 dana ili da svaki put kuvaš za po dva dana i zamrzavaš.

Nema tu torture pravi se ručak za dva dana pa zamrzava i ako nekome ne odgovara odmrzava ono što voli. Nije valjda da ne znaš kako moderne žene danas kuvaju?!??

Imaš dve tehnike da vikendom skuvaš 3-4 ručka za 7 dana ili da svaki put kuvaš za po dva dana i zamrzavaš.

U zamrzivaču jedino povrće držim a i to pretežno zimi

A sad sam ubacila murve , ribizle crvene i biće još crnih , to onda jedemo u musli ili smuti

Dok su djeca bila mala tad sam ponešto i zamrzla zbog vremena jer smo uvek oboje i radili

Back