Vlast u zemlji

A sto ti nebi za promenu bila malo normalna, ha ;) ...gradila bi minarete po Srbiji, smeta ti Boze Pravde itd. (tvoje glasanje na anketama) ... sta mislis...onako bar malo, sta kazes :cool:

Gde sam ja rekla da bih gradila? Rekla bih da ne bih zabranila. Gde sam rekla da mi smeta Bože Pravde? Rekla sam da je pesma ružna, ima i boljih ali daleko od toga da mi smeta.
Što ti za promenu ne bi čitao kao što je napisano? Ili imaš potrebu da izvrćeš moje reči iz druge poruke samo zato što ovde nemaš bolji argument ???
Ili što ne bi prestao da brineš šta ćemo mi u Srbiji, kad si već zapalio :lol: Ja te na to ne teram ali od internet-patriota iz dijaspore ne primam savete niti ih ozbiljno shvatam ;) :lol:

Gde sam ja rekla da bih gradila? Rekla bih da ne bih zabranila.
Što ti za promenu ne bi čitao kao što je napisano?Ili što ne bi prestao da brineš šta ćemo mi u Srbiji, kad si već zapalio :lol: Ja te na to ne teram ali od internet-patriota iz dijaspore ne primam savete niti ih ozbiljno shvatam ;) :lol:

Da vam kojim slucajem dijaspora uvede sankcije i Republika Srbija ostane bez 5 MILIJARDI $ koliki je GODISNJI priliv iz dijaspore...CASH-a a ne akcija i ostale papirine za obrisat' dupe sto vam domaci dele....mislim da bi najvisi drzavni funkcioneri odavno visili po gradskim i seoskim banderama ;)

p.s. Zato tisina, jer Srpska dijaspora ima moralno veca prava od te politicke gamadi koja rastura drzavu a koju si ti medju ostalim' izabrala ;)

p.s. Zato tisina, jer Srpska dijaspora ima moralno veca prava od te politicke gamadi koja rastura drzavu a koju si ti medju ostalim' izabrala ;)

Važi ali samo po nekim tvojim merilima koje meni ne pada napamet da uvažavam ;) :mrgreen: A dijaspora neće ukinuti priliv novca pošto ne šalju državi nego svojim mamama, tatama, babama, tetkama i ostalima bez kojih su zapalili ili koji su bili nepodobni i/ili nesposobni pa nisu dobili vize. :zper: Više o tome kada otvoriš temu o dijaspori a sada se vrati na postavljanje Tadićevih sličica, bolje ti ide nego ovo preletanje sa teme na temu u nedostatku sposobnosti za objašnjenje zašto ga još ne pobediše kad toliko ne valja :lol:

Važi ali samo po nekim tvojim merilima koje meni ne pada napamet da uvažavam ;) :mrgreen: A dijaspora neće ukinuti priliv novca pošto ne šalju državi nego svojim mamama, tatama, babama, tetkama i ostalima bez kojih su zapalili ili koji su bili nepodobni i/ili nesposobni pa nisu dobili vize. :zper: Više o tome kada otvoriš temu o dijaspori a sada se vrati na postavljanje Tadićevih sličica, bolje ti ide nego ovo preletanje sa teme na temu u nedostatku sposobnosti za objašnjenje zašto ga još ne pobediše kad toliko ne valja :lol:

Lutko, nemoj vise, smesna si :D ae idi na spavanje, sutra ujutro pospremi kucu (bar svoju sobu) kad mama i tata odu na pos'o pa vidi neki poslic da nadjes, sprema se Vlada za pregovore sa MMF-om, mozda mama i tata dobiju nogu sa drzavnih jasli, pa sta ces onda ;)

Back