ВЛАСТ У ДОГОВОРУ СА МЛАДИЋЕМ

Svaki takav scenario smešan ko bolivudski je moguć.

Jedino što je tragično u celoj priči jeste obećanje, takoreći zaklinjanje mučenog manekena da će se tek sad obračunati sa nekim ili nečim u ovoj državi:confused:

A počinje od onih koji su pomagali Ratku....tako će najlakše konačno moći da se oslobodi svih koji mu na bilo koji način predstavljaju smetnju ili opasnost.
Pronaći vezu te osobe i skrivanja Ratka Mladića- ništa lakše.
Onih desetak jataka su samo deo priče koji pokriva period do pre nekoliko godina.
Za ove zadnje tri, četiri godine će iskopati svaku nepodobnu ličnost i pretvoriti u navodnog jataka.
Iskreno žalim one koji su mu se u poslednje vreme našli na putu.

Па зашто су онда пустили рођака му Бранка,
код којега је као био...10 година у тој вукојебини...?
;) ;) ;)

Занимљиво је да се константно понавља једно те исто. Власт/опозиција направи фантастично велики емотивни набој у народу, изведе народ на улицу, уз позив на смиреност или сублимиране претње (зависно да ли је у питању власт или опозиција) и онда им ладно саопшти да се разиђу у најбољем демократском маниру. Мислим... овде неко некога у здрав (?) мозак.
А ти си то тек сад приметио?
:roll:

Oni su iskreni u svome bolu , a prevareni.......................iskrene ljude je uvek lako prevariti.
Генерално, немам превише разумевања за било кога ко се да преварити, био он искрен или не.

Друго, да ли су и баш сви ти који кукају само обични људи, или су неки од њих само ситни пешаци својих партија, и кукање им је наменско?
:zper:

Генерално, немам превише разумевања за било кога ко се да преварити, био он искрен или не.

Друго, да ли су и баш сви ти који кукају само обични људи, или су неки од њих само ситни пешаци својих партија, и кукање им је наменско?
:zper:

Pa generalno i ti si sama prevarena vishe puta , samo sto to ne zelis da priznas :mrgreen:
P.S
Reci mi za koga si glasala na prvim izborima 1990-te ???

28.05.2011 15:48-10:33

************************************************** *******************************************

Све ово је врло могуће а и невероватно личи НА МЕНГЕЛЕ-МОНСТРУМЕ АМЕРИКЕ... поготово што се зна да је усавршен метод ИСКЉУЧИВАЊА ПОЈЕДИНИХ ДЕЛОВА МОЗГА, НАРУШАВАЊЕ МЕМОРИЈЕ и слично...

.
Vidi brale, rec je o mozgu, dakle ljudskom organu, a ne o kompjuterskom softveru. Ljudi ipak funkcionisu mnogo drugacije i meni je drago da je tako, a za tebe ne znam.

Back