Vlast sve čini da spreči ljude da letuju ....

Pricajte vi sta hocete ali dok ne zapjeva tarmi ricmi i seki turkovic od dobre atmosfere nema nista... :D Posebno kad je SandrinaBg na forumu je fino cut onu pjesmu "Spijuni su medju nama" :hahaha:

Ma nemam ja ništa protiv te muzike, i ja volim poneku turbo folk pjesmu. Međutim, kad čujem tekstove tih pjesama najčešće mi se zgadi. Bolji je albanski i turski turbo folk 100 puta.

A tačno je da na našim prostorima ne može da se napravi žurka bez Šekija i Stoje i kompanije. Mada, to nije ništa pohvalno po muzički ukus našeg naroda

четвртак, 21. мај 2009, 17:59 -> 20:18
"Јат ервејз" лети за Египат

Компанија "Јат Ервејз" добила дозволу за обављање чартер летова током летње сезоне за дестинације у Египту, потврдио национални авио-превозник.
"Јат ервејз" добио је дозволу за чартер летове за Египат, потврђено је РТС-у у тој компанији.
То значи да је споразумом са египатским ваздухолпловним властима одобрено 300 летова из Београда према Хургади, Шарм ел Шеику и Каиру.
Споразум је на снази током целе сезоне. Следеће недеље требало би да се постигне споразум и са Турском, од које "Јат ервејз", такође, тражи дозволу за око 300 чартер летова током сезоне.

Srećan put turistima i ovoj temi:bye::mrgreen:

Back