vlast iz sijene ili podcinjavanje ?

zene ...

• vladaju iz sijene .

• se podcinjavaju muskarcevoj volji .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kao prvo, kada se navodi veza zene ne stavlja se pridev "heteroseksualna" jer ta veza je osnovna i kao takva se podrazumeva. To znaci, kada postavis pitanje o zeni i njenim vezama a da nisu heteroseksualne vec neke druge onda stavis pojam pod kojim se vodi drugacija vrsta seksualnosti koju zena primenjuje u svojim vezama.

Nije mi jasno pitanje i mislim da je ovo bolje da ide na ljis.

dakle koji je po vama bolji opis zenskog principa u heterosexualnim vezama ?

Prilagođavam se, i mogu da pravim kompromise. Nisu svi ljudi isti, pa shodno tome, ni ti ne možeš sa svakim da nađeš zajednički jezik u komunikaciji. Karakterno sam ipak, bliža onom principu, "vladanja iz senke" ; nisam napadna, ne guram se u prvi plan. Znam svoje domete kao i svoje mane. Potčinjenost je podređenost nečijoj volji, nečijem ponašanju...a ja imam sopstveni mozak i ne treba mi tuđ. :mrgreen: Znači, otvorena sam za sugestije, učenja, savete ali nametanje mišljenja i dominacija - e, to neće da može više, kada sam ja u pitanju. Znači, neki egal i to je to. Mogu da razumem, da se prilagodim, da učim, ali da mi neko podriva sistem i ono šta ja jesam, ne može. Imam svoju ličnost i svoje ja. To sam, što sam. Pa, ako može - može. Ako ne, znači da i nismo jedno za drugo, kao ljudi. I nema nikakve ljutnje. Ali, me strašno iritiraju ljudi koji mi prosipaju dominaciju, kao jako sam jak, ja sve znam, naj, naj..ma, da. Jednom sam u životu pogrešila, malo se "izgubila" po pitanju tih stvari, što šta dozvolila, naučila šta sam trebala kasnije po pitanju toga...i to je to.

:hvala:

Back