Vlasnici mačaka preteruju

mozda te samo mrzi
bas tebe, mislim
a i djeluje da ima razloga
Ma kakvi drag mi je ali mora da zna gde mu je mesto šta sme a šta ne sme. Kada nema nikoga u stanu, dok kenjaam otvori vrata i dođe da mi se mazi kroz noge 😐 irbem ti takvu životinju ni rektum ne mogu da olabavim na miru. Ako ima nekoga još u stanu ne radi to. Dakle dosadan je kao proliv.

Ja ga teram sa svog dela kreveta da mi ne uprdi posteljinu. Zna to ali jednom mesečno proba da se uvali.

Ma kakvi drag mi je ali mora da zna gde mu je mesto šta sme a šta ne sme. Kada nema nikoga u stanu, dok kenjaam otvori vrata i dođe da mi se mazi kroz noge 😐 irbem ti takvu životinju ni rektum ne mogu da olabavim na miru. Ako ima nekoga još u stanu ne radi to. Dakle dosadan je kao proliv.

Ja ga teram sa svog dela kreveta da mi ne uprdi posteljinu. Zna to ali jednom mesečno proba da se uvali.
mrzi te i tako ri pokazuje koliko si nebitan
jer muzevi se lako zamijene
macke jok 😆

Msm,...da mu se zapravo sviđaš!
To znači da si ga tek sada naj.e'bo.
Preseliće se zauvek kod tebe i neće hteti nazad gazdarici. Sa mačkama se nikad ne zna,...nije to pas, pa da je celi život veran jednom gazdi!:whistling:

Svako moze da napise svoje misljenje ali bez vredjanja..vlasnici macaka i pasa nisu psihijatrijski slucajevi
Naslov teme izmenjen, obrisano par postova i molim da se nastavi diskusija ali bez vredjanja

Ispravno:

macka-i-mis.jpg

Neispravno:

Untitled-design-10.jpg

Skoro mi bila rođaka u poseti. Ima mačku. Tragedija kreće od toga ko će mačku da hrani i pazi. Drugi problem je što mačka svakih sat vremena budi onog ko je pazi i slušam dalje savete preko telefona: pusti joj vodu da teče na česmi tokom noći jer maca voli svežu vodu. Neće da pije vodu iz činije ako je starija od 2 sata. (Proverite svoje račune za vodu i pojurite ove što drže mačke)

Jer eto rođaka nema da da 300 evra za fontanu za mace wtf?!??
Dalje od penzije koja nije velika 10.000 din ide za macine potrepštine pesak i spec hranu. Po mojoj slobodnoj proceni posle plaćenih režija ostaje možda još toliko za ljudsko biće da se hrani mesec dana.

Izgrebanih ruku i nogu nervozno kuca sledeću poruku na telefonu šta dalje jer maca može i da pobegne kroz prozor pa ne sme da se otvara. Osoba koja je čuva otkazuje poslušnost jer joj gomile dlaka izazivaju alergije, kašalj i kijanje. Poseta je završena.

Jesu li ovo mentalni poremećaji izazvani od mačaka? Trebaju li ovakve osobe da potraže psihijatrijsku pomoć?
Nego ti nama reci kada ti je rođendan da ti kupimo jednu :D

Skoro mi bila rođaka u poseti. Ima mačku. Tragedija kreće od toga ko će mačku da hrani i pazi. Drugi problem je što mačka svakih sat vremena budi onog ko je pazi i slušam dalje savete preko telefona: pusti joj vodu da teče na česmi tokom noći jer maca voli svežu vodu. Neće da pije vodu iz činije ako je starija od 2 sata. (Proverite svoje račune za vodu i pojurite ove što drže mačke)

Jer eto rođaka nema da da 300 evra za fontanu za mace wtf?!??
Dalje od penzije koja nije velika 10.000 din ide za macine potrepštine pesak i spec hranu. Po mojoj slobodnoj proceni posle plaćenih režija ostaje možda još toliko za ljudsko biće da se hrani mesec dana.

Izgrebanih ruku i nogu nervozno kuca sledeću poruku na telefonu šta dalje jer maca može i da pobegne kroz prozor pa ne sme da se otvara. Osoba koja je čuva otkazuje poslušnost jer joj gomile dlaka izazivaju alergije, kašalj i kijanje. Poseta je završena.

Jesu li ovo mentalni poremećaji izazvani od mačaka? Trebaju li ovakve osobe da potraže psihijatrijsku pomoć?
Ja kad sam imao macke ,prvo su u kucu znale haos da naprave ,kada se maca okotila bilo je ukupno 4 plus ona i njena majka ,napolje ,kutija ,granule ,voda i to vam je.

Žena ima mačku pa malo više znam o njima, koliko god se ona mučila i prala to je prljavo kao jad. Kada paročistačem pere tepihe jednom u dva meseca to izvuče dlaka za nekoliko mačaka. Iako je kastriran dolazi da me grebe pa dobije ćušku po glavudži i tek tada se smiri.

Iako kastriran ako ima neke bubice piša i khenja po stanu iz besa. Obara predmete, lomi čaše i vaze.

Oko vode ne pravi nikakve probleme ali i njemu žena zna da pusti vodu iz česme i to tako curi satima.

Svaki dan mora ona njihova klonja da se čisti i smrdiko kolera.

Uglavnom mislim da su ljudi koji kastriraju i sterilišu mačke da bi ih na silu držali u stanu
I ti bi bio besan da te neko kastrira :cepanje:

Ispravno:

macka-i-mis.jpg

Neispravno:

Untitled-design-10.jpg
Netačno. Superpremium hrana je tako dobro formulisana da zadovoljava sve nutritivne potrebe ljubimaca, a u prirodi se nikad ne zna kad će sledeći obrok, kakav će biti i da li će ga uopšte biti. Uporedi koliko dugo žive + kako izgledaju kućni ljubimci vs. strays. Da je u prirodi tako bajno, ne bi se psi i mačke prišljamčile uz ljude već 10 (psi) i 3 (mačke) hiljade godina.

Pa da zavoliš kuče i mače de nećeš nekog krembila ili krembilku. Najbolje u paketu neki ludak sa mačkama i psima na desetom spratu 🤪 kompletiraš ludnicu u 4 zida :lol:

Ja sam imao velikog psa 10 god u stanu i žao mi jedino njega koji je kada odemo u selo iskakao kroz prozor kao gepard, što recimo nie radio u centru bg na 4tom spratu 🤗

Pa da zavoliš kuče i mače de nećeš nekog krembila ili krembilku. Najbolje u paketu neki ludak sa mačkama i psima na desetom spratu 🤪 kompletiraš ludnicu u 4 zida :lol:

Ja sam imao velikog psa 10 god u stanu i žao mi jedino njega koji je kada odemo u selo iskakao kroz prozor kao gepard, što recimo nie radio u centru bg na 4tom spratu 🤗
Ne osuđujem ko čuva. Kuća , tj. dvorište je mnogo bolja varijanta za životinje

Jedno je čuvabje a drugo namicanje i skupljanje. Prijatelj ima neku ludu babu u zgradi koja pola mačaka drži u stanu a pola u nekim kavezima. Ulaz smrdi na zološki vrt. E to je meni bolesno da ih ima što više. I kada capne mačke je pojedu bio davno jedan slučaj u centru bg. Mokraća i fekalije curele ispod u lokalu u knezu sa plafona.

Netačno. Superpremium hrana je tako dobro formulisana da zadovoljava sve nutritivne potrebe ljubimaca, a u prirodi se nikad ne zna kad će sledeći obrok, kakav će biti i da li će ga uopšte biti. Uporedi koliko dugo žive + kako izgledaju kućni ljubimci vs. strays. Da je u prirodi tako bajno, ne bi se psi i mačke prišljamčile uz ljude već 10 (psi) i 3 (mačke) hiljade godina.
Prirodno je živeti neprirodno. I obrnuto.

Back