Vlasnica ofarbala psa u crveno

ilovedoggos

Aktivan član
Poruka
1.956
Tiktokerka i vlasnica Pirinejskog planinskog psa po imenu Dan, postala je poznata po tome što je ofarbala svog psa u crveno.

Kako kaže, ofarbala ga je iz sledećih razloga
-Izgleda veoma slatko u crvenoj boji
-Pošto je težak 60 kilograma ljudi i deca ga se ne plaše zbog njegove crvene dlake.
-Ofarbani psi su manje podložni krađi, jer se pas lako nađe
-Manja je verovatnoća da će ga udariti auto
-Manje se linja

Šta mislite, da li je ovo zlostavljanje?
Screenshot_20211230_150635.jpg

Tiktokerka i vlasnica Pirinejskog planinskog psa po imenu Dan, postala je poznata po tome što je ofarbala svog psa u crveno.

-Pošto je težak 60 kilograma ljudi i deca ga se ne plaše zbog njegove crvene dlake.
-Manje se linja

Šta mislite, da li je ovo zlostavljanje?Pogledajte prilog 1076132
Ako žene mogu što i psi ne bi mogli...Iako naravno da sam protiv farbi i maski..Ali šta je sa ja tu pitam.

Da li svaki ginisov rekord ima smisla? Da li svaka ekcentričnost ima imalo logike? Pa zavisi od onog ko to gleda i razume..Ili pak ne razume.
Postao je popularniji od CR ili Noleta, na koji minut ili dan...

Uplašio me danas jedan pas, stojao na putu skoro...

Koliko je farba štetna? Ako ga je ofarbala ko crvena jaja, mislim da će se to lako isprati....

Ako žene mogu što i psi ne bi mogli...Iako naravno da sam protiv farbi i maski..Ali šta je sa ja tu pitam.

Da li svaki ginisov rekord ima smisla? Da li svaka ekcentričnost ima imalo logike? Pa zavisi od onog ko to gleda i razume..Ili pak ne razume.

Koliko je farba štetna? Ako ga je ofarbala ko crvena jaja, mislim da će se to lako isprati....
Farbanje kose i celog tela nije isto. Ko zna kakvom farbom ga je farbala?!

Postao je popularniji od CR ili Noleta, na koji minut ili dan...

Farba je štetna za psa. Ali ona to radi iz nekog neopradavnog razloga verovatno, i naravno neće isprati tu farbu..Ako uđeš na njen TikTok profil videćeš da se pas kupa i farba mu se ne skida.

Farba je štetna za psa. Ali ona to radi iz nekog neopradavnog razloga verovatno, i naravno neće isprati tu farbu..Ako uđeš na njen TikTok profil videćeš da se pas kupa i farba mu se ne skida.
Pre je bio baš lep pas u njenim starijim videeima..

Pre je bio baš lep pas u njenim starijim videeima..
Navela je da je ta farba bezbedna za psa, ali samo se pitam zašto? Kakva je njena psihička potreba da urniše psa?

Poslednja izmena:

-Manje se linja

Navela je da je ta farba bezbedna za psa, ali samo se pitam zašto? Kakva je njena psihička potreba da urniše psa?
According to Chloe, the dog’s dyed fur also allows her to “educate others on safe pet dye practises,” before concluding the clip with the final reason: “Because we can.”

-Manje se linja

Za mene je to zlostavljanje i bolest
Jadan pas :(

According to Chloe, the dog’s dyed fur also allows her to “educate others on safe pet dye practises,” before concluding the clip with the final reason: “Because we can.”
Nema nijedan opravdan razlog toga što je uradila. Jel mu spašava život? Ne. Jel mu pomaže nečim? Ne.

Za mene je to zlostavljanje i bolest
Jadan pas :(
Tako je ! Ali ne možeš im dokazati. Još kad ih oblače u haljinice, šminkaju, lakiraju nokte..Prave ih robotima.

Ja se nikad ne bih tetovirao, ofarbao, a ni svog psa..

Ali kad bi se zabranjivalo, da li bi prestalo da se radi?
Ona je samo skrenula pažnju ovim, a to se uveliko radi.... Od žena, pa do pasa. Nemam ništa protiv da je žena ofarbana....

Obično je kakav je gazda takav je i pas....

Ja se nikad ne bih tetovirao, ofarbao, a ni svog psa..

Ali kad bi se zabranjivalo, da li bi prestalo da se radi?
Ona je samo skrenula pažnju ovim, a to se uveliko radi.... Od žena, pa do pasa. Nemam ništa protiv da je žena ofarbana....

Obično je kakav je gazda takav je i pas....
Ni ja nemam protiv da se žene farbaju, njihov izbor. Ali sam protiv farbanja pasa, odvratno i ružno.

Koliko plitak možeš biti da uradiš ovo štenetu? :aaa:

Prilozi

• Screenshot_20211230_193242.jpg
    Screenshot_20211230_193242.jpg
    88,1 KB · Pregleda: 3
Jel došla i pitala psa jel mu se sviđa? Duša mala, koliko god ta farba bila "bezbedna" to je neprirodno i užasno. Ne može biti lepo nikako. Da su psi predviđeni da budu crveni, žuti, šareni, ljubičasti, rozi takvi bi i bili.

Njen je pas. Nije ni tvoj ni moj. Ako hoće, može i da ga eutanazira...Kad joj dosadi....

Ili pak ne može? Meni je to ružno u svemu, zloupotreba ljubimca.... Ali neki bi sve dali za pažnju...
Nažalost, ljudi rade šta god požele sa svojim životinjama misleći da je to u redu. Životinje nisu igračke, i ne uzimaju se da bi se farbali u crveno i eutanazirali kad im dojade..

i neki bi sve dali za pažnju...
To! To je najveći problem, ne mislim da je ijedan od tih razloga koje je navela. Jadno s njene strane. Čuj ofarbala psa da bi bila manja verovatnoća da ga udari auto..Bože me sačuvaj i sakloni. Pre svega, kako će ga udariti auto ako brineš o njemu?

Ko mu kriv kad nije vuk....
Eeh da, baš bi vuk dao da ga pretvaraju u modne potencijale..

Lakrdija jeste, ali ne može se reći da je zločin. Gospođi je to ulepšalo dane i dane, dobila je veliku pažnju koja joj možda mnogo treba i znači u životu, usput zaradila malo od popularnosti... a pas kao pas, ako je ona srećna, srećan je i on.
Uostalom, ko ga pita? :roll:
Pre neki dan mi, možda baš ovde, zapade video nekog bračnog para koji se bori da svinji iseče nokte...
Svinja kuka, ali oni ne odustaju. Mislim, da zna šta svinjama legalno rade širom sveta, ta svinja bi propevala a la Plasido Domingo na sopstvene uši. :mrgreen:

Back