tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576

nabavila ***....rastuzila me tvoja tema jeeee : )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

![]()
nabavila ***....rastuzila me tvoja tema jeeee : )

ej,pusticu macora na vas![]()

...ondak ja pushtam slepog goluba na vas...![]()

...pa nije bash, bash, bash nabijen, a nije ni bash golub, vishe je mulat, meshanac goluba i kineza...uh,to ce biti zajebana borba,mislim nista od tri bamabija za fer plej,osim ako golub nije nabijen of kors![]()

cuj mislimo,ja sam ubedena,znam da deluje...
nego da znas da su brzi...zato sam nabila macora,sta znam mozda upali... : )

Aj kad ih već juriš ulovi i za mene jednog... Potrošila sam zalihe.ja sam jurila slepe miseve...

...ej, moram da ti chestitam na kumi......kumo, opet nosiš zelene tangiće...![]()

...kumo, opet nosiš zelene tangiće...![]()

...ej, moram da ti chestitam na kumi...![]()

...navuchen na adrenalin od malih nogu, pa ne mogu da odolim, a ti bi' mog'o da budesh malo kurtulniji i da mi zahvalish shto sam ti chestit'o na kumi...ja se ne rasipam komplimentima......koliko vidim tebi će šumadinac da čestita... samo ga ti zahebavaj...
...biće posle... pomagaj minonu...!!!![]()

...navuchen na adrenalin od malih nogu, pa ne mogu da odolim, a ti bi' mog'o da budesh malo kurtulniji i da mi zahvalish shto sam ti chestit'o na kumi...ja se ne rasipam komplimentima...![]()

ps. I ako koristite, opisite proceduru i da li ste bili uspesni u istoj

ja ne verujem u te gluposti......

Koristi li se neko umecem magije ili bajanjem da bi dosli do osobe u koju ste zaljubljeni?
ps. I ako koristite, opisite proceduru i da li ste bili uspesni u istoj
Komedija... Tu baba sr.ala tu baba pi.sala... bu sotono!!!...