Vladimir Stojkovic, najbolji golman !!!

• Začetnik teme Začetnik teme splav
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
BUBIVII:
ali po mom misljenju je bolji od Racinga,tako da je Ziga napravio bolji izbor.. ;)
E da ga je Ziga pravio :D Otisao je u jednini klub koji mu je ove god. ponudio dobre uslove.
Betis je nudio smesne uslove Juventus nije bio konkretan inace bi on tamo zavrsio.
da ne pricamo o Arsenalu itd. Ne znam koliko je dobro za njegovu karijeru sto je otisao u klub koji ce se boriti za opstanak,oni imaju tim za sredinu tabele ali poceli su lose i ko zna kako ce to da zavrsi.

winston:
E da ga je Ziga pravio :D Otisao je u jednini klub koji mu je ove god. ponudio dobre uslove.
Betis je nudio smesne uslove Juventus nije bio konkretan inace bi on tamo zavrsio.
da ne pricamo o Arsenalu itd. Ne znam koliko je dobro za njegovu karijeru sto je otisao u klub koji ce se boriti za opstanak,oni imaju tim za sredinu tabele ali poceli su lose i ko zna kako ce to da zavrsi.
NE brini ako ovako nastavi kupice ga neki bolji klub... ;)

Sad je dobio tu sigurnost i to ja najvaznije sad nema sanse da propadne!!!!
Tesko je biti srpski golman . Čitam izjave o odbranama Vladimira Sojkovića, naših forumaša, i kao da likuju što je Vladimiru dao auto-gol, njegov igrač. Treba imati na umu činjenicu da ekipu ne predstavlja samo golman. Mnogi su zaboravili koliko je lopti izvadio iz mreze i da bi rezultati bilo mnogo lošiji da nije odlično branio , sve što se moglo braniti, u Engleskoj a i u našoj reprezentaciji. Veliko je pitanje da li bi se plasirali i na Mundijal, da nije Stojke branio u stilu Vladimira Beare. Prelistajte komentare naših novinara i njhove ocene koje su davali našem golmanu. No, naš čovek više voli tudje zlo nego svoje dobro. Umesto da ohrabre forumasi Stojkovića, mnogi kao da se raduju kada primi gol u Engleskoj. Nije Stojković zaboravio da brani za nekoliko meseci, a nije ni kriv što je ekipa takva kakva jeste. Stojke, glavu gore i pusti male ljude da uživaju u svom zlu. Ipak smo mi SRBI.

Za sad dobro brani u Wiganu, gledao sam par utakmica preko streama i te golove što je primio nijedan nije njegov (osim jednog slobodnjaka gde je očajno postavio zid).
Uglavnom branio je i nemoguće.
Mislim da bi on mogao biti odličan golman da brani standardno u nekom timu. Wigan je pravi tim posebno ako ostanu u eliti. Najjači fudbal je u engleskoj, može samo da bude još bolji.

:heart:
:dontunderstand:Zar je bitno kada je tema postavljena? Bitno je da je Stojković dao svoj ogroman doprinos za plasman na Mundijal. Neki ga hvale, neki ga osporavaju, ali taj momak još postoji, brani i to odlično u Engleskoj. Često je imao 5-8 intervencija. Stao je na gol i njegov kolega pa i njemu dadoše gol. Kada je ekipa loša, golman ne može davati golove. Bitno je da je on pun samopouzdanja, vredan,i psihički jak:gace::

Odlican golman nema sta!!

Gde su sada kritizeri Vladimira Stojkovića? Ko zna da brani, on zna, pa bio u " Nantu ", u " Sportingu ", na kluoi ili lozi. Činjenica je da su srpski fudbaleri u nemilosti " velikih trenera " i malih Bogova. Treba imati živce i sve to zeludac da svari. Stojke svaka Ti čast. Ti si legenda. Što Te više osporavaju, što ne braniš u kontinuitetu, Ti sve bolje i sigurnije braniš za naše " Orlove ". Da li je Stojke svojim odbranama, zasluzio ocenu 10? Koliko je sličnih intervencija imao Stojke kroz kvalifikacije?. Pantelić, može 10 pute da omaši gol, to se ne vidi. Stojke je imao samo 1 kiks protiv Francuza, i odmah su zaborabljene sve njegove maestralne odbrane u toku kvalifikacija.
Stojke, neprikosnoven si, najbolji si. Ti si kralj, i bićeš najbolji golman na MUNDIJALU . Čestitamo!

definitivno nas najbolji golman u zadnjih 15ak godina. Steta sto nase golmane tako slabo cene u Evropi, da imamo golmanski imidz kakav imaju Poljaci Stojkovic bi sad branio u Barseloni. Nadam se da je neko iz Vigana pratio mec sa Alzirom.

Definitivno, čudim se kako taj golman uopšte brani, kada je stalno na meti kritizera. Ima još u reprezentaciji igrača, koji sede na klupi, ali o tome se malo priča i piše. Mislim da svi naši igrači, nisu kupljeni na buvljaku. Verovatno su direktori i menadžeri znali šta prodaju ili kupuju. Sem toga, naši igrači nisu preko noći zaboravili da igraju. Ali, srbin je teško biti u stranom klubu, pa makar bio i Vidić. I on sve češće dolazi u nemilost zbog sujete trenera. Tako i Stojković. Nije on kriv, što je u " Sportingu ", na golu bio golman od 19 god, koji na sve liči samo ne na golmana. Ali, treneru je svejedno, sa Stojkovićem ili bez njega, jer je drugi na tabeli iza " Portoa ". Nije za trenera bitno što zaostaju za prvim na tabeli 20 bodova i što 14 utakmica u kontinuitetu nisu pobedili. Ali, kada je stavio Stojkovića na gol, on je bio igrač utakmice. Koji normalan trener bi stavio na klupu golmana na klupu, posle takve odbrane.? Ali, taj isti golman u kvalifikacijama za Kup UEFA , primio je 7 golova. Nema, više tog trenera, nema više te uprave, oterala ih je publika, jer su bili svedoci te mafijaške grupe , cele uprave kluba, koja je gledala samo svoj interes. Sada, udri po Stojkoviću. Naš golman je bio i ostao, bar tako stručnjaci kažu naš najbolji golman. To je pokazao na mnogim utakmicama, pa sada i u Alžiru. Stojkoviću, ti si car. Izdigni se iza svih malih ljudi, koji neznaju da cene svoj potencijal. Samo ti nama ovako brani, a Antić valjda vidi i zna šta radi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back