Vladimir Putin čestitao Borisu Tadiću svim srcem!

Само још једно ударање у бубањ ДСа,ништа више
Све ''Српске'' новине до новина.Посебно ''верујем'' Б92 :evil:
У врх главе је дошло до куртоазног честитања у писаној форми.Претпостављам и да су президенти Свазиленда,Костарике,Намибије итд. и осталих ''трећих'' земаља ове планете учинили то исто.

A što mešate DS sa ovim paćenim lsd-ovcima ????:confused:

Ovde ni nema nikoga ko podržava DS...ovde su sve sami lsd-ovci...:roll:

Да је Путин подржао Тадића, није јасно само онима који то неће да виде.

Истовремено је тиме послао поруку да и Русија жели нас у ЕУ, дакле, овим "еурофобима", још један аргумент мање.

Заправо, није се Тадић "приближио Путину", колико се - Путин "приближио" Тадићу. ;)

(Ја стално говорим:- увек је тако, много више - они нас "бирају" него ми њих. Они су велика сила.).
Ма то је Туњави одрадио када је Тадић прогледао да од Запада нема ништа. Само Запад није био сигуран да ли их је Тадић превеслао, али то је постало очигледно после овога:
Russia seals $2.2B Serbia gas deal
То је прелило чашу и само два дана после ЕУ је испалила Тадића за парафирање ССП-а (као, је л' те Холандија се напрасно сетила Младића
laughing013.gif
), а онда су нам понудили вц папир у виду ППС-а. И онда дан после избора нови шамар ЕУ у виду потврде слања мисије на Космет и понуде ППС-а.
И после кажите да тренутно није на делу позоришна представа.
laughing012.gif

Izvini, mi na 'zapadu' smo slabije obavešteni, Tadić vodi nekakvu politiku!?:D
Још мало па ће да прича као Коштуница:
http://www.rts.co.yu/jedna_vest.asp?source=komentar&IDNews=213997
http://www.securityconference.de/konferenzen/rede.php?sprache=en&id=202&
When it comes to resolving Kosovo's future status, Serbian democracy is a guarantor of stability, and Serbian patriotism is a part of the solution.
laughing012.gif

Шта ту има чудно и необично, да један председник честита другом председнику након избора, то је
уобичајена пракса у свим државама, осим међу оним државама које су у рату.
.
On se ustvari pita, bi li Thachi čestitao i Nikoliću!?:D
PS: ako si odgovarao na post UHIP-a, inače, zaboravi ovo!

Ипак - не слажем се да Путин уништава свој народ. Напротив, мислим да је он врло свестан шта је доиста добро за Русију. Али , то ионако није тема овде.

Slažem se, kakvo stanje je Putin zatekao u Rusiji, teško da se moglo još nešto uništiti!

Pa ruski pored engleskog i francuskog spada u svetske jezike, bilo bi sramota ne naučiti ga, ako većina može i mora da savlada engleski, koji nema baš sličnosti sa našim jezikom, šta je onda tek učenje ruskog. 8)

Prijatelju ako ćemo da učimo Ruski zato što ih ima mnogo onda da zamenimo i crkvu?
Mislim, što ne bi odmah učili Kineski pošto ih ima najviše na svetu?

Pa ruski pored engleskog i francuskog spada u svetske jezike, bilo bi sramota ne naučiti ga, ako većina može i mora da savlada engleski, koji nema baš sličnosti sa našim jezikom, šta je onda tek učenje ruskog. 8)
Мало тежа граматика,:oops: почех..па никако наставити..није на одмет знати језике..лакше за посао..планирам и Грчки..почет учити..

Back