Владимир Павићевић, будући српски премијер

ko je ovaj prvi put cujem

daj nesto o njemu
Не зезај???

Био је посланик заједно са Зораном Живковићем из Нове странке. Њих двојица.

Био је доцент на ФПН, па је најурен са ФПН јер није испуњавао услове за реизобор у ванредног професора.

Баш пре избацивања са ФПН се поткачио са Живковићем, па је остао и без плате на факултету и без посланичке плате. Био је један од најактивнијих посланика.

Кад је остао без плате, вратио се у завичај, тј. Црну Гору, и почео поново да прича јекавицу. постао је председник неке странке. Мислим да се звала "Црногорска" или тако нешто.

Не држи ме за реч, све пишем из сећања, ваљда је био и саветник председнику ЦГ Јакову МИлатовићу.

Кад је испушио у завичају, вратио се у Београд и сад већ годину и јаче дана гледа да се позиционира на политичкој сцени Србије.

Правио неке дилове са више нижих политичара. Сећам се да је правио са Керковићком (екс Двери) неку странку. Ових дана се видео и са Несторовићем.

Ех, да....кад се вратио у Србију, нестала му јекавица из момента, као што му је настала чим је прешао границу одавде ка Црној Гори.

Има ту још материјала, али ово је основно.

Simpatičan lik.
Podržava studente.
U ovoj fazi.
1759217399022.png

Владимир Павићевић је опасно кренуо у кампању за будућег српског премијера.

Имамо би бољег?

Premijer će biti onaj koga odredi Studentska lista jer će ubedljivo pobediti na izbora dobiće preko 75% glasova.

A YT emisije Vladimira Pavićevića su dobre sve priča dobro i kako treba
fg456.jpg

Ja sam i dalje za to da nam ChatGPT vodi državu. 😊

Не може.
Чет џипити је фин, па неће бити довољно оштар према сендвичарима лојавистима.

Нова власт мора да свакоме од њих узме по неколико литара крви.

Back