Вуја Veoma poznat Poruka 10.723 09.04.2009. u 17:09 - Vladimir Gligorov: Srbija je u stanju bankrota #26 ovaj Gligorov non stop pricha i da ce Rusija propasti, on je inache Rus ili Ukrajinac. Kliknite za proširenje... On je sin Kire Gligorova. Tako da sram te bilo sto ne cenis Vladimirov bogati komunisticki pedigre.
ovaj Gligorov non stop pricha i da ce Rusija propasti, on je inache Rus ili Ukrajinac. Kliknite za proširenje... On je sin Kire Gligorova. Tako da sram te bilo sto ne cenis Vladimirov bogati komunisticki pedigre.
Bara Kob Ama Ističe se Banovan Poruka 2.416 09.04.2009. u 17:33 - Vladimir Gligorov: Srbija je u stanju bankrota #27 wujaymarkoff: On je sin Kire Gligorova. Tako da sram te bilo sto ne cenis Vladimirov bogati komunisticki pedigre. Kliknite za proširenje... Auuu, bash sam se obrukao. Bio sam uveren da je Rus poshto stalno pishe/pricha o krizi u Rusiji.
wujaymarkoff: On je sin Kire Gligorova. Tako da sram te bilo sto ne cenis Vladimirov bogati komunisticki pedigre. Kliknite za proširenje... Auuu, bash sam se obrukao. Bio sam uveren da je Rus poshto stalno pishe/pricha o krizi u Rusiji.