gost 41782
Elita
- Poruka
- 19.642
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta Natasa Krivokapic je isto muljala i u vezi slucaja ubistva Jelene Marjanovic.![]()
Za sada arhivirani predmet istrage okolnosti smrti Vladimira Cvijana ostaje misterija odlukom tužioca VJT Nataše Krivokapić. Zvanično odbijen zahtev za uvid, ali sledi žalba! Obrazloženje je nezakonito i nedostojno tužilačke funkcije. Ovo je upravo klinička slika našeg pravosuđa!
Izgleda da nje svuda ima ,a slucajevi ostaju nereseni ili jos vise zamrseni .Nataša beše rodom sa KiM?,, Zagubila" krivičnu prijavu protiv sina Vojislava Šešelja. Ista osoba svojevremeno je izjavila kako je prevelik značaj dat slučaju Savamala i navela da je vršen pritisak na Tužilaštvo. Ima je i u aferi,, helikopter ''
Krušik i Aleksandar su takodje njeni slucajevi ???
Sve je to maslo Belivuka koji se otrgao kontroli !Ta Natasa Krivokapic je isto muljala i u vezi slucaja ubistva Jelene Marjanovic.
Pa pogledaj na sta se ona pozivaIzgleda da nje svuda ima ,a slucajevi ostaju nereseni ili jos vise zamrseni .
Pravda je ovde u bunaru i to odavno.
Na časopise i tabloide 1778.dan
![]()
Oliver i Cvijan zrtve janoara 2018. Razlika dve nedelje!
Tako ispada. Mada je pitanje koliko je dugo Cvijan bio mrtav, gde je držan...pre nego što je "isplivao" baš na Adi Huji?! U obdukcijskim nalazu piše da je imao kosu 9cm i bradu 15mm. Znamo da je uvek bio uredno obrijan i podšišan. NIŠTA IM NE TREBA VEROVATI
umesto odgovora dobijas senzacionalne afere silovanja od pre deset godina i pola vjeka da potvrdi to silovanje od pre deset godina.... Koje sahranio Vladimira Cvijana bez slike i prezimena na grobu? Kako je dodeljen staratelj od strane drzave pored zivog oca , majke , sestre i brata??? Odakle takva drskost i smelost? I na kraju koje ,,utopio" Cvijana u Dunavu?!?
"Јованка, знаш ли ти ко сам ја?"umesto odgovora dobijas senzacionalne afere silovanja od pre deset godina i pola vjeka da potvrdi to silovanje od pre deset godina...
dok ne dodje odgovor nasvatapitanjau sledice i sestra pokojne jovanke broz koju je lecic silovao dok je isao u vrtic... jer se vec tada znalo ko je on...
tužiteljka nije "pritisnuta" nego je punopravni drug član kriminalne ekipePogledajte prilog 902263
“Ниједан од тих докумената тужилаштво није обзнанило. Овде се појављује велика дилема да ли јавна тужитељка има аутономију и да ли је можда “притуснута” са стране. Са друге стране, да је оваква одлука тужилаштва незаконита, ту дилему немам”, каже Нинић.
Zna se prioritet. Prvo vakcina.vucic je reko da ce na poligraf... nikako da ode...
U stvari najmanje priče o Cvijanu. On reče da je Cvijan živ?
ne znam...gledala sam 2 minute i odustalaU stvari najmanje priče o Cvijanu. On reče da je Cvijan živ?
Zapravo najpomnije treba slušati one koji ti ulivaju najamnje poverenja.ne znam...gledala sam 2 minute i odustala
ne uliva mi Sandule poverenje....
ne mogu