Vladimir Cvijan je mrtav: SNS u panici, objavljena obdukcija

Po osnovu privatnosti
Koliko god da je neko javna licnost on ima pravo na svoju privatnu sferu

Pogotovo kad je nesto ovako u pitanju
I niko nema pravo da ovako vrslja....
Sta je sledece.....hoce mu navodni grob bez natpisa raskopati....
Da li si ti svesna da je doslovno sakrivena smrt bivšeg savetnika predsednika i potpredsednika vladajuće partije?

Šta onda obični građani da očekuju?

Razumeš li ti kolika je to svinjarija u čije su prikrivanje mnogi umešani?

Poslednja izmena:
Ok, ne pratim cesto Novu pa nisam u toku.

Rukovodstvo odnosno ideološka komisija te televizije se obračunala sa autorom emisije Mentalno razgibavanje Darko Mitrovićem koja se emituje na njihovom kanalu skandaloznim saopštenjem u Vesićevom stilu preko sajta N1 jer im nije bilo po volji šta priča.

Nisu hteli ni na poziv da mu odgovore.

Rukovodstvo odnosno ideološka komisija te televizije se obračunala sa autorom emisije Mentalno razgibavanje Darko Mitrovićem koja se emituje na njihovom kanalu skandaloznim saopštenjem u Vesićevom stilu preko sajta N1 jer im nije bilo po volji šta priča.

Nisu hteli ni na poziv da mu odgovore.
A na tog Mitrovica. Cuo sam za to. Ja tu emisiju nikad nisam pratio, ne znam ko je covek. Citao sam da je sam dao otkaz u sred emisije. Neprofesionalno.

...

Razumeš li ti kolika je to svinjarija u čije su prikrivanje mnogi umešani?
.
Ово је кључно питање.

Очигледно сви учествују у овом малом убиству међу пријатељима.

Њихови разлози су дубоко неморални.

Грађани, који плаћају цео овај циркус морају да знају све чињенице и околности овог злочина.

.

.
Ово је кључно питање.

Очигледно сви учествују у овом малом убиству међу пријатељима.

Њихови разлози су дубоко неморални.

Грађани, који плаћају цео овај циркус морају да знају све чињенице и околности овог злочина.

.

Ne plaćamo samo taj cirkus već ti isti prijatelji našim parama potkusuruju političare u EU i SAD da bi žmurili na svinjarije koje ovde i nama rade.

Ne plaćamo samo taj cirkus već ti isti prijatelji našim parama potkusuruju političare u EU i SAD da bi žmurili na svinjarije koje ovde i nama rade.
.
Апсолутно си у праву.

Невероватно у какво стање су доведени грађани Србије, као неки власнк огромне фирме, којег разни директорчићи и шефчићи ... у здрав мозак.

Као неки тежак наркоман, ван сваке стварности и идеје шта и како даље...

.

.
Апсолутно си у праву.

Невероватно у какво стање су доведени грађани Србије, као неки власнк огромне фирме, којег разни директорчићи и шефчићи ... у здрав мозак.

Као неки тежак наркоман, ван сваке стварности и идеје шта и како даље...

.
Panika od gubitka privilegija.

Više niko normalan u Srbiji ne želi da živi sa njima.

Ljudi su doslovno konsternirani onim što se dešava oko nas.

Back