Vladimir Cvijan je mrtav: SNS u panici, objavljena obdukcija

A ovaj članak otkriva jedan od uzroka kako je sve ovo bilo moguće da se dogodi.

Za devet godina Vučićeve vlasti postali smo fiziološki tupi

Količnik inteligencije je numerički indikator stepena razvijenosti inteligencije, a dobija se kada se podeli mentalni uzrast sa kalendarskim uzrastom i pomnoži sa 100. Nažalost, Srbija se ne može pohvaliti visokim stepenom inteligencije svojih građana, a što je najporaznije, nakon dolaska Aleksandra Vučića na vlast pala je za jedan poen, pa se sad svrstavamo u fiziološki tupe ljude na svetskoj lestvici.
To za filozofiju stvarno ne znam, ali je poznato da su nasi petnaestogodisnjaci ( Piza studija) uvek na nekim nezavidnim mestima
jer ne znaju da razumeju i prepricaju najobicniji tekst.

To za filozofiju stvarno ne znam, ali je poznato da su nasi petnaestogodisnjaci ( Piza studija) uvek na nekim nezavidnim mestima
jer ne znaju da razumeju i prepricaju najobicniji tekst.
Prošla si socijalističko obrazovanje pa i sama znaš da ti je potrebno proviđenje da u njemu sačuvaš makar zdrav razum.

I što je najperverznije, do dana današnjeg se ni za jot nije promenilo.

Palo mi je na pamet citajuci onaj izvestaj o obdukciji ( naravno,
sve pod pretpostavkom da je to tacno). Brada 1,5 cm, cudna neka
odeca, a i bila je neka vest pre neki dan da dve godine ( znaci pre ovog
konacnog nestanka) niko nije znao gde je on, jednostavno se izgubio.
Mislim da je na N1 bila ta vest.

Neko pusti bradu od 1,5 cm i to je argument da nije sav svoj?

Palo mi je na pamet citajuci onaj izvestaj o obdukciji ( naravno,
sve pod pretpostavkom da je to tacno). Brada 1,5 cm, cudna neka
odeca, a i bila je neka vest pre neki dan da dve godine ( znaci pre ovog
konacnog nestanka) niko nije znao gde je on, jednostavno se izgubio.
Mislim da je na N1 bila ta vest.
Možda nije stigao da se Briči iz opravdanog razloga što je preminuo

Neko pusti bradu od 1,5 cm i to je argument da nije sav svoj?
opste je poznato da je covek koji ima bradu i covek koji nema bradu - nisu isti covek

nekad
Saša-Radulović.jpg

Sad

x47MzFhT_400x400.jpg

Vladimir Cvijan, bivši generalni sekretar Predsedništva Srbije za vreme mandata Borisa Tadića i nekadašnji član Srpske napredne stranke (SNS), koji je preminuo pre tri godine, a za šta se saznalo tek sada, i pre smrti je nestajao. Kako portal Nova.rs saznaje, Cvijanu se trag izgubio 2015. godine, nakon čega njegova bliža porodica dve godine nije znala gde se on nalazi.

https://nova.rs/vesti/hronika/cvijan-uoci-smrti-nestao-na-dve-godine/

“Dešavalo se da Vladimir i ranije nestane na neko vreme. Tako je on 2015. godine nestao na period od dve godine. Njegova porodica, bivša supruga i sin, nisu imali nikakva saznanja o tome gde se on nalazi, sve do 2017. godine. Cvijan se te 2017. godine pojavio, kada je primetno smršao zbog zdravstvenih problema koje je imao. Ipak, nakon 2017. godine ponovo mu se izgubio trag”, kaže izvor portala Nova.rs.

jel to isti onaj izvor što je tvrdio da je u Americi

Back