Vladimir Cvijan je mrtav: SNS u panici, objavljena obdukcija

slavene , nisam ja tebe pitao , nego sam nesto primetio
ti si mozda jedan od retkih koji stvari gleda realno( normalno, malo navijacki) , jedan od retkih koji kroz ove optuzbe , provlaci i svoje kandidate
hoces li da i ti tvrdis da su ove optuzbe normalne? ne da li vucic radi dobro kao politicar, nego da naredjuje ubistva
pitas mene da li ja mislim da ti znas ko ga je ubio? a ne pitas ove ostale sto TVRDE DA ZNAJU KO GA JE UBIO, kako oni to znaju?
vidi ne misli niko da ga je AV lično ubio ili da je čak naredio, ali u opisu posla mu je da mora da zna o čemu se tu radi, a ćutao je, dakle...

Neverovatan je ovaj zid cutanja. Predsednik advokatske komore kaze
da je izbrisan iz spiska advokata, ali ne zna tacno kada. Kako i kada je saznao da je ovaj mrtav ako zena i sin saznaju pre nekoliko dana.
Ostavinski postupak nije ni vodjen jer bi barem neko morao da zastupa
to zajednicko dete. Kome su predali njegove posmrtne ostatke?

Nije rekao da ne zna kada. Obrisan je u avgustu 2018. godine.

vidi ne misli niko da ga je AV lično ubio ili da je čak naredio, ali u opisu posla mu je da mora da zna o čemu se tu radi, a ćutao je, dakle...
znam ja da niko ne misli da je vucic potegao okidac
ali se pitam kako krstini autosovinisti znaju da je to vucicevo maslo?
kako jedan predsednik moze da zna za svako ubistvo u zemlji?
svi su znali da je taj covek mrtav vec nekoliko godina, svi su cutali. sada odjednom, posle nekoliko optuzbi koje nisu imale efekta serpadzenje, zute patkice, zvizdaljke, 1 od 5 miliona , od TIH ISTIH LJUDI nastaje hajka za ubistvo
STA JE SLEDECE?

Na kraju ispada da je Cvijan ziv, da je negde po belom svetu,
pala je neka nagodba da mazne nekoliko desetina miliona dolara
i ode u beli svet u zamenu za cutanje.

Znaci da je i obdukcija izmisljena, da nije bilo nikakvog utopljenika.
kako ti sve znas STA TO ZNACI?
ti znas i koliko je AV imao MAJKI, samo jos neznas koja ga je rodila :hahaha::hahaha::hahaha:

Zapravo, nije.

U tome je i problem; Vučić radi 90% stvari koje mu nisu u opisu posla. Pa smo mi sad počeli da tom poslu i sve pripisujemo. Ona za nas više nije uopšte Predsednik Republke Srbije, već Diktator. Kako za njegove pristalice, tako i protivnike.

znam ja da niko ne misli da je vucic potegao okidac
ali se pitam kako krstini autosovinisti znaju da je to vucicevo maslo?
kako jedan predsednik moze da zna za svako ubistvo u zemlji?
svi su znali da je taj covek mrtav vec nekoliko godina, svi su cutali. sada odjednom, posle nekoliko optuzbi koje nisu imale efekta serpadzenje, zute patkice, zvizdaljke, 1 od 5 miliona , od TIH ISTIH LJUDI nastaje hajka za ubistvo
STA JE SLEDECE?
Namerno se cutalo kako bi Vucica iznamestali!

Jevropa, ti pišeš da ne znaš da li je čovek mrtav u trenutku u kojem su potvrdili da je mrtav javno Tužilaštvo, Advokatska komora Beograda, jedan tabloid, institut za sudsku medicinu i javni TV program (Radio televizija Srbije).

Da je možda moguće da se ovde radi i o lažiranju smrti, i ja sam sam pisao.
Tako da bespotrebno spinuješ; zapravo već mogu potpuno otvoreno reći, lažeš, samo da bi druge vređala i sabotirala. A moj glavni prigovor se nije ni odnosio na to što se ovako nepristojno ponašaš prema meni, već što si generalno bezobrazna (na ovako crnoj smrti, pa i da je Cvijan izvršio samoubistvo jer je bolovao od depresije ili neke kliničke bolesti kao što je neko onomad jednom bio napisao, strahovito se neukusno sprdaš, zbog čega je sasvim opravdano pitati kada si ti to tačno ostala bez svoje duše).
eto, necu nista komentarisati, da te ne bih opet "povredila"
al mogu svi da vide koja je kontradiktornost ovo boldovano
mozda sam ja luda, vise ni za sta ne garantujem :D

Zapravo, nije.

U tome je i problem; Vučić radi 90% stvari koje mu nisu u opisu posla. Pa smo mi sad počeli da tom poslu i sve pripisujemo. Ona za nas više nije uopšte Predsednik Republke Srbije, već Diktator. Kako za njegove pristalice, tako i protivnike.
slazem se da ne radi 90% nego 99% poslova i mene to nervira, zapitam se ko onda vodi drzavu
reci nesto o nekim potezima gde gresi u vodjenju drzave, znam i ja da ih ima mnogo. uporedi ga sa nekim predjasnjim ili pak buducim, za koga mislis da bi bolje radio nego sto on to radi i VERUJ MI mogu to da prihvatim i podrzim
ali nemojte vise te nebuloze vucic diktator, nije demokrata, uvodi diktaturu, gaji travu, ubija advokate
slaven , nismo deca , znas i sam da ZBOG TOGA NE POKUSAVAJU SRUSITI VUCICA

Neverovatan je ovaj zid cutanja. Predsednik advokatske komore kaze
da je izbrisan iz spiska advokata, ali ne zna tacno kada. Kako i kada je saznao da je ovaj mrtav ako zena i sin saznaju pre nekoliko dana.
Ostavinski postupak nije ni vodjen jer bi barem neko morao da zastupa
to zajednicko dete. Kome su predali njegove posmrtne ostatke?
Na kraju ispada da je Cvijan ziv, da je negde po belom svetu,
pala je neka nagodba da mazne nekoliko desetina miliona dolara
i ode u beli svet u zamenu za cutanje.

Znaci da je i obdukcija izmisljena, da nije bilo nikakvog utopljenika.
Istina da je mrtav utopio se i da je kremiran otac dao saglasnost

ExFVflsXMA4Ejog

Back