Mystic+
Zaslužan član
- Poruka
- 100.248
Šta ti misliš o ovom unutar-boljševičkom sukobu tvoje stranke
То су твоји прелетачи...
Џегерко, немо сад да се вадиш ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ti misliš o ovom unutar-boljševičkom sukobu tvoje stranke
pa mutis vodu nepotrebno......i koristis ovaj slucaj za propagandu Mladje Djordjevica.....Kakve teorije zavere?
Pa ništa nisam kazao.![]()
Како сада стоје ствари, постоје три основне варијанте:
а) убили га и сада је то некако изашло на видело, а да режим над тим нема контролу
б) жив је, под другим индентитетом, жели и он и режим да се сматра да је мртав и да се тако његов случај затвори
в) убили га, а пошто знају да су све трагове добро склонили тј да су направили савршен злочин, да све контролишу и чак имају његово (фалсификовано или написано под мукама, свеједно) опроштајно писмо, сада све ово пуштају у јавност у покушају да замаскирају друге афере које сами они у овом моменту сматрају далеко опаснијим по њих јер их не контролишу као ову са Цвијановим нестанком, а која се вуче већ годинама.
Моја маленкост је пре неки дан написала да је само питање дана када ће Словин да почне да ботује за Камарада Млджу Джорджевичаpa mutis vodu nepotrebno......i koristis ovaj slucaj za propagandu Mladje Djordjevica.....

I dalje misterija ko je Slovin ?Моја маленкост је пре неки дан написала да је само питање дана када ће Словин да почне да ботује за Камарада Млджу Джорджевича![]()

pa mutis vodu nepotrebno......i koristis ovaj slucaj za propagandu Mladje Djordjevica.....
"Mali" je Cvijan da mu insceniraju smrt. To se radi za top agente, on je upravo i stradao jer je, na osnovu svega sto sam uspeo da pohvatam, hteo ipak normalnu Srbiju. Zato je napustio i truli DS i lopovski SNS, i javno rekao zasto. I posto je bio u pravu u oba slucaja bio je nezgodan za sve strane. A posto je takodje bio ocigledno bez vece podrske, iliti van "sistema", lako je zrtvovan.
Ne, nema nikakve sumnje da je pokojni, zapravo sve je vise nego jasno - on je prosto bio vrlo nezgodan svedok za Vucica i njegove bandite jer ih je razotkrio do srzi dok su jos bili "vuk u jagnjecoj kozi". Ostaje samo da se sada istresu iz gaca nadlezne sluzbe tipa policija, sudska medicina ili ko vec radi obdukcije i pomenuta advokatska komora, a koji su svi zajedno radili na zataskavanju i precutkivanju smrti ipak istaknute javne licnosti.
Mislim da je ovo ipak varijanta a) i da je ovo mozda i poslednje upozorenje Vucicu. E sad, da li je upozorenje da prizna KiM sto pre, ili da je gotov, ili da pusti na miru Slinu i/ili Hrkalovicku to cemo saznati, i to vrlo brzo rekao bih.
Ja cak mislim da je rezimu napravljena nepopravljiva steta, i da je propast *******og i SNS-a postala mnogo izvesnija i bliza u vremenu nego sto sam se cak i ja nadao pre koji mesec.
Iskreno se nadam da ce rezim da se raspadne i pre 6. maja, a sto mora biti datum KRAJA ovog rezima, jer od Srbije bukvalno nece ostati nista. Ja ne znam da li ljudi shvataju za koliko se zaduzio rezim samo od Nove godine. Nije ni cudo da su sve cene skocile, a tek ce da skacu.
Stvar je da STO IH PRE SKLONIMO MANJA CE BITI STETA PO SRBIJU tj. SVE NAS. Srbiju danas trese mnogo gori virus od korone, a to je virus zvani SNS.
(Истраге ... хаха)
Drugim recima, oglasili su se svi koje ja licno smatram uopste za opoziciju danas. Bicu slobodan da tu dodam i PSG, mada ne znam zasto cute - mislim da su oni u prilicnom rasulu sami sa sobom, i 1od5 mil, koji mislim cute jer su oni sami nastali nakon njegove smrti (cini mi se), pa i nemaju sta da kazu. Moje misljenje.
Ali da se lepo vidi podela, vidi se.
Svaka cast Slavene na trudu, a i ideji da uradis ovakav presek!![]()
Sto si se sad naljutio? Prvo ti je bio smesan moj komentar a onda si promenio u ljut.Nisam izneo nikakve zaključke, već samo izanalizirao jedno dosadašnje reagovanje opozicije. Jesam li negde pogrešio i nekoga stavio na pogrešno mesto (nisam primetio, kao za Šarovića)?
Šta je što sam napisao Mlađina propaganda?

Sto si se sad naljutio? Prvo ti je bio smesan moj komentar a onda si promenio u ljut.
Pa sta znam.....kao aaaa vidite POKS nije nista rekao...a Mladja se oglasio eeeeeee
nista nista samo primecujem
hajde da sacekamo par dana.....
Hajde da čujem i to kako je les koji je bio u rukama drzsvnih organa nestao.. Jako tesko za objasniti ali verujem da ce se AV potruditihajde da sacekamo par dana.....
...30 godina vec tako a ti zapalila u KinuSto si se sad naljutio? Prvo ti je bio smesan moj komentar a onda si promenio u ljut.
Pa sta znam.....kao aaaa vidite POKS nije nista rekao...a Mladja se oglasio eeeeeee
nista nista samo primecujem
hajde da sacekamo par dana.....

Па зато што се Камарад Млджа први јавио везано за Цвијанку без да га је ико ишта питао, и сада ти водиш евиденцију ко у томе сљеди Камарада Джорджевича а ко не - класично твоје понашање СловинуJe li to netačno?
Šta si se ufatila njih, zašto nisi rekla da sprovodim Raduletovu propagandu?

Tadicevom rezimu necu oprostiti gardiste, nikada.KOga je Tadic ubio npr ?
Па зато што се Камарад Млджа први јавио везано за Цвијанку без да га је ико ишта питао, и сада ти водиш евиденцију ко у томе сљеди Камарада Джорджевича а ко не - класично твоје понашање Словину![]()
Misliš da mogu naci dvojnika .. E to mi nije palo na pamet ali verujem da AV i o tome razmislja..S jedne strane Tabloid nije pouzdan izvor, ali s druge Biti Mrtav je optužba koju je lako demantovati, samo se pojaviš
.. zapetljao nam se gazda pred izboreNisam siguran da je to delo Tadicevog rezima nego onih koji su sakrivali begunca .. ali da ne sirimo dezinformacije , do danas nije reseno.Tadicevom rezimu necu oprostiti gardiste, nikada.
Ali ovi su presli sve igrice, od Tita do Milosevica.
Pa opozicija je onaj ko se zalaže za urgentnu smenu *******og.Питање је коме се шта учини да је нешто опозиција.
Видели смо недостојна претрчавања, без имало идеологошких граница.
Опзиција и позиција не постоје, ако свако са сваким може !
Ја не знам, шта ту треба да се објашњава више ?
Nije to zbog begunca nego kokaina koji se drzao u toj kasarni zbog nekog krimosa u vrhu drzave.Nisam siguran da je to delo Tadicevog rezima nego onih koji su sakrivali begunca .. ali da ne sirimo dezinformacije , do danas nije reseno.
Moguce ...Nije to zbog begunca nego kokaina koji se drzao u toj kasarni zbog nekog krimosa u vrhu drzave.

Nemam pojma, iz dosade da promenim. Bezveze sto ne moze staviti default.Moguce ...
Neko koja je fora sa fontom ? Tezis da budesupecatljivkao franko ?![]()