Vladimir Cvijan je mrtav: SNS u panici, objavljena obdukcija

Koje još tragove imamo sem ovog dokumenta Tužilaštva i činjenice da je čovek Naprasno Nestao tako da o njemu informacije nemaju ni njegova žena i dete

Ako Sinisa Mali falsifikuje izvode iz banke ( pogledati na temi
Mauricijus) koji je toj fukari problem da prave i ovakve , navodno
dokumente Tuzilastva.

Ma počela sam da čitam .. ovaj forum sve više liči na neko treće oko ili na neki loš sitkom

Čitaš i misliš : ovo se neko zeza .

E baš to...a onda se uplašiš kad čuješ i neke ljude u čiji si zdrav razum verovao
kako se pridružuju trabunjanju sa potpunom predanošću bez ikakvog kritičkog razmišljanja,
kao napujdani kerovi...

Ako se nasmeješ na to, dolazi ono - a gde će ti duša, sprdaš se sa mrtvacem....
A onda počnu da ti brišu postove bez objašnjenja...jezivo

E baš to...a onda se uplašiš kad čuješ i neke ljude u čiji si zdrav razum verovao
kako se pridružuju trabunjanju sa potpunom predanošću bez ikakvog kritičkog razmišljanja,
kao napujdani kerovi...

Ako se nasmeješ na to, dolazi ono - a gde će ti duša, sprdaš se sa mrtvacem....

Čitam i ne verujem.. nestvarno , kao loši scenariji

Kao da neko želi da stvori jedno šizofreno okruženje .

Ekipa ludaka koja vergla svoju priču, a svao van toga biva ismejan .. Jezivi su.

Čitam i ne verujem.. nestvarno , kao loši scenariji

Kao da neko želi da stvori jedno šizofreno okruženje .

Ekipa ludaka koja vergla svoju priču, a svao van toga biva ismejan .. Jezivi su.

Sizofreno okruzenje je stvorio SNS.

Vesti u novinama su jezive i takve teme se i otvaraju.
Obezglavljeni lesevi se prikazuju na televiziji uzivo, ljudi nestaju- pojede ih mrak, mrtvo telo poznatog advokata i politickog protivnika izbaci Dunav i mi to saznamo tri godine kasnije, ljudi nestaju.........i vlada muk svih oko njih....slazem se da je to nenormalno.......

Nije niko na forumu *ludak vec se u ovoj drzavi desavaju bolesne i nenormalne stvari.

Meni cela ova priča deluje besmisleno .. valjda taj čovek ima brata ili sestru, žive roditelje, strica, ujaka , negde je živeo , radio .. neki tamo hroner upuca ženu i saznamo do 5-tog kolena preko novina ko im je rod, s kim su sedeli, kuda su išli , a za ovoga čoveka niko se ne javlja

Ako je bila obdukcija , negde mora biti i sahranjen

Mislim, šta je poenta ove kampanje ?
Da ga je kao aktuelna vlast koknula? Pa da li ste vi normalni, ko će u to poverovati? Ovo je na nivou Navaljnog i novičuka ... zapravo još debilnije .
Ne kenjaj Biljo, uspevali su celu jovanjicu da kriju verovatno godinama

Zasto ne bi mogla 1 osoba da se sakrije

I ti si mislila da si se sakrila, al osetio se vonj Sabacke ciganmale

Naravno da jeste .. koliko se samo razglaba poluinformacijama , ako su to i poluinformacoje , pre neki konstrukti tipa "čardak ni na nebu ni na zemlji" , gradi se neka priča na osnovu čega ?

Pa nema nas milijarda pa da ne znamo.. hebote upoznaš lika danas, anonimusa , sutradan saznaš sve o njemu, jer u svakom gradu imaš nekoga ko zna nekoga ko zna nekoga .. i sad će neko da kaže kako se smrt jedne javne ličnosti mogla tako zatajiti,,,
Koje poluinformacije

Jel one u kojima Ministar SNS mase racunima banaka koje su odavno prestale da rade :per::per:

Šta je tebe briga gde je on i šta je bilo sa njim?
Zabrinuti smo za svoje sugradjane, to nas je briga

Narocito nakon saznanja da je cela ekipa ljudi u MUP oko ministra bila povezana sa narko bandama navijaca koji su se uzgred uredno druzili sa Sinom Predsednika Republike, a uz to Predsednik Republike je za tu istu bandu objavio neke snimke da su ubijali i sekli ljude na komade, i nije, bar ne jos uvek postavio jasno i javno pitanje, sta je Ministar radio u svemu tome

Sad kad je smaknut od tog Ministarstva, novi covek rastura to zmijsko leglo i hapsi sve odreda

Pa nas je briga, i koliko je prethodni umesan, i u sta je sve umesan na stetu svih gradjana Srbije.

Otkud ja to znam? To treba da znaju ovi što optužuju. Ja ću poverovati
kad vidim dokaze.

To treba da znaju državni organi, a ne novinari koji ta pitanja postavljaju (njihov zadatak je da pitaju)
Zašto se niko ne izjašnjava o tome?
A znali su da za Sašu Jankovića vade informaciju o pištolju i prave debilne konekcije za samoubistvom nekog čoveka četvrt veka nakon događaja

To što ja ne prihvatam kao zdravo za gotovo ono što mi
se servira ne znači da sam nečiji bot ili pripadnik neke stranke.
Očigledno da nisi

Poslednja izmena:
Otkud ja to znam? To treba da znaju ovi što optužuju. Ja ću poverovati
kad vidim dokaze. To što ja ne prihvatam kao zdravo za gotovo ono što mi
se servira ne znači da sam nečiji bot ili pripadnik neke stranke.
Ne, treba da zna policija

Licu nema traga, drzavljanu Republike Srbije

Hoces da kazes da MUP nije duzan da brine o gradjanima, i da im stiti zivot, ukoliko dodju u opasnost?

Ili samo ako imaju clansku kartu SNS, onda je odgovor potvrdan? Jel da?

To treba da znaju državni organi, a ne novinari koji ta pitanja postavljaju (njihov zadatak je da pitaju)
Zašto se niko ne izjašnjava o tome?
A znali su da za Sašu Jankovića vade informaciju o pištolju i prave debilne konekcije za samoubistvom nekog čoveka četvrt veka nakon događaja

Očigledno da nisi

Vama se ne sviđa ono što državni organi znaju pa krećete
sa fantastičnim spekulacijama o sve sa tako očiglednim ciljem.

Problem vam je što se i ove normalne stranke ne zaleću sa prebrzim izjašnjavanjem
i ne nasedaju na gluposti, pa su i one sumnjive.

1616096474675.png

Rešili smo i rešićemo tek mnoga ubistva iz prošlosti, ali me brine ono što se dešavalo devedesetih. Slavko Ćuruvija je bio na punim merama praćena i nadzora kad je ubijen, jer je neko povukao te mere. U poslednjih nekoliko godina imamo najmanje tri slučaja ubistava, dvojice lica direktno iz krimogene sredine i jednog lica koje je advokat, a sva ta tri lica bila su na merama. Od 2000. do 2010. bilo je 15 takvih ubistava, da su ta lica bila praćena, ti ljudi su ubijani usred ulice. Znači da je neko iz vrha vlasti pomagao kriminalcima u lociranju i izvršenju ubistva - rekao je on.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...utm_campaign=push-date-2021-03-18-vest-976549

A šta državni organi znaju u vezi sa Cvijanom?

Imamo vašu sliku Cvijana kao uspešnog advokata, časnog i poštenog čoveka,
dobrog supruga, kome nije stalo do materijalnih vrednosti već do ideala i borbe
sa silama mraka...i kao takav je morao biti uklonjen od strane mračnog sistema.

U stvarnosti imamo izuzetno ambicioznu, nedruštvenu i pohlepnu osobu koja prvo
uskače u stranku na vlasti koju špijunira i iz koje ga izbacuju.
On kao principijelan čovek odlazi u suprotstavljenu stranku onoj prvoj (valjda zbog
ideala) i opet kao konfliktna ličnost upada u probleme i biva izbačen.
A onda Cvijanov intervju gde on iznuđuje neke milione evra od biznismena a neke
od tih miliona ne prosleđuje stranci za čiji račun iznuđuje!
Tu mu je i veoma zanimljiva klijentela koju je zastupao kao advokat.

Od dobrog supruga došli smo do davno razvedenog čoveka.

Ko zna još koje je probleme imala u životu jedna tako konfliktna ličnost? Ko garantuje
da posle svega nije zapao u depresiju? (Ovo su sada već moje pretpostavke).

Državni organi pronalaze telo i konstantuju da se utopio bez znakova nasilja nad njim,
Nema nikakvih indicija o postojanju zločina.
Ja verujem stručnim službama dok me vi ne razuverite.

Jeri može meni neko da objasni kako dođe do toga da državni institut uradi obdukciju tela čiji se identitet zna, a porodica još dve godine ne sazna za to da je on mrtav?

Ne zamerite mi, ali nešto u toj priči škripi.

Meni skripi i ovde:

Predsednik Advokatske komore Srbije Viktor Gostiljac je potvrdio da je Cvijan izbrisan iz imenika komore jer je preminuo, ali nije mogao da precizira kada.

Pa zar ne postoji evidentiran datum kad je izbrisan?

Back