Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 36.068
Oliver Ivanović pokojni januara 2018.
Vladimir Cvijan pokojni januara 2018.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda je u vlasti bio po nalogu tajkuna... i kao sprega izmedju njih i vlasti pa je posle menjao boju kako padne vlast...Ovaj covek je dva puta izasao iz vlasti. Tako da njemu vlast nije bila opsesija.
Ако је судска истрага обдукцијом закључила да се Цвијан удавио, да ли је полицијска истрага утврдила шта је човек тражио у реци у јануару? Ово је скандалозно шта раде..
kobna zima 2018teOliver Ivanović pokojni januara 2018.
Ако је судска истрага обдукцијом закључила да се Цвијан удавио, да ли је полицијска истрага утврдила шта је човек тражио у реци у јануару? Ово је скандалозно шта раде.
kobna zima 2018te
trazis poveznicu?
jedina izmedju ove dvojice moze biti ta, obojica su smetala gosn *******om ili da kazemo u vecini vlasti?
ako su znali onda je jedini rzalog da su prestraseni i to dobro..Ja ne znam kako se rade obdukcije, ali valjda slikaju barem lice
tela koje obduciraju. Meni je ovo sto ovde pisete prosto nezamislivo,
ali ne zato sto je tog coveka pojeo mrak nego jel taj ima roditelje,
prijatelje, zenu, bracu, sestre? Nije ovo isto kao sa Oliverom Ivanovicem, njegova je zena bila i ostala, aj da ne kazem sta, ali taj
covek ima brata, ljude koji su ga poznavali, voleli, a sta je sa ovim
covekom? Kao da nije ni postojao?
Ja ne znam kako se rade obdukcije, ali valjda slikaju barem lice
prijatelje, zenu, bracu, sestre? Nije ovo isto kao sa Oliverom Ivanovicem, njegova je zena bila i ostala, aj da ne kazem sta, ali taj
Brani ga komsija pa mi je tu nesto jako cudno.
Videcemo.
Za sada mudruje, nista ne objavljuje a kada su bili us izbori urlao je kao blesav.
https://twitter.com/Sandulovic_N?ref_src=twsrc^google|twcamp^serp|twgr^author
Da, ovde ljude zaista može da pojede mrak. I znaš šta je tužno? Taj mrak je zdušno podržan od strane EU i njenih lidera koji i dalje tapšu Vučića po ramenu, posebno Angela Merkel.
ti vec znas da ce i ova gospodicna kao doticna fufica (sponzursa ivanoviceva mladja 20 godina) da se proda za tepsiju ribe?Pripremaš teren za slučaj da ti se priča supruge ne svidi?
I to tako naivno i glupo...
mozda je u vlasti bio po nalogu tajkuna... i kao sprega izmedju njih i vlasti pa je posle menjao boju kako padne vlast...
lik je svakako sve samo ne nevinasce, jer je bio djavolji advokat mafije i tajkuna, pogledaj mu samo klijente..
nisu tu cista posla nikako
mene ne bi cudilo da takvog nekog ubije mafija, ali ovde sve to ponistava ovaj izvestaj o utapanju... dakle tu je vrh policijeu pitanju a samim tim i vlasti..
ocito je neko pustio pricu sa samog vrha ili neko ko je do jcue bio pri samom vrhu pa oseti da se struje menjaju i njegova pozicija slabi... ovo je svakako opasan udarac u ledja...
Da, ovde ljude zaista može da pojede mrak. I znaš šta je tužno? Taj mrak je zdušno podržan od strane EU i njenih lidera koji i dalje tapšu Vučića po ramenu, posebno Angela Merkel.
Sve je to cudno i obavijeno velom misterije !Ja ne znam kako se rade obdukcije, ali valjda slikaju barem lice
Nije mi jasno gde su tim ljudima porodice, rodbina, komsije??????
Zamisli da si uspešan pravnik, savetnik Predsednika, potpredsednik stranke, poslanik.... A onda nestaneš, umreš(?), bez umrlice u novinama, sahrane, informacije u novinama.... Posle tri godine neko kaže “A,pa on je umro”. I ništa. E, to “ništa” uvlači jezu u kosti.
Angela Merkel?
Znaci ( ona kao da vise i ne postoji jer odlazi za nekoliko meseci)
tek sada je BND dozvolila da se ovaj jako cudan nestanak coveka
razjasnjava i da se o njemu pise po Srbiji? Pre toga niko nije smeo nista da zucne, narocito ne njegova porodica, ako je uopste i ima.
ponavlajs me, to sam vec rekao sinoc u 23 h ovde...To je pitanje koje sam i ja na početku postavio. Recimo da porodica nije znala. U tom slučaju imamo ludačku situaciju da je njegovo telo identifikovano pre tri godine, a niko nije javio porodici. A ako uzmemo za primer da je porodica znala, a javnost nije, to znači da su oni bili toliko zastrašeni da nisu smeli da zucnu o tome, čak ni prijateljima.Oba slučaja su jeziva...
ti vec znas da ce i ova gospodicna kao doticna fufica (sponzursa ivanoviceva mladja 20 godina) da se proda za tepsiju ribe?
verujem da hoce, bice tu stravicni pritisci a drugo gospodja vidi da joj muza odneo dunav... nije to za igru jel?
trece, ko garantuje da ga nije sahranila i prestrasena cutala sve tri godine?
samo se ti opusti...
vidis ovakvo nesto pravdati moze samo botovsko mizerno gov.edo...
Kako to mislis sponzor? Pa on je to tako prikazivao budalamaNe, kažem da je ona bila do sada najveći Vučićev sponzor, to jest njegove vladavine, ali se sigurno nije bavila detaljima.
ponavlajs me, to sam vec rekao sinoc u 23 h ovde...
to je logicno
To je pitanje koje sam i ja na početku postavio. Recimo da porodica nije znala. U tom slučaju imamo ludačku situaciju da je njegovo telo identifikovano pre tri godine, a niko nije javio porodici. A ako uzmemo za primer da je porodica znala, a javnost nije, to znači da su oni bili toliko zastrašeni da nisu smeli da zucnu o tome, čak ni prijateljima.Oba slučaja su jeziva...
Asketa, probaj jos jednom.Zamisli da si uspešan pravnik, veoma ambiciozna i konfliktna ličnost. Uđeš u jednu stranku,
želiš više nego što možeš da dobiješ, zaratiš sa njima i napustiš ih,,,
...odjuriš u drugu stranku jer procenjuješ da je tamo slabije pismen kadar (takoreći seljačine)
i nestrpljivo poželiš da budeš prvi iako nemaš podršku, sukobiš se sa svima... i izvisiš i tu.
Baš će neko da te se seti sa uvažavanjem i poštovanjem. Što bi Srbin rekao: koga zabole za ......
Sad kao odjednom gledamo na političare kao na elitu a stalno pišemo o njima kao najvećem šljamu.
Prica je da je otisao u Aneriku pa posle u evropu Cirih i da se krije od Vucica ! Sto je blizu istini i zato ga porodica nije trazila da ne otkrije lokaciju !To je pitanje koje sam i ja na početku postavio. Recimo da porodica nije znala. U tom slučaju imamo ludačku situaciju da je njegovo telo identifikovano pre tri godine, a niko nije javio porodici. A ako uzmemo za primer da je porodica znala, a javnost nije, to znači da su oni bili toliko zastrašeni da nisu smeli da zucnu o tome, čak ni prijateljima.Oba slučaja su jeziva...