Vladimir Cvijan je mrtav: SNS u panici, objavljena obdukcija

Ovaj covek je dva puta izasao iz vlasti. Tako da njemu vlast nije bila opsesija.
mozda je u vlasti bio po nalogu tajkuna... i kao sprega izmedju njih i vlasti pa je posle menjao boju kako padne vlast...
lik je svakako sve samo ne nevinasce, jer je bio djavolji advokat mafije i tajkuna, pogledaj mu samo klijente..
nisu tu cista posla nikako

mene ne bi cudilo da takvog nekog ubije mafija, ali ovde sve to ponistava ovaj izvestaj o utapanju... dakle tu je vrh policijeu pitanju a samim tim i vlasti..

ocito je neko pustio pricu sa samog vrha ili neko ko je do jcue bio pri samom vrhu pa oseti da se struje menjaju i njegova pozicija slabi... ovo je svakako opasan udarac u ledja...

Ако је судска истрага обдукцијом закључила да се Цвијан удавио, да ли је полицијска истрага утврдила шта је човек тражио у реци у јануару? Ово је скандалозно шта раде..

Ja ne znam kako se rade obdukcije, ali valjda slikaju barem lice
tela koje obduciraju. Meni je ovo sto ovde pisete prosto nezamislivo,
ali ne zato sto je tog coveka pojeo mrak nego jel taj ima roditelje,
prijatelje, zenu, bracu, sestre? Nije ovo isto kao sa Oliverom Ivanovicem, njegova je zena bila i ostala, aj da ne kazem sta, ali taj
covek ima brata, ljude koji su ga poznavali, voleli, a sta je sa ovim
covekom? Kao da nije ni postojao?

Ако је судска истрага обдукцијом закључила да се Цвијан удавио, да ли је полицијска истрага утврдила шта је човек тражио у реци у јануару? Ово је скандалозно шта раде.

Pa trebalo bi da je reč o samoubistvu, koliko sam shvatio.

prijatelje, zenu, bracu, sestre? Nije ovo isto kao sa Oliverom Ivanovicem, njegova je zena bila i ostala, aj da ne kazem sta, ali taj
ako su znali onda je jedini rzalog da su prestraseni i to dobro..

ovakav covek na tim pozicijama nije mogao proci bez pompe u tabloidima kada bi se objavila njegova smrt..pogotovo sto je bio svedok protiv vucica...

sad ispada da je mrtav tri godine...

dakle? kakvo sad spinovanje moras u toj lepoj botovskoj glavici da izvedes da bi nam pokusala obajsniti "kako stoje stvari"...

Da, ovde ljude zaista može da pojede mrak. I znaš šta je tužno? Taj mrak je zdušno podržan od strane EU i njenih lidera koji i dalje tapšu Vučića po ramenu, posebno Angela Merkel.

Pripremaš teren za slučaj da ti se priča supruge ne svidi?
I to tako naivno i glupo...
ti vec znas da ce i ova gospodicna kao doticna fufica (sponzursa ivanoviceva mladja 20 godina) da se proda za tepsiju ribe?

verujem da hoce, bice tu stravicni pritisci a drugo gospodja vidi da joj muza odneo dunav... nije to za igru jel?

trece, ko garantuje da ga nije sahranila i prestrasena cutala sve tri godine?

samo se ti opusti...

vidis ovakvo nesto pravdati moze samo botovsko mizerno gov.edo...

mozda je u vlasti bio po nalogu tajkuna... i kao sprega izmedju njih i vlasti pa je posle menjao boju kako padne vlast...
lik je svakako sve samo ne nevinasce, jer je bio djavolji advokat mafije i tajkuna, pogledaj mu samo klijente..
nisu tu cista posla nikako

mene ne bi cudilo da takvog nekog ubije mafija, ali ovde sve to ponistava ovaj izvestaj o utapanju... dakle tu je vrh policijeu pitanju a samim tim i vlasti..

ocito je neko pustio pricu sa samog vrha ili neko ko je do jcue bio pri samom vrhu pa oseti da se struje menjaju i njegova pozicija slabi... ovo je svakako opasan udarac u ledja...

Dajte ljudi, hajde dosta više sa takvim predrasudama.

Zastupao kriminalce, dakle loš čovek.

Hajde da ukinemo odbranu kriminalcima, pa da ako se utvrde da to jesu, na suđenju to nemaju?!

Da, ovde ljude zaista može da pojede mrak. I znaš šta je tužno? Taj mrak je zdušno podržan od strane EU i njenih lidera koji i dalje tapšu Vučića po ramenu, posebno Angela Merkel.

Angela Merkel?
Znaci ( ona kao da vise i ne postoji jer odlazi za nekoliko meseci)
tek sada je BND dozvolila da se ovaj jako cudan nestanak coveka
razjasnjava i da se o njemu pise po Srbiji? Pre toga niko nije smeo nista da zucne, narocito ne njegova porodica, ako je uopste i ima.

Sve je to cudno i obavijeno velom misterije !
Mozda je i Spin da se skrene paznja sa broj mrtvih od Covida

Nije mi jasno gde su tim ljudima porodice, rodbina, komsije??????

To je pitanje koje sam i ja na početku postavio. Recimo da porodica nije znala. U tom slučaju imamo ludačku situaciju da je njegovo telo identifikovano pre tri godine, a niko nije javio porodici. A ako uzmemo za primer da je porodica znala, a javnost nije, to znači da su oni bili toliko zastrašeni da nisu smeli da zucnu o tome, čak ni prijateljima.Oba slučaja su jeziva...

Zamisli da si uspešan pravnik, savetnik Predsednika, potpredsednik stranke, poslanik.... A onda nestaneš, umreš(?), bez umrlice u novinama, sahrane, informacije u novinama.... Posle tri godine neko kaže “A,pa on je umro”. I ništa. E, to “ništa” uvlači jezu u kosti.

Zamisli da si uspešan pravnik, veoma ambiciozna i konfliktna ličnost. Uđeš u jednu stranku,
želiš više nego što možeš da dobiješ, zaratiš sa njima i napustiš ih,,,
...odjuriš u drugu stranku jer procenjuješ da je tamo slabije pismen kadar (takoreći seljačine)
i nestrpljivo poželiš da budeš prvi iako nemaš podršku, sukobiš se sa svima... i izvisiš i tu.

Baš će neko da te se seti sa uvažavanjem i poštovanjem. Što bi Srbin rekao: koga zabole za ......

Sad kao odjednom gledamo na političare kao na elitu a stalno pišemo o njima kao najvećem šljamu.

ono sto cu zamoliti cestite ovde, je da ne mesamo babe i zabe ida cvijana ne posmatramo satacke zalista, i ko neko nevinasce. ono sto je nama bitno kao drustvu je da se OVAJ KOSMAR OVO ZLO STRAVICNO , PRIKRIVANJE NECIJE SMRTI PREKO TRI GODINE APOTOM TA SMRT NEKOGJE UTAPANJE U RECI U JANUARU, I TO NEKOG KO JE BIO KLJUCNI SVEDOK PROTIV VRHA VLASTI, I ADVOKAT MAFIJE I TAJKUNA...

da se srbija oslobodi svog tog zla jednom za svagda, kako takve vlasti tako i svih tih mafijasa i tajkuna...

Angela Merkel?
Znaci ( ona kao da vise i ne postoji jer odlazi za nekoliko meseci)
tek sada je BND dozvolila da se ovaj jako cudan nestanak coveka
razjasnjava i da se o njemu pise po Srbiji? Pre toga niko nije smeo nista da zucne, narocito ne njegova porodica, ako je uopste i ima.

Ne, kažem da je ona bila do sada najveći Vučićev sponzor, to jest njegove vladavine, ali se sigurno nije bavila detaljima.

To je pitanje koje sam i ja na početku postavio. Recimo da porodica nije znala. U tom slučaju imamo ludačku situaciju da je njegovo telo identifikovano pre tri godine, a niko nije javio porodici. A ako uzmemo za primer da je porodica znala, a javnost nije, to znači da su oni bili toliko zastrašeni da nisu smeli da zucnu o tome, čak ni prijateljima.Oba slučaja su jeziva...
ponavlajs me, to sam vec rekao sinoc u 23 h ovde...

to je logicno

ti vec znas da ce i ova gospodicna kao doticna fufica (sponzursa ivanoviceva mladja 20 godina) da se proda za tepsiju ribe?

verujem da hoce, bice tu stravicni pritisci a drugo gospodja vidi da joj muza odneo dunav... nije to za igru jel?

trece, ko garantuje da ga nije sahranila i prestrasena cutala sve tri godine?

samo se ti opusti...

vidis ovakvo nesto pravdati moze samo botovsko mizerno gov.edo...

Pa ne bi bilo cudno da je pritisnu i da kazu nesto tipa da je bio kriminalac, da su ga ubili mafijasi u njihovom obracunu, da ce ga razvlaciti kao rulju i mafijasa u medijima ako bude o tome pricala. Sacuvajmo secanje na njega. U tisini. Ako ti nesto treba- tu smo. Je l' dosta 50 000 evra. Na primer, tako neka prica.

Porodica zna, potvrđeno.

Objavili su da je regulisana porodična penzija. Dakle, moralo je biti i ostavinske rasprave.

Zamisli da si uspešan pravnik, veoma ambiciozna i konfliktna ličnost. Uđeš u jednu stranku,
želiš više nego što možeš da dobiješ, zaratiš sa njima i napustiš ih,,,
...odjuriš u drugu stranku jer procenjuješ da je tamo slabije pismen kadar (takoreći seljačine)
i nestrpljivo poželiš da budeš prvi iako nemaš podršku, sukobiš se sa svima... i izvisiš i tu.

Baš će neko da te se seti sa uvažavanjem i poštovanjem. Što bi Srbin rekao: koga zabole za ......

Sad kao odjednom gledamo na političare kao na elitu a stalno pišemo o njima kao najvećem šljamu.
Asketa, probaj jos jednom.

I ovaj pokusaj da smisleno prikazes Cvijana kao loseg i koristoljubivog ti je- propao.

Nije ubedljivo.

Prica je da je otisao u Aneriku pa posle u evropu Cirih i da se krije od Vucica ! Sto je blizu istini i zato ga porodica nije trazila da ne otkrije lokaciju !
Na prevaru ga milo dovukao u CG. i isporucio Vucicu .
Zna se u kakvim su prijateljskim -poslovno-mafijaskim poslovima njih dvoje :think:

Back