Vladika Grigorije: Pobediću Vučića u drugom krugu!

• Začetnik teme Začetnik teme B. B.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

B. B.

Primećen član
Poruka
548
Istraživanje pokazalo da Grigorije sasvim sigurno pobeđuje * Vučić: Saglasan sam, ja sigurno gubim!

Planiraju i da kao kandidata za gradonačelnika Beograda istaknu Mariniku Tepić, potpredsednicu Stranke slobode i pravde.

https://informer.rs/vesti/politika/...ladika-grigorije-pobedicu-vucica-drugom-krugu

naslovna.jpg
Vladika-Grigorije.jpg

Svedoci smo da Njegova Svetlost vladika Grigorije uživa visok ugled.
U Bibliji se pominje da lažove ne treba imenovati u vlast, i to je razlog više da svi podržimo boljeg kandidata.
Kako se radikalni period primiče kraju, ostaje da se vidi kada će Tužilaštvo otpečatiti optužnicu u Hagu i šire.

Čak 18 papa i 5 vaseljenskih patrijaraha je imalo manje od 25 godina kad su uvedeni na tron. Jedan papa je imao 16 i po godina kad je postao papa, 12 kad ga je njegov deda-uja(k) postavio za biskupa.

Tri carigradska patrijarha i 4 pape su po zvaničnim podacima prodali dostojanstvo i odstupili da bi na njihovo mesto došao onaj koji im je platio, a da nisu i raščinjeni, samo su izgubili status (osim jednog pape i jednog patrijarha, to su upravo i bili ovi pomenuti omladinci).

OK, to je sve bilo u visokom Srednjem veku (između 1050. i 1530. godine) ali se dešavalo. Dakle, svašta je moguće da ispadne s klerom.

Inače, naravno da je ovom "Georgeu-Clunyju-pod-mantijom" kanonski zabranjeno i da uopšte bistri politiku, a ako bi se kandidovao, on bi morao da bude raščinjen.

Poslednja izmena:
Istraživanje pokazalo da Grigorije sasvim sigurno pobeđuje * Vučić: Saglasan sam, ja sigurno gubim!

Planiraju i da kao kandidata za gradonačelnika Beograda istaknu Mariniku Tepić, potpredsednicu Stranke slobode i pravde.

https://informer.rs/vesti/politika/...ladika-grigorije-pobedicu-vucica-drugom-krugu

naslovna.jpg
Vladika-Grigorije.jpg

U Bibliji se pominje da lažove ne treba imenovati u vlast, i to je razlog više da svi podržimo boljeg kandidata.
Kako se radikalni period primiče kraju, ostaje da se vidi kada će Tužilaštvo otpečatiti optužnicu u Hagu i šire.
Neće to ići tako kako se vladiki čini.

Neka razmisle još malo.

naslovna.jpg
Vladika-Grigorije.jpg

Svi su popovi lažovi. Neki su nesvesni činjenice da su lažovi.

Ti su najveći među najvećim prevarantima. Kada je on u stanju da zaludi čitav narod sa tim budalaštinama koje propoveda i da mu velika većina "vernika" poklanja novac to je onda majstor prevarant. Naravno ovo isto mislim i o Papi.

Ajde ne sviraj i ne koristi ovde neslaganja da napadaš veru, idi tamo na teme duhovi i teorije zavere pa se svadjaj sa sektašima.

Back